-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
NSA-310-nek mikor jön az utódja mert ha mostanába várható akkor megvárom azt
-
powerup2
addikt
Annyi történik hogy áram alá helyezem kéken villog majd átvált pirosra
-
powerup2
addikt
válasz
Core2duo6600 #1591 üzenetére
Használati nincs hozzá kaptam a tápot hozzá meg maga a nast ennyi
-
powerup2
addikt
Sziasztok kaptam egy Buffalo linkstation live ls-ch500l valaki segitene hogyan kell beáálitani müködésre birni és hogy miket kell hozzá letölteni köszönöm annak aki segit előre is
-
powerup2
addikt
Ha wifin nem lesz jó nem megy el a film akkor a hp-ba kell egy olyan vga amin van hdmi aztán a tv-vel összekötni és akkor megvan a nas meg a média cuccos is mondjuk azt nemtudom hogy windows serveről lehet e filmeket nézni mert ilyen rendszerrel még nem volt dolgom mert ha lehet akkor az ugy nagyon jó lenne
-
powerup2
addikt
válasz
Core2duo6600 #1318 üzenetére
nemtudom nálam a router jól müködik tp link 941nd-és csertéltem rajtuk antennát jóval nagyobb antenna van igy akár az udvaron is tökéletes a jel
-
powerup2
addikt
válasz
Core2duo6600 #1316 üzenetére
N szabványos routerem van csak sajna nem gigabites lehet le kell majd cserélni
-
powerup2
addikt
válasz
Core2duo6600 #1314 üzenetére
Akkor jó végülis nekem az a lényeg hogy a routerról minnél gyorsabban tudjam elérni igy notebookon keresztül.
-
powerup2
addikt
Amugy ha olyan hdd-ét teszek bele amin van már adat és teszek bele egy üreset azt lehet raid 0-ba tenni?
-
powerup2
addikt
Amugy ha összeállitom ezt a microservert akkor elég egy lan kábelt bedugni amin keresztül megy a net ez a kábel a wifis routerből aztán wifin keresztül az egész házban láthatom a serveren tárolt adatokat vagy kell még valami kábel?
-
powerup2
addikt
válasz
Core2duo6600 #1304 üzenetére
Végülis 4 giga ram elég bele nem? Windows servert csak dvd-ről lehet telepiteni vagy lehet pendriveról is?
-
powerup2
addikt
válasz
Core2duo6600 #1297 üzenetére
Nah akkor olyan biztos nem lesz benne XD
-
powerup2
addikt
válasz
Core2duo6600 #1292 üzenetére
Közbe találtam egy ilyet
http://thedigitallifestyle.com/w/index.php/2011/04/27/building-your-own-windows-home-server-2011/
-
powerup2
addikt
válasz
Core2duo6600 #1289 üzenetére
És a home server melyik változatát lesz érdemes majd feltenni?
-
powerup2
addikt
válasz
Core2duo6600 #1289 üzenetére
Köszönöm a gyors választ akkor szerintem ez lesz mert 4 darab 2tb hhd-vel már egész komoly háttértároló lesz .
-
powerup2
addikt
válasz
krealon #1287 üzenetére
Szerintem én is egy ilyenre fogok benevezni mert jónak tünik meg iponbe 30.000 ért meglehet kapni hhd-nélkül azt viszont nemtudom hogy bármilyen ddr3 ram jó a deszkába? Ha ezt veszem meg akkor majd kell egy kis segitség a freenashoz életembe nem láttam hogy az milyen mit lehet azon csinálni , vagy windows home server ha az is megfelel ezeknek a céloknak . Vga terén ha jól olvastam max 25 wattosat lehet bele tenni .
-
powerup2
addikt
válasz
Core2duo6600 #1265 üzenetére
Hát sajnos régi gép már nincs meg csak notebook van de még mindig nem tudom érdemes e megvenni a synology usb station 2 vagy esetleg egy Synology DS211j Disk Station kéne venni csak az utobbi 2x drágább mint a másik és nemtudom megéri e azt a felárat.
-
powerup2
addikt
DE ha valakinek van normális alternativája nasra amit nem kell piszkálni és olcsó azt szivesen meghalgatom
-
powerup2
addikt
válasz
Core2duo6600 #1259 üzenetére
Hát ha ilyen 50 megabitet átvisz másodpercenként akkor lehet de ezt nem tudom hogyan lehetne kideriteni
-
powerup2
addikt
válasz
Core2duo6600 #1257 üzenetére
Igen azt tudom hogy saját tápos usb hdd-ről megy de a lényeg az hogy az alap torrent kliens jó legyen meg blu ray filmeket tudjak róla nézni kerestem teszteket de nem nagyon találtam .
-
powerup2
addikt
válasz
Core2duo6600 #1255 üzenetére
De melyik a jobb Synology usb station 2 vagy a d-link mert olvastam a d-linkről de sokaknak van vele baja hogy kell rá más trorrent progit tenni és nem mindig megy könnyen nekem csak arra kell hogy torrent fel le töltés pl egy 50 megabites netet kiszolgáljon majd max meg hogy blu ray filmet tudjak nézni a hdd-ről amit kezel .
-
powerup2
addikt
Én is szeretnék venni egy nas-t ezt néztem ki Synology USB Station 2 most azt nem tudom hogy ezzel milyen sebességű netig jó mert nekem pl nem kell ilyen camerás megfigyelés csak kifejezetten torrentre kell . Illetve hogy milyen sebbeséggel tudok rá másolni vagy filmet tudok e nézni róla pl blu ray filmet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Viccrovat
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Nők, nőügyek (18+)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest