Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz dabadab #60380 üzenetére

    1. Minek, Miért?
    Nem árt, ha van support, ha neked ez nem számít, akkor vegyél Intenso, meg Kingspec fos SSD-ket (van amelyik 5 Smart adatot ad vissza, abból 3-ról nem tudja senki, hogy mit is jelent(SSDOK-t fejlesztem, szóval tudom miről beszélek)), az MLC-seket árulják kb annyiért, amennyiért a "normális" gyártók a TLC-ket.

    2. Minek, Miért?
    Ha bugos a FW, akkor nem árt frissíteni...

    3. Amazon-nak sem ingyen küldöd vissza(ezt annyiszor hallottam már, de amúgy nem igaz), ha meg gyártói garancia van, akkor nem is a forgalmazóhoz kell küldeni, hanem a gyártóhoz (ez itthon is így van), azaz WD esetén majd keresgélsz egy kicsit(vagy sokat), aztán ha szerencséd van, akkor nem Ázsiába kell címezni/csomagolni/küldeni a cuccot(persze, hogy mi faxt kell rámatricázni(már ha matricázni kell), azt ugye Te sem tudod...) ;] (én tudom: nagyfejsze, kuka, kukaholding viszi)

    Én személy szerint biztosan nem vennék egy ilyen WD SSD-t (egy Samu 860 EVO, magyar webshop, 5 év gari, full support, egy mezei user is tud rajta FW-t frissíteni UI felületen pár kattintással stb stb), aztán 3-4 ezer FT-al drágább csak...

    Nyilván, amíg nincs gond, addig minden OK, de ha véletlenül van/lesz, akkor azért nem mindegy (nekem, meg az ügyfeleimnek biztosan nem.)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák