-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz anorche1 #12898 üzenetére
Az első márkát senki nem veszi, és nem is nagyon ajánlja itt. Másodikról már több a betű[link].
Monitornak viszont nem túl ideális egy ilyen nagy tévé, és általában mind tükröződik, nem állítható, nem forgatható, stb. Érdemes kipróbálni, bár hosszútáv csak akkor lehet, ha megrendeled, és használod. -
-
anorche1
őstag
Szeretném lecserélni a jelenlegi TV -met. A keret erre max 140ezer lenne, de ez tényleg a plafon, inkább használtan szeretnék szerezni jó áron valamit.
Nézegettem a kínálatot, és szemetszúrt, hogy ennyiért már 4k -s tv -t is kapok. Pl. Philips 43PUS6201/12 , LG 43UH6207
Ezek nagyon nem ajánlottak? Inkább vegyek egy jobb minőségű panellel ellátott fullhd -t?
Xbox one -s -hez kellene, illetve monitornak is ezt használnám. Jelenleg egy több mint 10 éves, HD ready Samsung LE32A451C1 -et használok, monitornak is már vagy 5-6 éve. Ebből látszik, hogy nincs túl nagy igényem kijelzők tekintetébenBár ahogy nézem a linkelt phlips -et, 4k -ban csak 30hz -et támogat, ami szerintem még engem is zavarna.
Mennyire lenne olvashatóak a szövegek, ha fullhd -ban használnám? Jelenleg ugye 82cm -es, 1366x768 -as kijelzőt használok, ennél azért csak jobb, nem?
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
kovik1989
csendes tag
válasz #94529552 #12894 üzenetére
Hát, az LG nekem nem jön be. Mármint a talpa egyáltalán nem, és igazából nem is fél el ezzel a lábbal.
Viszont az 50EX700E bejön. Dizájnra is, és amit olvastam róla is jó. Ha meg abból indulok ki, hogy a plazmával is elégedett vagyok mint eszközzel míg a családban lévő Samsungok és LG-k közel sem olyan jók (nem kép terén mert azok nem plazmák, hanem minden más téren), akkor már jónak tűnik (a többi nincs az a minőség, meg valahogy nem jók).Egyedül az kérdés nekem, hogy ez My Home Screen 2.0 smart rendszer mennyire jó? Mármint problémamentesen lejátszik mindent amit kell neki? Nekem ez a legfontosabb, a többi már csak hab a tortán ha jó
-
törölt tag
válasz kovik1989 #12891 üzenetére
Nemtom az a plazma melyik kategória volt, de neked inkább va paneles tv kellene akkor is. Például valamelyik Pana 50DX7-es, de az idei 50EX700-as jobb lenne, mert játékra is jobban használható, Nemrég ez is 220k körül volt, de majd még lesz is szerintem, csak ki kell várni. A Sonyból ennyiért csak a 49XD7005 van, ami gyengébb, ráadásul erősen túlárazott egy hasonlóan ips paneles Pana vagy LG UHD-hez képest. Pár hete volt még LG 50UH635V, ami va paneles, és jó vétel lenne, de nem valószínű, hogy még lesz valahol.
-
törölt tag
válasz Mannster #12887 üzenetére
Van a Samsung UE49K5500 vagy UE49M5502 az ajánlott üzletekből(a samsung topik összefoglalót nézd meg)
bandi20 A Panasonic TX-55EX600E és az LG 55UJ6307 van jó árban most, valami hűség kedvezménnyel 200k körül. Mindkettő 2017-es hasonló, de az is lehet, hogy ugyanolyan panellel szerelt. Itt vannak a tulajdonságok, a 600E kicsit kevesebbet tud, pl. nincs dts hang lejátszás, BT, és műholdas tuner. Az UJ63-at ki lehet egészíteni egy Magic Remote-tal is szükség esetén, és ennek a smart rendszere is jobb szerintem.
-
kovik1989
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos villámkáros lett a régi Panasonic plazmánk (TH-42PY8PA), így muszáj lecserélnünk. A két hdmi port se hangot se képet nem ad, kárszakértő szerint nem javítható. Viszont ahogy nézelődöm a mostanik között, csak egyre jobban el vagyok veszve Sajnos a TV-kben nem vagyok otthon, ez van.
Nade, hátha Ti tudtok segíteni
A legelső szempont a méret. A jelenleginél különösebben nagyobb nem fér el. Ahogy néztem, a 47"-os az ami most kb. a régi fizikai méretének felel meg. Persze ilyen TV kb. nincs Mindenesetre a mostani szélességében 105 cm-es, pár cm-el nagyobb még elfér. Valahogy ehhez a mérethez alkalmazkodva szeretnék valami jót találni.Talán még fontos az is, hogy a talpa maximum 75 cm széles lehet, attól a talpnak nincs nagyobb hely.
Igények terén ezek lennének: Sima és HD UPC adásokat nézünk, Full HD-s mkv-kat, néha régről meglévő DVD-ket. Netezni nem tervezünk vele (szerintem alkalmatlan rá, max ha a Youtube megy rajta az jó). Gépet nem tervezek rákötni, de soha nem lehet tudni. Konzolom nincs, így ezzel nem számolnék, bár szeretnék valamikor beszerezni egyet (na mondjuk ha ilyen váratlan kiadások vannak nincs is miből). Ha esetleg 4k-s lenne annak örülnék, mert a jövőre nézve még jó lehet, hátha hamarosan lennének elérhető tartalmak rá Ja, és ami a legfontosabb, a mozgás legyen rajta élethű. Szüleimnek van valami jófajta drága kb 2 éves Samsungja, és a plazmához képest nagyon-nagyon rossz nézni míg meg nem szokom a mozgást.
Árban 200.000 Ft körül gondolkozunk, sokkal többet nem költenénk rá (illetve ha van rá esély akkor kevesebb jobb lenne). Nem netes legolcsóbb áron venném a TV-t, hanem megbízható kereskedőtől.Esetleg valakinek van valami tippje milyen irányba érdemes gondolkoznom? Vagy konkrét típusra van tippetek?
Belinkelek hármat, ami nekem kinézetre tetszik (vannak talpak, amik nekem nagyon nem jönnek be, olyat nem akarok, pl az x formájú, vagy a számomra csak magassarkú cipőnek nevezett):
PANASONIC TX-49EX633E (ez jön be a legjobban)
SONY KD-49XD7005BAEP
LG 49 UH668VElőre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
laszak
tag
Felhasználási igények:
- Netflix
- 4K
- USB-ről film lejátszása
- F1 MindigTV-n
- többi okosTV funkció, netezés nem izgatMéretben kb a 49" felelne meg (ennyi helyem van). Az eddigi olvasások alapján VA panel lehet jobb, MM-ben jártam, valóban kicsit szebb képet adtak az ilyen modellek. 3-5 évre venném, garancia-bővítéssel.
Az alábbi modellek közül melyik javasolnátok?
SONY KD49XE9005BAEP
Samsung UE49MU8002TXXH
Panasonic TX-50EX780E -
törölt tag
válasz #72172032 #12886 üzenetére
Nincs már FHD 100Hz, ez van. [link] Ha olvastad a hsz-eket láthatod, hogy alig van már 6-os FHD az LG, Samsung és Pana , valamint a 7-es széria Sony-ból, ami hasonló szint, és már ezek sem 100-asok. Sőt idén már nincs 6-os Samsung FHD, tehát nagyon süllyed a FHD hajója.
jeffreybboy A 49WD755 az LH630V-hez hasonló képileg, bár a tudása kisebb, 1-gyel kevesebb HDMI csatlakozó, böngészője nincs, meg mozgásfelbontásban is gyengébb( „Motionflow”200<>900 PMI, mert nem tud interpolációt, és ez kicsit drágábban[link]. De a szoftvere is elmarad a webostól. Sima tévézésre szerintem azért nem olyan rossz ez se. A WD650 alsó kategóriás de az előzőtől eltérően va paneles, és még gyengébb kivitelben.
[ Szerkesztve ]
-
Segítség kellene.
Jelenlegi TV -m mennyire tudná leváltani egy kinézett TV ?
Amire használom a jelenlegit: TV adás , USB -n HD & FHD (.mkv) Filmek nézése , PC is rá van kötve HDMI kábellel és DvD lejátszó is HDMI -n , továbbá van Optikán Házimozi is a TV -hez kötve.
Új és jelenlegi TV-m között mik az eltérések? (előnyök és hátrányok) Mindazt ha tudja amire jelenleg használom, akkor már meg is érné váltani, de 4K és egyéb (WiFi , WebOS , stb..) miatt már többet tud és a jövőre nézve jobban megfelelne, mint egy FHD TV)
Jelenlegi: LG 42LE4500 (2010.12.12.-én vásárolt, 5 év garos volt és úgy döntöttem, ráfér már a csere , full kijelző csere volt rajt 2013-ba , így a teljes kijelzőre 2018.03.xx -ig gari van de Muternak oda adnám a TV-t és leváltana egy kisebb LG LED TV-t)
Kinézett: Panasonic LED TV TX-55EX600E (203k -ér 24 hó teljes körű garral venném) Falra is felszerelhető ?)Köszönöm a hozzáértő(k) válasz(á)t előre is !
MD
L[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok! tv vásárláshoz kérnek ajánlatokat , ami ra van kötve: telekom iptv stb, xbox one S, pc, ezeket ugye rendesen használjuk is ! Mivel lassan fhd mar nincs ezért az uhd erdőbe kerültem es rendesen el is vesztem!
Hálóba kellene kb 2,5-3 m közötti távolságból nézzük, es ez elég vegyes , blu ray tol az sd adasig mindent , En 55 " os méretben gondolkoztam .
Mivel telekomos ok vagyunk ezért az ott levő részletre vásárolható tv-k előnyt élveznek, de penzmag olyan 250 k ! Ebből szeretnem kihozni a maximumot! Nézegettem mar típusokat es ajánlásokat , de direkt nem szeretnem beírni ide!
Koszi előre minden tanácsot es tippet!bandi
-
subzero444
csendes újonc
Sziasztok!
Kinéztem az 43uj6307 -t tv-t. Mivel értékelést még nem találok róla, esetleg van valakinek jó/rossz tapasztalta ezzel a szériával? Vagy valami ami miatt nem ajánlanátok megvételre?Köszi!
-
smkb
őstag
válasz #94529552 #12878 üzenetére
Köszi a választ. Semmi extra igényem nincs vele, csak egy normális tv legyen kellő bemenettel. (kell min 3 hdmi, de ebből igazából 5 is elkelne, és mindenképpen kell komponens is, usb-k) és ne legyen lassú a menü, valamint az input lag kicsi legyen a konzolok miatt. Akkor a kettő közül az LG 43UH661V a befutó.
-
törölt tag
válasz Osynho #12875 üzenetére
A Samsung nem tudja a 24p-t, míg a Pana igen, ha ez számít neki. Viszont megszűnt a Pana akció.
smkb Mire? Ár, panel, méret hasonló, és mindkettő középkategória, a Samsung alsó, míg az LG középső szinten van. 3-mal korábban is hasonló kérdésre írtam sulu-nak, de azt kiegészítem egy 661V véleménnyel neked.
[ Szerkesztve ]
-
douggutaby
tag
Sziasztok!
32-es samsung (én nem értem ezt a márkahűséget) tv-t keresek nagymamának. Nem kell se smart, se 3d, de legyen fullHD. Csak tv műsorok lesznek rajta nézve és jó lenne 80 alatt maradni. Azt olvastam, hogy a 2x5W hang nagyon gyenge, így azokat kidobálva ez maradt:
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/fn:termekek-osszehasonlitasa:samsung-ue32k5100-p343807442,samsung-ue32k5102-p339443558,samsung-ue32m5002-p367945229,samsung-ue32h5303-p235715691/Ezekből viszont már nem tudok mi alapján dönteni, egyiket sem ismerem. Tudtok segíteni?
Köszi
-
smkb
őstag
Sziasztok,
Árban kb. azonosak, melyik lehet a jobb választás:
LG 43UH661V vs SAMSUNG UE43MU6102 ?
Köszönöm
-
Osynho
addikt
válasz #94529552 #12860 üzenetére
Köszi a választ. A szekrény miatt már az 55-ös is necces, a nézési táv miatt az 50-es kicsinek tűnik. Illetve már a KU6400-as árát is sokallja, az EX700 ára ennél is magasabb. Lehet, hogy KU6000 lesz ebből, annyira nem érdekli a képminőség, inkább én lovagolok rajta.
-
törölt tag
válasz jeffreybboy #12867 üzenetére
Mert jelenleg az UHD-ra koncentrálnak a gyártók, több extrát, jobb panelt, több csatlakozót stb raknak bele, hasonló árban. Például a menü gyorsasága, lejátszáskor a fájlok beolvasása is gyorsabb, és input lag miatt is. A FHD-s LH630V-nél is írják hogy kicsit lassú a menü, de csak 2 magos a processzora, és az UHD-nek már 4. De ha sok alacsony felbontású anyagokat, DVD-t, stb, nézünk, ahhoz még mindig jobb a FHD.
Mannster Natív 100 Hz felejtős FHD-ben, UHD-ben meg sokkal drágább ennél. Egy ilyen 49LH630V szerintem jobb vétel és jóval olcsóbb is[link].
BudaiZoli A fenti LH630V is hasonló, csak FHD.ben. -
törölt tag
válasz zsotty4 #12841 üzenetére
Ha a 43-as méret érdekel sötét helyre még ezeket is számításba veheted[link], szintén va panel, mint a Samsung J5100-nál, csak nézd meg a csatlakozókat, mert abból kevés van rajtuk.
sulu1701 Még nem nagyon ismertek az modellek, de mindkettő belépőszintű UHD az adott márkánál. Az MU6102-ről itt van egy rövid jellemzés[link], de hamarosan várható, hogy az UJ635V-ről és hasonló szintű társairól is lesz beszámoló.
-
juheeboy
csendes tag
válasz DonThomasino #12868 üzenetére
Nem baj. Videóba is mutatják hogy lehet így is-úgy is.
-
Lacmaster
tag
Sziasztok!
Szeretném cserélni az Lg 3d 55 collos tv-t ..
Elvárásaim:
Xbox One
PS4 játékokat fogok használni
Szeretem a full hd filmeket, de a 4k is érdekel
Igazából ami bajom volt az Lg-nél az a kép foltosodása,illetve vagy volt vagy lett pár lila pixel hibám
Nem tudom így marad, megy tovább, de zavar, igaz feketén látszik csak..
Amit szánnék rá, kb 250 ezer...Minimum 55-ös, imádom ezt a méretet!!!!
4k és ha lehet maradjon a 3d, igaz ritkán használtam, de ha beleférne (az amiket néztem tetszett)
De ha mennie kell a 3d-nek akkor legyen minél több benne más!
Tudom 250 szinte semmi, de ennyiért mit találunk?
Esetleg egy jobb 60" (megalomániás is vagyok)Köszönöm!!!
[ Szerkesztve ]
-
BudaiZoli
tag
Sziasztok!
140k körül nézegettem TV-ket, ezt láttam meg, ami megfogott valamennyire: LG 49UH610V.
Átlagos igényeim vannak, tudom, hogy ennyi pénzért nem fogok "Ferrari-t" kapni. Mennyire élhető ez a TV, van valakinek tapasztalata vele?
Esetleg tudtok ajánlani alternatívákat? Nem baj, ha nem 4K, elég lenne a FULL HD is, csak ennek tetszik, hogy 20W az audio teljesítménye. Általában ebben a kategóriában 10W-t szoktam látni.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdvözlettel,
Zoli -
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
32" FullHD LED TV-t keresek, fő szempont a szép kép, jó képminőség. Leginkább TV-zés, filmezés, néha Xbox. Semmi egyéb nem szükséges (smart, 3D, stb.). Leginkább LG vagy Samu érdekelne, de mást is meghallgatok. Eddig az LG 32LH530V a nyerő, ez jelenleg 67k. Esetleg tudtok hasonló árkategóriában jobbat ajánlani? Érdemes ezt megrendelni, esetleg jobban teszem, ha várok kicsit? Bármi értelmes akció, amiről tudtok?
Előre is köszönöm!
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
DonThomasino
veterán
Erre senki?
[link]" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
jeffreybboy
tag
válasz #94529552 #12860 üzenetére
Köszönöm a választ érthető volt a leírás. Viszont meg egy kérdés, par sorral feljebb írtad hogy már egy belépő szintű Uhd tv jobb mint FHD többsége ezt miként lehet érzékelni (nyilván felbontás közre játszik) de pl filmezés vagy esetenként játék terén.
Egyedül az idő a barátom.
-
Mannster
csendes tag
Sziasztok 50-es tévét szeretne venni a barátnőm max 200.000 a plafon. Sony, Lg, Samu a preferált márka. Dvd, pc, youtube, digis hdtv és mkv lejátszás a forrás. Eleinte fullhd-kat néztünk, de ha van jobb ajánlat uhd-ban az sem gond. Kinéztük a Sony 50we755 készülékét, de az MM-ben kirakva nem volt túl bíztató (ráadásul nem lenne rossz natív 100hz). Minél többet olvasok itt utána, annál bizonytalanabb vagyok Előre is köszi a segítséget.
-
neonyte
csendes újonc
Sziasztok!
32-es TV-t, 100k alatt vennék! Csak a képminőség számít, semmi más. Melyiket ajánljátok?
Válaszotokat előre is köszönöm -
Jacktor
tag
A Samsung UE50MU6102KXXH egy ismerősömet is érdekelné, csak nem találom hogy VA paneles-e.
[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Tv vásárlásán gondolkodom és 2 típusra szűkítettem (maximum ár).
- SAMSUNG UE50MU6102
- LG 49UJ635VAmire szeretném használni:
-Netflix 4K tartalom is
-Plex
-laptop HDMI kábellel összekötve (tv go ha működik így)
-XboxOne X (amikor megjelenik)Melyik típust ajánlanátok a 2 közül, ami kiszolgálná ezeket az igényeket
Köszi előre is a segítséget!
-
válasz #94529552 #12861 üzenetére
Köszönöm!
DVI akart az lenni. (az egyel újabb mint a VGA)
Régebbi PC ami DVI csatis VGA-val rendelkezik, azt kellene rá kötni, bár ahoz van HDMI to DVI kábeles megoldás is. Akkor (legalább) 3 db HDMI a lényeg és lenne hozzá véve HDMI-s DVD lejátszó is és nem kellene a SCART csati sem.MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #12858 üzenetére
Display port sztem nincs a tévéken, és a VGA csati is kihalt már a Scart-tal együtt, esetleg 1-2 alsó kategóriás kínai-török Vestel kooperációban lehet ilyen, de azokat jobb kerülni. Ezeket találtam[link], de Scart csak az egy évvel régebbi alap Samsungon van. A többi az smart tv, hálózati csatlakozóval, wifivel. Mind falra szerelhető VESA szabvány szerinti méretekkel.
-
törölt tag
válasz jeffreybboy #12855 üzenetére
Ez a vélemény. Olvasd át, esetleg kérdezz tőle, ha valami nem tiszta.
Osynho Akkor marad az 58"-os lehetőség. Panasonic EX700E 300k-ért nem rossz, csak 1-2 apróság van vele, mint dts, vagy PVR, az input lagja már jó lett. Továbbá nemrég ketten(echterion és acura) is vettek UH635V-t itt elolvashatod. csak 58"-os, és nem vadzsi új, csak mint tényt mondom, és nem szabad rábeszélni senkire, ha valamit nem akar, legyen az a saját döntése.
-
DonThomasino
veterán
Panasonic talp kérdés. [link]
Ha fordítva rakom fel a görbe vége van a TV mögött az baj ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
válasz MaxxDamage #12835 üzenetére
Erre valaki tud mondani valamit?
+ infó még
DVB-C amit tudnia kell (tuner egység) és a korábban emlitett. (VGA/Display port vagy DVI ami jó lenne / atalakitoval megoldható mind2 ha az egyik van)
2db egyforma LG vagy Samu TV ami erdekelne (falra szerelhető legyen), részletre kihozva (0% THM pl. Euronics) max 120-130k /db aron , 100+ cm-es méretben legalább.MD
L[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
Ez a 100HZ az új tévéknél csak szerintem kevés?
Pár éve mindenki hertz junkie volt, valós vagy natív, de legyen minél több, hogy a mozgó objektumok ne mosódjanak el annyira.
Ez a tendencia miért változott meg 2017-re? -
Osynho
addikt
Üdv!
Havernak keresek 55"-os, VA paneles, normális, középkategóriás LCD-t. Nem kötelező az UHD, de lassan megkerülhetetlen. A KU6400-at néztem ki neki, de sokallja az árát. A KU6000 jóval gyengébb, ahogy olvasom, az LG UH635V-ből nincs 55", a Samsung 60J6240 lassan kifut és sajnos nem fér el nála. Mit érdemes venni? Vagy beszéljem rá a KU6400-ra?
-
jeffreybboy
tag
Sziasztok. Tv szeretnék beújitani. Jelenleg egy Sony KDL 40EX710-es(2010) Tv-m van. Úgy érzem csere érett. Lg49lh630v gondoltam magamnak. Ips panelt azért gondoltam mert van egy Asus vx239h monitorom aminek színeit imadom a tv képest sokkal jobb(nyilván pár év teknologiai eltérés is rá segít)
Szóval kérdésem hogy erről Tv-ről mi a vélemény? FHD - nál maradnék mert Uhd-t nem tudnám se filmezés se játék terén kihasználni Pc-re lenne rá kötve.Egyedül az idő a barátom.
-
törölt tag
-
juheeboy
csendes tag
válasz Pro Koryak #12851 üzenetére
Így már értem. Köszönöm!
Viszont látom az ex780 - 310k, annyi mint egy prémium samsung 1000nit-es tv. Úgy vagyok vele, hogy már 220k is sok. Inkább veszek egy ilyesmi tv-t mint az ex700 és 2-3 év múlva ha minden jól megy és a technológia is megérik arra, lecserélem egy oled tv-re. Remélem addig le megy az áruk.
Köszönöm még egyszer a segítséged!!
-
Pro Koryak
addikt
válasz juheeboy #12842 üzenetére
Mindkét tv 8bit+frc. A pana ex780 már 10bit-es, drágább is.
FRC: szoftveres úton érik el, hogy elvileg több színárnyalatot láss.
A displayspeci oldalán írják is.Az ex700 csak max 350nit fényerőt tud, ezért is elég gyenge a hdr, sdr-re jó tv.
Valószínű ennél is van bevilágítás, mivel edge led, de talán nem annyira látható.Ha neten rendeled alaposan ki tudod próbálni a 14 nap alatt.
A pana topikban most vett egy illető mindkettőt(ex700/ex780)!!!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
g4bb3r
tag
Hali,
Ha van valakinek esetleg egy ehhez hasonló 55 colos LG tv-je meg tudná mérni nekem mekkora a lábak közötti távolság? (cm-ben)
Hálás lennék
Nem túl nagy a tv szekrény és ez pont olyan aminek nem középen van a lába...
-
hallerlaller
addikt
válasz Pro Koryak #12840 üzenetére
Eza ex700 nekem is tetszik, köszi a tippet.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
malocz
tag
Sziasztok, milyen tévét vegyek faternak?
Igények:
- 43 col, max 110 centi széles
- max. 200.000 ft
- használat: nappaliban, tévézés és filmezés, 60+-os szülőknek
- legalább fullHD
- külső vinyóról filmezés, képnézegetés, ezért jó lenne ha sok formátumot le tudna játszani gond nélkül
- könnyen kezelhető távirányítóA válaszokat előre is köszi!!
tobejedi!
-
válasz MaxxDamage #12835 üzenetére
Továbbá én lassan lecserélném a 2010-ben vásárolt LG 42LE4500 TV-m es ez jó lenne vajon helyette? 140k -t megér? Vagy milyen TV-t ajánlanátok amin van mindaz a csatlakozás (legalább scart kivételével) mint ami a jelenlegi TV-men is megtalálható? (4 HDMI jó, USB jó, digitális audio jó, dvi, vga jó, antenna csati jó és ezek legalább (mind) kellenek is , HDMI-ből legalább 3 ami használva van.
5 év gart már nagyon sehol sem adnak TV-re?
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
juheeboy
csendes tag
válasz Pro Koryak #12840 üzenetére
Köszi a segítséget!
Már csak annyi kérdésem volna a Pana termék kapcsán hogy, látom 10 bites a panel, illetve 8bit+frc. EZ pontosan mit jelent esetleg az én számomra. Vagy minde 1-ik 10 bites panel így van megoldva.
Valamint ezt a NIT számot nem értem. A samsungnál írták hogy HDR10 = 1000 nit. De ez a Tv 350 nit, mégis HDR10-es.
Nézegettem az LG-t is ugye, de sehol nem láttam hogy hány NIT-es és hény bites.Néztem hogy a Pana Edge led-es, itt nem zavaró esetleg hogy oldal sávon világítanak a ledek?
[ Szerkesztve ]
-
zsotty4
tag
Sziasztok!
Egy 40" körüli tv vásárlásán gondolkozom. Többnyire géphez lesz csatlakoztatva, így semmilyen smart funkciót nem igénylek. Többnyire sötét szobában. Felbontásnak a full hd tökéletes megfelel. Igazából 2 típust néztem amik szimpatikusak árban, és megfelelnek az igényeimnek, de nem igazán tudok dönteni :
LG vagy samuSzerintetek melyik? Esetleg valami harmadik opció? Igazából az LG felé húzok, de csak mert egy picivel nagyobb az átmérője.
[ Szerkesztve ]
-
Pro Koryak
addikt
válasz juheeboy #12838 üzenetére
Pana ex700 va panel, kontraszt sokkal jobb. Mivel írod sötétben filmezel.
Lg ips panel, a smart része valószínű jobb.Szerintem nem kérdés melyiket. A pana egy kicsit nagyobb is
"Kíváncsi volnék hogy szerintetek ez természetes-e?"
Sajnos az újabb samu tévéknél már-már természetes, függetlenül attól, alsó vagy felsőbb kategóriás.[ Szerkesztve ]
-
hallerlaller
addikt
válasz Pro Koryak #12837 üzenetére
Ezek között mi a különbség? Azt látom hogy más a talpa, csak ennyi?
-
juheeboy
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy Samsung UE49KS9000 Tv-t.
[link]Mivel ez egy Prémium SUHD Samsung Tv, gondoltam hibátlan lesz. De sajnos mint minden LED tv ez is picit "felhős" + ez még ívelt is, így jobban látszik rajta.
[kép]Csak sajnos ez a kinézet számomra ennyiért elfogadhatatlan. Mivel filmezéshez használom, azt pedig csak este szoktam megejteni az esetek 90%-ában, így mondhatni általában ez a kép fogad egy sötétebb jelenetnél.
PL: ha jelenet váltás van, és 1-2 mp-re elsötétedik a képernyő, vagy ha alapból fekete a háttér és csak 1 ponton kell megvilágítani egy "elemet" a ledeknek.Igazából vissza is vittem a Médiába, szerintük ezzel semmi hiba nincs, Ők nem láttak semmi hibát rajta...(A fényes szobában). Ott nem is nagyon lehetett.
Egyértelműen próbáltak lebeszélni hogy vissza adjam, hisz az nekik munka. De mivel Online vásároltam visszavették.Kíváncsi volnék hogy szerintetek ez természetes-e?
Illetve mint a fórum neve is "Milyen TV-t vegyek?" ezért kíváncsi volnék rá ti milyen Tv-t ajánlotok.
2 őt néztem, (Nem szeretnék 300k-t költeni ha nem éri meg) de nyitott vagyok az ajánlásokra!
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
Pro Koryak
addikt
válasz hallerlaller #12826 üzenetére
Esetleg megnézhetnéd a pana ex600/ex633-ast is.
MM-nél akciós.Szerintem is hanyagold a philipset, de az új samu belépőszintet is.
[ Szerkesztve ]
-
Lalikaw800i
csendes tag
Sziasztok régi Panasonic TH42PA60E plazmámat szeretném lecserélni. 1-2 hónapja nézelődöm , kezdtem egy Panasonic 50DS630-al de mire rászántam magam a vásárlásra mindenhol elfogyott ( egy kósza kiállítási darabot találtam de az nem játszik ). Na jó akkor legyen UHD így kinéztem a Panasonic 50DX750. amit szintén nem lehet már kapi . Jelenleg a EX780-nál járok ami most a MM-be 311e. Kérdés : Megéri most megvenni vagy érdemes még várni vele. Nem igazán találok tapasztalatokat ezzel a modellel kapcsolatban , van valakinek tapasztalata, vagy olvasott valahol valami hasznosat ? ( Angolul nem tudok , engem még Oroszra akartak megtanítani) Vagy esetleg hasonló tvt tudtok ajánlani amit keresek 100Hz-es VA panel, 3D, 49-50" Köszönöm.
-
válasz #94529552 #12834 üzenetére
2 HDMI elég (elvileg , de ha 3 van az sem baj)
Jelenlegi DvD lejátszó ami rá lesz kötve az SCART + RCA-s
TV az antennán jön (Coax) külön extra nem kell csak FHD LED legyen. Azért az árért mi a best buy TV?MD
-
törölt tag
válasz Kiskutya #12832 üzenetére
Olyan szinten, mint a többi hasonló árú és tudású tv, bár az új széria kicsivel mindig többet tud, mint a hasonló elődje. A konzol kimenő felbontását majd át kell állítani 4k-ra, a tévét játék módba tenni, és bekapcsolni a Deep Colourt.
MaxxDamage Erről adp többet tudna mondani, [link] vagy még olvasd el, amiket itt írt. Nincs böngészője, csak Youtube és egyéb alkalmazások, nem túl sok csatlakozó, ezeket is nézd át, nehogy utána hiányozzon valami.[link] Az online rendelés jobb, de azt is lehet úgy, hogy bolti átvétellel kéred.
-
törölt tag
Kiskutya
24p-t kezelik az LG-k(persze ehhez olyan legyen a forrás is)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sok sikert hozzá, de azért próbáld ki a lejátszóját, a csatornahangolást, rendezést. meg a többi funkciókat is. Én örülnék neki, ha normális és tartós tévéket csinálnának végre. Meg jó lenne, lenne gyors és hatékony szervizük is.
Panaszkodnak? Az új 2017-es tévékre kérdezz rá, mert azokból még nem sokan írtak.Kiskutya Úgy vannak beállítva, vagy elállítva. Amelyik túl fényes, az a kiemelt "üzleti" módban fut, meg a túlszaturált, vagyis erősen túlhúzott értékekkel működnek, azért, hogy felhívja a figyelmét a vevőknek. Ha otthon úgy néznénk, akkor kiégetné a szemünket. Amikor valaki bekalibráltatja, akkor általában csodálkozik, hogy milyen fakó képet kell néznie, pedig az van közel a valósághoz, és azt kell megszoknia.
-
válasz MaxxDamage #12827 üzenetére
Egyik kinézett db LG
MD
-
ronaldu98
tag
Üdv!
Nekem egy kérdésem lenne LG 32LH6047 vagy SAMSUNG UE32M5502? Telekomnál ezt a kettőt lehet venni részletre ilyen méretben smarttal szóval más nem nagyon jöhet szóba. Illetve vezeték nélküli billentyűzetet tudnátok hozzá ajánlani?
Előre is köszönöm! -
Sziasztok,
Max.130k kp.-ra milyen TV-t ajánlatok?
LG vagy Samsung (2 év garos azért legyen)
WebShop vagy bolti vétel lenne. (Boltinál pl. Euronics)
Előre köszi!MD
-
hallerlaller
addikt
válasz #94529552 #12821 üzenetére
Belekukkantottam pár topikba, samu meg lg-nél is panaszkodnak az újabb tévék minőségére, fene tudja lehet bevállalnám egy ilyen philips-et, azért még elmegyek megnézni élőben milyen, persze észben tartom amiket mondtál. köszi a segítséget.
-
Kiskutya
veterán
válasz #94529552 #12821 üzenetére
Köszi! Átolvasom majd de szerinted az miért lehet, hogy az mm-be ezeknek az új lg tévéknek a 6-os és 7-es szériát is néztem sokkal kisebbnek tűnik a fényereje mint a többinek,( olyan mintha a fényerő ezeken a tévéken 70% lenne a többin meg felhúzva 100-ra jobban nemtom leírni)talán a direct led miatt lehet? Ez otthoni környezetbe ha nézem nemtom mennyire lenne zavaró. Amúgy néztem minden tv élénkre volt állítva tehát tuti a panel vagy a megvilágítás lehet más az lg tévéknek. Szerinted 201000 ft-ot megér ez tv vagy tudsz ajánlani jobb választást olyan 250000-ig beáldozom az méretet is elég a 49" ha az fér bele de tuti jobban járok. Az mm eladója most a sony tévéket dicsérte. Bolti környezetbe nemtom eldönteni minden tévén kicsit más a kép az oled természetesen kitűnik a többihez képest de annyit nem fizetek most egy tévére. A régi tévémen is marha jó kép volt az üzletben amikor meg hazahoztam minden képjavítót meg szűrőt ki kellett kapcsolnom ahoz hogy ne égesse ki a szemem meg ne legyen egy elmosódott kép rajta.
Még két kérdésem lenne az a hdr ami ebben az lg-ben van az mennyire jó ps4-hez? A másik az mm-be nem tudták megmondani, hogy a tv kezeli e a 24p-t nemtom erről van e infód mert én úgy nézem most a filmeket.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
törölt tag
Sajnos a FHD-ket ledegradálták a gyártók az alsó kategóriába. Bár a gyenge felbontású SD(576 sor) anyagokhoz még a FHD a jobb. Filmre, játékra, smartban, inkább UHD.
Ezek az alsóbb szintű UHD-k is magasabb szintet képviselnek, mint a FHD-k. Ezeknél pedig jobbak és 150 körül van a 40KU6400-as, vagy az emagtól gyári garival 143k-ért vehető 43UH661V.
Az idei és drágább tévék ára lehet, hogy kicsit csökken még addig, viszont az olcsóbb tavalyi széria akár el is fogyhat végleg. -
törölt tag
válasz Kiskutya #12819 üzenetére
Nemrég beszéltünk erről is.[link]
A hasonló árú elődjéről most írtam Vezérnek[link]. Viszont ennek a boltihoz mérve tényleg jó ára van, mert a többi UJ63-as inkább 250k körül van megbízható helyről. A telekomnál a másik két hasonló képességű 55"-os UHD se igazán jobb vétel szerintem.
Itt találsz(egyelőre csak) az elődjéről beszámolókat, az összes UH60, Uh61 és UH62xx egyforma tudású.hallerlaller Ja, néhány műszeres mérésben, és feltéve ha működik a tv. Vesd alá mindkettőt tartós tesztnek. Nem a képe a probléma, hanem minden egyéb, mondjuk a megbízhatóság, a funkciók biztos működése, smart rendszer, a Philips droid fagyásai, stb. Ez már TP vision, kínai tv, csak a neve a régi. De olvass vissza, hányan veszik, és ajánlják is, vagy még a Led tv topikot is. A népszerű saját topikjában még esetleg majd találsz olyat, aki ajánlja is[link]. Tudom, hogy mindenki az ambi miatt vagy az ára miatt venné, hát aki akarja, az vegye. De olvass róla többet is. Nem, másik gyártó nem foglalkozik ilyennel valamiért, bár az előnyös benne, hogy van egy fényforrás a tv mögött, ami kiméli és nyugtatja a szemet, de nem az ilyen vibrálós. De arra lehet mást is használni.
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Voltam Bp-en, és nézegettem a TV-ket, elsősorban az UHD-kat. 40"-43" között 150e HUF-ig csak pár modell van....
Kérdés, ennyiért UHD-t lehet kapni? Vagy elég a FULL-HD? Mekkora közte a különbség? Vagy inkább UHD, mert a Full-HD-nak lassan vége, az UHD-k átveszik a helyüket.
Kb 2 hónap múlva lenne aktuális, addig még lehet esik az UHD-k ára?
Mi az a márka ami ajánlott? Menü, kezelhetőség, tudás? Lehessen akár mobilról youetube-ot elindítani, wifi, megosztott mappából filmet nézni, és legyen jó képe.
Méret: 40-49" ( maximum szélessége 1100mm legyen, jó 10mm-el szélesebb még nem probléma, mert ekkora hely van neki)
-
Kiskutya
veterán
Erről a tv-ről mi a véleményetek a telekomnál most elég jó árban van. 250-nél többet nem szeretnék tv-re kiadni de ha lehet ebben az árban a legjobbat szeretném. Természetesen a képminőség az elsődleges szempont meg egy ps4 lenne rákötve. Már majdnem megrendeltem de a mm-be lebeszéltek róla. Tényleg ennyire rosszak ezek az új lg tv-k?
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
hallerlaller
addikt
válasz #94529552 #12803 üzenetére
Az a helyzet nagyon tetszik ez az egész ambilight technológia, más gyártónak van hasonló megoldása esetleg?
Itt például eléggé elveri az lg 664-et.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az UJ610V-t, az egy megbízható alap készülék, jó szoftver és lejátszó, gyors 4 magos proci, alacsony input lag, meg az ára is jó. Az UJ63 nem érne meg nekem annyival többet.
eddieDSM Nem jár a 664V-hez MR, csak tudja kezelni, ha megveszed[link], mint ahogy ezek a hasonló tudású társai is.
A rendes HDR-hez magasabb kategóriás tévék kellenek, meg filmek is. De minden évben változik, még majd alakulnak a szabványok is, és a formátumok is bővülnek. Még tartalom se nagyon van, csak demók. -
eddieDSM
újonc
válasz #94529552 #12797 üzenetére
Köszi a választ Pumma!
A HDR-ek közötti különbségekről hol tudok művelődni? (ezekben is van HDR Pro)
MR érdekes de nem feltétel - 664V-hez már jár az MR15R de nem tudom mennyit ad hozzá a gyakorlatban -, jobb hangrendszer nem feltétel mert külső hangrendszer van, ami BT-os ugyan de fali konzolon lesz a TV, alatta a hang, optikával összedugva (ahogy a mostani). 3D-re nem vágyom. 1x USB2.0 nem gáz, rádiós bill+egér van 1 usb doungle-el, max a helyére dugom ha HDD játszik, 3 HDMI (4K60fps) pont elég.
Valóságban mikor bukik ki ha kevés a 60Hz frissítés vagy 1200Hz PMI?
-
HumOroshazi
újonc
Sziasztok,
4K-s, kb. 140 cm átmérőjű tv-t szeretnék venni, amit főképp monitorként használnék, pc-hez kötném.
Azt szeretném kérdezni, hogy mire érdemes figyelni a tv vásárlásakor?Többen mondták hogy a Hz-et nagyon nézni kell! Mennyinek kellene lennie legalább szerintetek?
Egyéb más jellemzők, amik fontosak lehetnek a vásárláskor, amit még figyelni kellene?
Melyik gyártó a legjobb?Köszönöm szépen a válaszotokat előre is!
-
deja vu
addikt
válasz Piftuka #12811 üzenetére
Köszi a választ!
Jó ár nagyon, csak az ívelt TV-ket messze kerülöm.
Várjuk nagyon a Pana meg a Sony teszteket.Amúgy az XD93-nak is elég gyenge a betekintési szöge sajnos.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Piftuka
veterán
válasz #94529552 #12803 üzenetére
"Az MU6102-t itt nem nagyon dicsérik, de szerintem nem rossz ez se."
Azt az info-t hallottam megbízható forrásból, hogy 6450 alatt nem szabad Samsung tévét venni, mert egyik rosszabb, mint a másik.
(Ha belegondolok, hogy hová jutott az egykor remek D/E/F6100 középkategória...)
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz deja vu #12808 üzenetére
Azt az info-t kaptam, hogy van bontatlan 65KS7500-asuk.
Ha figyelembe veszem, hogy máshol mennyibe kerül, igencsak "bomba" ár érte az, amennyiért adják.
Van pár másik KS modellből is egy-egy darabjuk készleten, de azokat nem néztem végig. Kivéve a 65KS9500-ast, amelyből egy bemutató darab van készleten, és ~hétszázvalahányezer forintba kerül.
A SONY készülékek közül az XD8xxx és XD85xx-ből láttam nagy választékot, és akciós árakat, de hát azok ugyebár sajnos IPS paneles készülékek!
Az XD9xxx és XE9xxx készülékek némelyikére is van akció, ám azoknak az árát nem néztem.
Igazából abban a reményben mentem be, hogy a Panasonic EX780-at letesztelem. Sajnos, még nincsen nekik készleten!
Egy röpke 3D és HDR tesztet néztem viszont a SONY 65Z9D-n... A 3D nagy csalódás... elég szellemképes. (Az 55W809C-m 3D-jének nyomába nem érhet.)
A HDR természetesen csodás, ahogyan a kontraszt és a fekete szint is, a betekintési szög viszont talán a legkisebb, amit valaha VA paneles tévén láttam.Majd azért még alaposabban is letesztelem egyszer, ha lesz rá lehetőségem.
-
Tárnics
újonc
Még valamiben kérném segítségeteket. Miért van hogy Webáruházak közt elég nagy ár külömbségek vannak. Pl.egy 145 e ft.os tételnél 25 e ft-al többe kerül egyazon termék. Egy ideje foglalkoztat a kérdés mivel nemrég bele is szaladtam egy olcsóbb ám nagyonis reklámozott árúházból vásárolt tv-be amit vissza is kellett küldenem,hibás volt és a felbontása sem volt jó.. (2 év garanciával adták,mint mindenhol)
Más helyről szállítják,megbízhatóbb a drágább?
Hogyan tudjuk ezt kivédeni,honnan tudjuk honnan érkezik? -
deja vu
addikt
válasz Piftuka #12806 üzenetére
Mik vannak még abban a fehérvári Media Markt-ban?
Samsung 65KS7000, 65KS8000
Sony 65XD9305Vagy ezekkel egyenértékű TV van bomba áron?
Legalább 65 hüvelykes méretben.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Piftuka
veterán
válasz Baky1987 #12783 üzenetére
"min 46col, vagy annál nagyobb,
4K-s,
3d nem szükséges,
Főleg filmezésre, és sportműsorok nézésére használnám. Az ár 300-nagyon max 400 közötöt legyen."Ebben a hozzászólásban írtam egy SONY 55SD8505 készülékről, amit teszteltem.
Bemutató darab, és még mindig nem vitték el. (Délelőtt láttam.)
Jelenleg a hétvégi akcióban 299.192 forint az ára a fehérvári Media Markt-ban. Amit korábban írtam, az így is megállja a helyét: ennyi pénzért jelenleg nem találni jobbat.
-
Piftuka
veterán
válasz tothgergo90 #12775 üzenetére
"Ez a Panasonic tetszik, nem tunik rossznak. Ez a Sony-hoz kepest elore lepes lenne valamennyire?"
Hááát... "két lépés előre, egy lépés hátra".
Az elektronikája fejlettebb, nem csak Full HD, hanem 4K tartalmakat is nézhetsz vele, viszont csak 50/60 Hz-es a panelja, pedig neked ott Angliában (ha jól sejtem, ott élsz) hasznos volna egy natív 120 Hz-es panellal szerelt készülék.
Éreztetné a jótékony hatását a Blu-ray filmek és sportközvetítések megtekintésekor.
Ugyanakkor a Panasonic saját Backlight Scanning megoldása sokat segít a mozásmegjelenítésben, így a tesztek alapján erre sincsen panasz.
A 21 ms input lag miatt pedig a második legjobb "gamer" tévé az új szériák között. (Az EX600 19 ms értéke még jobb, ám az a tévé IPS paneles, és minden szempontból gyengébb a SONY-dnál is.)
Ebben a hozzászólásban olvashatsz róla.
Ezek alapján érdemes döntened, hogy számodra megfelelő-e.
Ha pedig biztosra akarsz menni, és van lehetőséged emelni ~400-500 fontot a pénzkereten, akkor az 58EX750 lehet a befutó. (Ez éppen 5 év garanciával.)
Minden szempontból a prémium kategória határait feszegető készülék, ráadásul még 3D funkcióval is rendelkezik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A 6207 helyett kapásból ott van a hasonló UH610V olcsóbban.
Az UJ 635V az új, és tetszetősebb talpa is van, az előzőekhez képest gondolom valamivel jobb lesz.
Az EX600 is új, de inkább az EX700-at mondják helyette jobbnak.
Az MU6102-t itt nem nagyon dicsérik, de szerintem nem rossz ez se.hallerlaller Én azt kihagynám a helyedben, és az itt vagy a LED tv topikban lévő ajánlatokat nézném meg.
-
Piftuka
veterán
"Nemtom vacillálok de lehet a végén semmit se veszek mert nincs még kiforrva ez rendesen, majd ha az oled emberi áron lesz. Addig marad a proji meg a 4k monitorom "
Mennyit szeretnél költeni a célra?
Csak mert a székesfehérvári Media Markt-ban a Samsung 65KS7500-as 461.999 forintba kerül.
Van belőle bontatlan példány!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Yamaha RX-V473 hálózat, airplay, 4k HDMI házimozi erősítő
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
- PHILIPS 43PUS8848/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest