Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
- Linux kezdőknek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- JavaScript topic
- OpenMediaVault
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PR-Telecom
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
válasz AlexDaywalkr #95644 üzenetére
Kicsit visszaolvasol, pont a múlt héten voltam ugyanebben a cipőben. ASUS RT-AX1800U routert vettem, 25 ezerét, van rajta USB amire merevlemezt és mobilnetet is lehet csatlakoztatni (tudja használi terheléskiegyenlítésre és másodlagos biztonsági kapcsolatként is). Van rajta AiMesh, lehet bővíteni a wifi hatótávot extenderrel vagy egy másik AiMesh képes routerrel is.
Jelenleg a régi TP-Link routert tettem Bridge módba, azzal növelem a hatótávot, korrekt módon működik. A merevlemezt el lehet érni DLNA, FTP, Samba, stb. megosztással is. Pár nap tapasztalat után nem volt rossz vétel. Max sebességről nem tudok nyilatkozni mert a netem nem túl combos, a Youtube és videocset működik.Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Dr.NX
Topikgazda
Attól függ mennyiért. 15 ezernél többet ne adj érte.
Ha vannak ax-es eszközeid (wifi 6), akkor inkább ax-es routert vegyél (20 ezertől indulnak).
Nem biztos, hogy azért szakadozik a neted, mert régi a routered.Elfogadom a sütiket.
-
Alex91
félisten
Mekkora sebessegu a neted?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest