- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Asustor NAS
- Linux haladóknak
- Google Chrome
- PHP programozás
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsabee
csendes tag
Router vásárlása elött állok és valami megbízható cuccot szeretnék.
Olvasgatom a hsz-ket,de alapból láma vagyok a témához sokszor a kérdést sem értemNo olyan wlan routert szeretnék ami tényleg megbízható és az adatok fogadása rendkívül gyors mintha közvetlen lennék a upc modememhez kötve(20mbit/s).Tőzsdei adatok pörögnének rajta tehát egyáltalán nem mindegy,hogy akadozva jön-e át az adat.Jelenleg egy régi linksys routert használok amivel néha,ha nagyobb adat jön picit darabosan jön át az adat kb fél másodperces akadozást látni.
Most ki is iktattam a routert és csak közvetlen csatlakozom a nethez,de jövőhéten már fontos lenne megoldanom a vásárlást.
Én kábellel csatlakozom a routerhez.Milyen cuccot tudtok javasolni,ami tényleg megbízható erre a feladatra?
Volt ezelött egy d-linkem az folyton szakadozott azt 3x cseréltem és hiába mondtam neki:MUKODJ ő nem mukod
Ez a lynksys ez szimpatikus csak gyorsabb kellene.
De olvasgattam erről a tp-linkről jókat úgyh.,ha ezt is ajánljátok elfogadom,mert árban jobbak.Ezek közül szemezgettem: (forrás:depó)
TP-Link TL-WR543G kb.: 8e huf
TP-Link TL-WN841N kb.: 11e huf
Linksys WRT54G2 kb.: 12e huf
TP-Link TL-WR941ND kb.: 13e huf
Linksys WRT110 kb.: 13e huf
Linksys WRT160N kb.: 18e huf
Linksys WRV200 kb.: 20e huf
Linksys WRT54G3G kb.: 35e huf
Árban elég nagy a szórás,de gyakorlatilag majdnem mindegy csak pöpecül működjön.
Érzek-e különbséget a 10e és a 35e között amire használnám?Más ötletet is szívesen fogadok!
Köszi előre is!
T.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- GIGABYTE AORUS RGB 16GB (2x8GB) kit DDR4 3733MHz - Közel 1 év magyar bolti garival! -
- BMW M57 főtengely ékszíjtárcsa
- Újszerű, garanciás Lenovo Tab M8 4/64GB (4th gen) tablet - Több, mint 1 év bolti garival! -
- ASUS ROG STRIX AMD RX570 OC 4GB GDDR5 256Bit RGB videokártya eladó dobozában!
- WELLPUR FRYA GT30 gold Fekvőbetét 160x200 cm WELLPUR FRYA GT30
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest