Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz _Dumber_ #76601 üzenetére

    AZ EVO 54-60 között szambázik, néha felmegy 70-80-ra is. Ekkor már hallom a ventillátort. (lehet, csak azért mert mellette van a proci)

    Szerintem, ha már a venti bekapcsol és felmegy az SSD hőfoka 80 celsiusig, akkor már a CPU is dolgozik annyira, hogy bekapcsoljon a ventije. De ezt is látod akár a htop-ban is ilyenkor... ;)

    Ha megnézed az összehasonlítóban, azért látható, miért a 970 EVO Plus melegszik jobban. :)

    Akkor meg atért fel lehetne nyomni 2000-3000 közé. Igaz , mivel mikroserver funkciót tölt be, nem is hasznámám ki.

    Mi az oka hogy inkább az OEM Sata3 SSD-t ajánlod?

    Előző mondatoddal meg is magyaráztad, miért...De kb az az oka, hogy itt bőven elég egy stabil Sata SSD is, nyilván folyamatos stabil sustained írással és ezeknek a követelményeknek nehéz megfelelni Sata3 fronton, alig van normális áron ilyen, Samsung 860 EVO lett volna ilyen és itt jön a képbe az OEM Sata, nemrég PM883 1,92TB-ot vettem, mikor kezdte a noti kinőni a 860 EVO-t. De van Micron-nak is atomstabil Sata SSD-je, csak nyilván ritkán van kisker forgalomban ilyen, akkor is aranyáron. Szóval kb a PH Aprón-n lehet ezeket kifogni...ahonnan én vettem és ajánlottam Linuxos topiktársaknak, most totál nincs egy darab sem, mert rájöttek a userek, hogy ezek agyonüthetetlen stabil és gyors eszközök. Érdemes várni, míg lesz a használtpiacon ilyen. Ja és ezek valóban pár órás használattal és párszáz GB írással vannak fent.

    (#76600) nevemfel

    Semmi gond, csak innen törlésre kerülnek az off hsz-ek, így kvázi olyan, mintha le se írtuk volna! :) Ja és igazán nincs mit! ;)

    [ Szerkesztve ]

    mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés