Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz BTom1970 #83611 üzenetére
Mivel csak alap igények vannak és kevés eszköz, miben lenne jobb egy Asus vagy a TP-Link C5, C6 - mint a Asus C20?
Mivel a TP-Link Archer C20 csak 100-as portokkal rendelkezik így max 94 Mbps-es netet tud kezelni, a 360 Mbps-hez már gigabites portokkal rendelkező router kellene.A C20 nem tud wifi-n 433 MBit-et?
De tud, csak éppen az a link sebessége, a mérhető sebessége ennél alacsonyabb, körülményektől függően, kb a fele/harmada.#83612
A wifi adapternél rossz linket adtam meg. Azt tudom (egy ideje) hogy csak 100MBit-ig megy.Erre gondoltam:
Az ilyen köröm piszok méretű antennával rendelkező adapter nem ajánlott mert nagyon rossz vele a vételi lehetőségek, főleg panelban, normál méretű és/vagy külső antennás típus lenne ajánlott és legalább AC1200-as képességű, hogy legyen rendes esély a teljes netsebesség elérésére.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest