- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Asustor NAS
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Mikrotik routerek
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- VPN topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobretti13
tag
Szia.Azért vettem ilyen router mert fateroméknál is ez van kb 5-6 éve és valami tomato fw-vel stabilan működik a mai napig.3 asztali erőmű+1 laptop nyúzza szerencsétlent.Mennek a torrentek online játékok orrba szájba (faterom+2öcsém full kocka mind)+3androidos telo zte blade/2dbgalaxi mini.
Ettől jobb ajánlás nekem nem kell!2év alatt 16 vagy 17ezret költöttem 2 fos Tp-re.
Most mond meg hogy tényleg túlárazott e.Én megmondom:
ha minden évben veszek 5-6k körül valami hulladékot akkor az 6 év alatt (amit már bizonyított a Linksys) 30-36ezer kb ha jól számolok.Most megvettem ezt 19-ért osztva 6 évvel= 3300ft/év.(ennyiért még fost sem kapok).Ja és azt még nem adtam hozzá hogy hányszor hívott párom,hogy mi a sz@rt csináljon mert nincs net.Én meg kint vagyok németben(roaming).Lehet hogy ez nem tud 10000000Mbit/sec -et,DE EZT ÖSSZERAKOD ÉS ENNYI.
-
Cobretti13
tag
válasz
Töki bácsi #22020 üzenetére
Szerintem felejtsd el a 10k alatti TP-Linkeketet,ha jót akarsz magadnak.2év alatt 2 Tp-t dobtam ki.Átlag felhasználó vagyok semmi extra,valamennyit konyítok hozzá(fel tudom rakni a hozzá való fw-t meg beállítom meg ilyenek).A mai nap halt meg a második wr740n.Várj még egy picit gyűjts még hozzá és vegyél egy normálisat pl.: linksys vagy us robotics stb.
linksys 6k körül
De 10k alatt ne vegyél Tp-t.
Ja ma vettem egy Linksys WRT54GL Router-t
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP Elite Mini 600 G9 Micro - Mini PC - Core i5 12500 - 16GB DDR5 - 256GB NVMe SSD - gari + számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700 (8 mag/16 szál) +RTX 3060 12GB +32GB DDR4 +1TB SSD! GAR/SZÁMLA!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest