- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
válasz Cyberslider #5334 üzenetére
Sztem mivel most van váltás az optikai netre, már nem adhatnak olcsó 10e Ft-os routert, csak gigabitest, ami minimum 20 ropi, az árát viszont ugyanannyi idő alatt (gondolom garancia lejártáig) kell hogy behozza ...
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
J.R.Ewing
tag
válasz Cyberslider #5332 üzenetére
a 741ND a legújabb 1 antennás típus TP-Linkből. mondhatni a 641/642 utódja.
a 150M csak elvi lehetőség, mivel n-s szaványt is támogat. azért nem 300, mert csak 1 antennás, nem tud MIMO-t, de nálunk is csak 54megás/g-s adapter van, és panelben 2 fal mögött 1 antennával is kiváló a jelerősség.
a 2 vagy 3 antennás sem tud 300-at, ha nem 2sávos (2.4GHz és 5GHz), de ezek mind 1 sávosak. a 2sávosak sokkal drágábbak, neked meg nekem nincs rájuk szükségünk.a 741 ráadásul sokkal több szolgáltatást tud. a 641/642-es firmware-je 1megás, a 741-é majdnem 4. a 741-ben tuti 32mega RAM van, a 641-ben nem tudom.
741 alapból tud QoS-t (sávszélt szétosztani), 641/642-nál csak a V4-es revízió.viszont ha kábelen kapod a netet, akkor még router nélkül szedd le a legújabb firmware-t, és a flasheléssel kezdj, mert a gyári firmware-rel leáll a net bizonyos idő után
Fixed a problem that the router can not access Internet after used for some hours when the WAN Connection Type is Dynamic IP
de utána tökéletes.
-
J.R.Ewing
tag
válasz Cyberslider #5329 üzenetére
belkinék lebuktak, hogy távmunkásoknak fizettek, hogy pozitív review-kat írjanak egy közismerten elhibázott típusról ismert oldalalakon, mint amazon, cnet stb stb.
elég nagy botrány volt belőle, csak ide ez nem jut el.ilyen árban csakis TP-LINK: tökéletesen működik, ár-érték arány a legjobb, support még aznap válaszol, tökéletes angolsággal, nem chinglishül...
1 hete vettem
cyberslider: ne 641-est vegyél TP-Linkből, hanem 7k körül 741ND-t, vagy 9-10k körül 941ND-t.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz Cyberslider #5329 üzenetére
A routereit nem szoktak agyon dicserni . Mondjuk nekem is Belkin USB HUB-om van...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz Cyberslider #5327 üzenetére
Ha eleg a g-s WiFi, akkor eleg lesz a TP-Link. A Belkin-t hanyagolnam...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- XPEnology
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!