Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz GoodSpeed #104931 üzenetére
Most komolyan, nekem is van elég sok Wifi6e eszközöm, viszont van egy jó Mesh hálózatom, ami maximum Wifi6-t tud, de azt maximumon minden sarokban. Ha ezt le szeretném cserélni egy minimum Wifi6e Mesh-képes rendszerre, akkor 3-400e Ft-ba kerülne, annyit számomra meg nem ér és semmivel sem nyújtana többet, mint a jelenlegi rendszer, hiszen nekem bőven elég az 1Gbps, ami a Wifin "közlekedik", nincs késleltetés, nincs panasz játékoknál.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz GoodSpeed #104928 üzenetére
Mi a célod? Azért cserélnéd le az AX86S-edet, mert Szingapurban februártól megszűnik a támogatottsága? Máshol nem, felesleges aggódni.
Ott a Merlin, 5-6 évig támogatni fogja, népszerű router. Jobb lefedettséghez MESH a legjobb, ha kell a min. 2,5 Gbps és a wifi7, akkor értem, de közben meg mégsem.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
félisten
válasz GoodSpeed #104928 üzenetére
Milyen előnyöket vársz tőle?
BE-s routert venni szerintem most még egy nagyon drága, az egér által finanszírozott kísérlet. A jelenlegi eszközök baromi drágán elég bizonytalanok, és az ár/értékarány egy egész kategóriával még elcsúszott az AX-BX viszonylatban.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
blakey
titán
válasz GoodSpeed #98951 üzenetére
Azért érdekes, hogy a ROG-ra nem fért fel… - Milyen ROG-ra nem fért fel? Az kevés, hogy a WAN oldalon van 2,5Gbps, nem árt ha a LAN-on is van egy.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
kezo0
addikt
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
válasz GoodSpeed #97337 üzenetére
Hmm, eredeti gyari vagy Merlin?
(Erdekes, mert az AX92U-m bekapcsolt Ai Protection eseten itt elverzik, igaz kabelen merve megvan a sebesseg, de a router sajatjaval mar nincs. Egyebkent par extra dolog bekapcsolasanal mar nem birja a gigabitet NAT-olni...)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
válasz GoodSpeed #97325 üzenetére
Ezért is nem tudom, mit vegyek.Hajlok az AX86S felé az U-val szemben, mert egyelőre nem tudom kihasználni, mire ki tudnám, addigra meg elavult lesz.
A jelenlegi routerem egy AC56U, amivel a picit gyenge lefedettség a bajom, továbbá, hogy nem tudja kihajtani a DIGI-s netet rendesen, legalábbis 700 mbit felett nem mértem még az elmúlt 1,5 évben, jellemzően pedig 500-600 Mbit-tel jön. Ha ezt, vagy kicsit jobbat tudna az utódja - bekapcsolt AiProtectionnel + szülői felügyelettel -, akkor elégedett lennék. Más extra követelmény nincs, mivel van NAS-om, azon fut minden, ami erőforrásigényesebb. A NAS rendelkezik 2 db 2,5 Mbit-es porttal ,de semmi más nem tudja, szóval sokra nem megyek vele. Link aggregationt pedig tud az AX86S is, ha mégis tudnék vele valamit kezdeni. Azért az a majd' 30e Ft különbség nem kevés."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
válasz GoodSpeed #94057 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #94128 üzenetére
Javítás
A TV vezetékesen van rajta, de most elvileg kapni fog egy Google Chromecast 4-et Google TV-vel, és az a cucc sem tud AC-t
helyesen:
A TV vezetékesen van rajta, de most elvileg kapni fog egy Google Chromecast 4-et Google TV-vel, és az a cucc sem tud AX-etbe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
blakey
titán
válasz GoodSpeed #94128 üzenetére
Azért egy AX58U jobb eredményekre képes még AC-n is az AC65P-hez képest, a "nagyobbak" meg annál is jobbak. Én már végig mentem ezen a "létrán".
-
félisten
válasz GoodSpeed #94123 üzenetére
SZERINTEM: mire a 6E annyira elterjedt lesz, hogy érdemben előnyt jelentsen a használata, a most vásárolt korszerű routerek már megszolgálták az árukat.
Az árérzékenység persze szubjektív dolog, de őszintén szólva sosem értettem a panaszkodást havi pár száz forintra kijövő költségeknél. Én most vettem 60e Ft-ért egy AX86S-t. Ha három év múlva közvetlenül a (műszaki) kukába megy, akkor kb. 1600 Ft-ra jön ki a havi vételárrésze. Ebből nem jön ki két tölcséres fagyi...
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
blakey
titán
válasz GoodSpeed #94057 üzenetére
A három közül AX58U.
A WPA3-at inkább felejtsd el, maga a titkosítás alapból hibás, Merlin korábban írta, és azóta sem javult. Vannak/lesznek eszközök, amikkel nem túl jó a kapcsolat, csökken a sebesség, stb. WPA2 jól működik.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Imi1981
veterán
válasz GoodSpeed #91162 üzenetére
Nekem van mindkettő! Wifi hatótávban jobb az ax20 és wifi 6-ot tudó eszközön valamivel gyorsabb de nem óriási a különbség. Wifi 6-ot nem tudó eszközön viszont kicsit lassabb mint az ac65p. Ha a wifi hatótáv lényeg akkor érdemes cserélni de ha nem akkor szerintem nem érdemes mert a 65p is egy nagyon jó router. Én mindkettővel elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest