- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.sophie
csendes tag
Sziasztok!
Mostmár tényleg fixen felmerült bennem egy laptop vásárlás gondolata...
Felvettek egy új munkahelyre, és sok az üresmenet, így arra gondoltam, a saját laptopom beviszem, és azon azt csinálok, amit akarok.Egy asztali gépem már van,szóval nem csúcsnotit akarok...
13-14"-osban gondolkodtam, de egy aránylag vékony és könnyű nagyobbal se lenne bajom.
Filmezésre,egyszerűbb képszerkesztésre használnám, illetve jó lenne, ha azért az "átlagos" játékok elfutnának rajta...Ha lehet, valahol 0%-os THM-re akarnám venni, mert sürgős, első fizu meg sokára lesz, és egyéb nagy fizetnivaló is van jelenleg...
Van ötletetek, tippetek?
-
d.sophie
csendes tag
még nem járok be, de előre gondolkodom, mert van egy másik melóm, azt meg pofátlanság a céges gépen csinálni, szerintem... meg amúgyis aktuális lenne már egy gép.
van egy dell inspiron 1501-em, de amikor azt mondták, 30e alatt nem javítják meg, azóta az ágy alatt porfogó... :S
-
d.sophie
csendes tag
Mért ez a legfontosabb, hogy miből akarom venni?Attól, hogy nekem lenne, másnak van munkáltatóija, ez nem jutott eszetekbe?
Ez a társaság se olyan, mint amilyen régen volt...
Úgyhogy elnézést, hogy megzavartam köreiteket, inkább megkérdezem máshol.
-
d.sophie
csendes tag
Ezért írtam, hogy ha lehet... ami nálam azt jelenti, hogy észérvekkel abszolút meggyőzhető vagyok, hogy várjak és gyűjtsem össze, ahogy a használt gépektől sem zárkózom el egyáltalán...
igen, a 13-14"-esen gondolkodom nagyon..minimális képszerkesztés, de ezért írtam azt is, hogy egy normál méretű, aránylag nem nagytestű laptoppal se lenne semmi bajom...
a használt gépet megnéztem, csak vártam, hátha másnak is van vmi tippje.
[ Szerkesztve ]
-
d.sophie
csendes tag
Sziasztok!
A sokadik hasonló kérdést tenném fel, hogy milyen laptopot vegyek?
A keretösszeg 150e forint lenne, a felhasználás pedig teljesen átlagos.
Filmet aránylag néznénk sokat, szóval azért dobozhangja ne legyen és aránylag látható legyen a monitorja, de semmi egyéb.
Játékra nem hiszem hogy használva lenne, max böngészős hülyeségekre.
Néha esetleg a photoshop vagy hasonló képszerkesztő is jó lenne, ha akadásmentesen futna.Színben, súlyban, kinézetben nincs kikötés.
Eddig egy Dell inspiron laptopom volt, az bevált, de egyáltalán nem ragaszkodom a márkához.
Például ezt láttuk a MM-ban, ami nekem nagyon tetszik:
[link]KÖszönöm, köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest