Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz stilo18 #66738 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy OLED-ről írtam, persze az adott árszintnek és technológiának megfelelő szinten értendő, tehát nem OLED-i magasságokban. Ma már az van, hogy többeknek van pénze OLED-re és elfelejtik honnan jöttek, távolinak, érdemtelennek, letűntnek nyilvánítja nem egy tulaj a múltat, egybefüggő, haszontalan masszának látja és láttatja is az LCD-s érát, LCD-s emlékei megsemmisülnek, ő már máshol tart ugye, tegye, örömöt kívánok hozzá, tényleg. De nem ez a helye a burkolt dicsekvésnek (nem rád értem, általános a jelenség), mert ez így pont a segítség elmaradását eredményezi. A fórumos fancy megjelenés amúgy is mindig kettővel a valóság fölött lebeg, vagyis nem reprezentatív az, hogy ennyi OLED lenne, mint ahogy az sejtetve akar lenni. Ami továbbra sem fáj, de ettől amit keresek még nem lesz üres halmaz, ne vicceljünk már! ((#66748) bnorci71) Olvastam is a fórumon ilyenekről, de már nem tudom hol, gondoltam itt csokorba gyűjthetők a benyomások pár ajánlás formájában.
Mindig van az adott korszaknak megfelelő, néha azon túlmutató, az adott gyártó termékvonalában/minőségosztályában, konkrét típusában megjelenő elképzelés. Van, ami az okossággal, aktuális álfunkciókkal adja el magát és a többi a körítés. Van, ami az általam vázolt tulajdonságokra megy rá nyilván kompromisszumokkal, és a többi a körítés. Ugyanazért az árért lehet ilyet is, olyat is, én az igényesebb modellekre vadászok. Más a célja a kettőnek, mást is nyújt a kettő, érezzük ezt? Ezt szerettem volna átadni. Nem gondoltam, hogy ezt ennyire körbe kell magyarázni.
Újból meg ha akad vállalható, ahol a pénzért nem az okosságot és az aktuális buzzwordöt fizetem meg. Nem illúziókról van szó tehát, csak az irányt szerettem volna kijelölni. Legjobban egy fincsi használtra beeső tippnek örülnék, talán akad még, aki nem rest és nem szégyell emlékezni és meg is osztani azt.(#66739) rainman72, De most akkor azért veszünk tv-t hogy a hibákat keressük
Ezért kezdtem úgy, hogy gondolkodási, elképzelési irány és igényszint, mert máris beleléptünk egy egymás mellett való elbeszélésbe. Ha nem érted vagy nem a te utad, hagyd, köszi. Nincs tömörebb verzió, épp azért lett ennyi, hogy egyértelmű legyen, egyben le is fedte a kérdéssort.(#66740) AxBattler, miért a Philips?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest