Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom
aktív tag
1 gigás tkomos optikám van, és ez bőven elég is. Belső hálózat miatt gondoltam kicsit feljebb lépni, bár valójában egyelőre nincs rá szükségem, a gigabit is bőven kiszolgál. Tegnap áthúzták a kábeleket, Cat6-ra, és át akartam variálni a belső hálózat elrendezését (NAS-t máshová tenni pl.), emiatt kellett volna egy switch, és mivel jött szembe az akciós a linken, gondoltam, miért ne lépnék feljebb akkor már.
De közben az akció lejárt, és végülis sikerült megoldani, hogy ne kelljen a padlásra switch, úgyhogy most a jelenlegi darabszámom elvileg elég. Optimális esetben inkább egy 8 (vagy még inkább egy 12, ha van ilyen) portosra lenne szükségem, de megvagyok anélkül is egyelőre. De ha jól látom a kínálatot, akkor igazából új switchnél az a kérdés, hogy menedzselhető legyen, vagy 2,5 gbites, mert a kettő együtt drága. Ha menedzselhetőt veszek, akkor esetleg LACP-vel köthetem rá a NAS-t (más hasznát nem látom, de persze valszeg csak én nem értek hozzá eléggé), de egyelőre az sem hoz semmit a konyhára, legfeljebb pár év múlva, ha a gyerekek is elkezdenek kütyüzni majd. Meg a 2,5 gbit is akkor lesz talán észérvekkel indokolható.
Szóval tulajdonképpen elengedtem most ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest