-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
válasz DreadZozzy #79046 üzenetére
SDDtol függően lehet különbség, Pl sn850x 1,2 millió IOPS 2 TB méretben amíg 1 TB méretben 800k olvasásra. Az hogy számít e az adott esetben vagy sem az más kérdés
GTA5/Social club: Dunna8 , Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
MODERÁTOR
válasz DreadZozzy #79046 üzenetére
Csak a tárhely miatt írtam, 500gb szinte semmi egy NAS-ba. Mondjuk én a NAS-t (TS-253D) mentésre meg torrentre is használom, így 2x2TB van benne, de ez ugye ki hogy használja, kinek mi az ami elég.
-
MODERÁTOR
válasz DreadZozzy #79044 üzenetére
Szia.
Igen jó választás. 34-èrt van 1tb. Bár ez csak szubjektív, de jobb a nagyobb, szerintem. -
Raymond
félisten
válasz DreadZozzy #40235 üzenetére
Ha van mas akkor inkabb mas, nem egy ajanlott darab. Az ara miatt allandoan felbukkan itt a kerdesekben:
[link]Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
válasz DreadZozzy #40220 üzenetére
Nem sok valasztasi lehetoseged lesz, Samsung, Kingston, Transcend, Adata vagy talan egy Crucial MX200 elfekvoben. Az ar/kapacitas es utanna a garancia a lenyeg itt szerintem. A Kingston picit olcsobb, de kisebb is, normalis kinalatban a Samsung 850 EVO ugyanott van Ft/GB aranyban. De talalni nagyobb difiket, van hogy a Kingston joval (relative) olcsobban van kinalva. Tobb boltot is nezz meg.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD My Passport 5TB HDD, külső merevlemez, ÚJ, bontatlan!
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- Új SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)! 0 óra, 0 GB! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest