Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- Bittorrent topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorba23
tag
válasz JegesEmber20 #77812 üzenetére
El is kapkodtuk a készletet, ma már nem érhető el az Alzánál az AC65P, csak egy felbontott van 29ezerért.
[ Szerkesztve ]
-
csorba23
tag
Alzában az AC65P kuponnal 20.990 Ft!
-
csorba23
tag
válasz Dragon3000 #77600 üzenetére
Köszi szépen! Akkor maradok az AC57U-nál.
-
csorba23
tag
válasz Dragon3000 #77594 üzenetére
Tudsz esetleg USB sebességet mérni? USB-re kötött HDD vagy pendrive olvasási sebessége érdekelne AC65P-n.
-
csorba23
tag
válasz blakey #77564 üzenetére
"AC65P-n USB 3.1, nyilván az gyorsabb."
Ezért is kérdeztem, hogy meg tudná-e mérni valaki, akinek AC65P-je van.Az USB 2.0 szabványnak olyan 60MB/sec körül van a felső határa. Amúgy próbáltam már USB 3.0-s routert is (D-Link DIR-863), az sem volt gyorsabb 10MB/sec-nél.
[ Szerkesztve ]
-
csorba23
tag
Hali!
ASUS RT-AC65P-hez tud esetleg valaki USB-re kötött HDD sebességet mondani? AC57U-val 8-9 MByte/sec ami szerintem elég lassú.
-
csorba23
tag
Sziasztok!
Otthonra kéne router egy másik mögé (UPC). Egyelőre a legfőbb igény, hogy WiFi jelet szolgáltasson stabilan. Később valószínűleg jobban kihasználnám, ezért nem lenne rossz, ha kicsit okosabb lenne. Kábelen csatlakozna a UPC-s routerhez.
Ezeket néztem ki hirtelen:
TP-Link TL-WR1043ND kb. 13e Ft
ASUS RT-AC51U AC750 kb. 11e Ft
TP-Link AC750 Archer C20 Dual Band kb. 11e FtAmi jól jönne:
- USB port file megosztáshoz
- ac-s Wifi (bár ebben nem vagyok biztos, hogy ki tudom-e használni. A telefon tud ac-t ez biztos)
- esetleg később custom firmware lehetőségeEddig Asus RTN12 D1 volt, de bele csapott a villám. Mellesleg kb. hetente újra kellett indítani, mert rendszeresen nem volt net Wifin. Nem tudom, hogy a router hibája volt-e?
Köszi a segítséget!
-
csorba23
tag
Sziasztok, kéne egy kis segítség.
T-home-s kábel netem van Cisco EPC3925 routerrel. Úgy találom, hogy a wifi jel gyenge, a ház másik végében már alig akar jel lenni. Ráadásul néha magától lecsökken a jel erősség, ilyenkor ki-be kapcsolás segít (kb. 1-2 hetente).
Mindenképp szeretnék venni egy új routert (adózási szempontok miatt ). A fő feladat jelenleg az lenne, hogy a mostaninál nagyobb hatótávolságban lehessen Wifizni. Nem extrém távolságra gondolok, 10-20 méter (esetleg 1-2 falon keresztül) kényelmesen menjen.
Ami fontos:
- rá tudjam kötni a mostani hálózatra úgy, hogy működjön. Fent említett Cisco mellett van még egy SMC vezetékes router is a hálózaton, switch-ként működik.
- legyen USB portja, amire ha rákötök egy külső vinyót, az látszódjon a hálózaton.
- z sem baj, ha nem egy elavult, régi darab lenne. 15-20 ezernél viszont nem szánnék rá többet.Fentebb olvastam, valaki ajánlott egy ASUS RT-N12-D1-et, amiben van AP + repeater mód, de nincs rajta USB.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest