- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
homeoffice76
tag
"Mert azon nincs mit mérni. Nem tér el a 300-as szabványtól, tehát ~100Mbit volt nála a plafon (benne van a tesztjében egyébként, amiről azt mondtad, hogy olvastad)."
Abban igazad van, hogy szerepel többszálas mérés az N56U tesztjében, de többgépes csak a WNDR3700-éban. Szóval továbbra is azt mondom, hogy olvastam a routerem tesztjét... , a wndr3700-as adatait pedig láttam az összehasonlító tesztben, amit én linkeltem.
A WNDR3700-as tesztjéből:
"So, I set up a second notebook using the NETGEAR WNDA3100v2 client connected to the 5 GHz radio and my standard Intel 5300-equipped notebook connected to the 2.4 GHz radio and ran some tests with multiple streams. Both clients were in the same room, within 10 feet of the router and both radios were set to Up to 300 Mbps (40 MHz channel bandwidth) mode."Nem tudok mást mondani, mint hogy lehet, hogy igazad van, de nem látok erre (több kliens összesített vezetéknélküli teljesítménye N56U-n) vonatkozó mérést. Lehet, hogy azért, mert nincs mit mérni, nem tudom. Ha be tudnék szerezni 2 n-es eszközt, esküszöm megmérném, mert most már nagyon érdekel, mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Garmin Fenix 7 Solar Saphire
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Minolta 70-200 f2.8+ La-ea3 adapter