- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Asustor NAS
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Mikrotik routerek
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- VPN topic
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
Intruder2k5 #18482 üzenetére
Végül nem totojáztam a modemmel tovább, mert sikerült a szomszéd Romnyitól szereznem egy alig használt T1-es mobelt! Összedugtam, és szépen megy azóta is!
Mivel nem kellett költenem modemre, így beruháztam inkább TP-Link TL-WR842ND router-re! Nem volt pénzem a 1043-ra, vagy sajnáltam rá, vagy mit tudom én. Nem szoktam ilyet, de most bekockáztattam lesz ami lesz alapon. Mondván: -TP-Link a nyolcas szériából, csak nem vérzik el!
Majd egy hete van meg, és eddig rendesen muzsikál. Sok mindent kipróbálni rajta még nem volt időm, de majd sort kerítek arra is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó használt garanciális Samsung S23 5G 8/128GB dual SIM
- iPhone 15 Pro Max 256GB, 100%, Apple garancia, független, doboz
- HP Elite Mini 600 G9 Micro - Mini PC - Core i5 12500 - 16GB DDR5 - 256GB NVMe SSD - gari + számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700 (8 mag/16 szál) +RTX 3060 12GB +32GB DDR4 +1TB SSD! GAR/SZÁMLA!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest