- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Proxmox VE
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Lolita kód
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
válasz Somatom #24145 üzenetére
Köszi szépen mindenkinek a választ! Akkor lehet maradok a Syno-nál,fontos a torrent. Most néztem, jelenleg kb 150 van a transmission-ben,de persze csak néhány feltöltés aktív.
(egyszer próbálkoztam a felhőt összehozni a ZyXel-en noIP-vel de nem jutottam a végére)Akkor igazából csak az a kérdés, hogy 118 vagy 218j. A biztonsági mentést vagy a számítógépem egyik particiójára oldanám meg, vagy külső vinyóra úgy, hogy rádugom a Nas-ra.
Ha így működik akkor a 118 a jobb választás, ugye?[ Szerkesztve ]
-
szata.68
senior tag
A WD My Cloud Home (6TB) nagyon megtetszett, mi a véleményetek róla? Alap felhasználásra lenne (ZyXel 310S-t cserélek)
Inkább maradjak a korábban kinézett Syno Ds118-nál? -
szata.68
senior tag
válasz CheGhost #24069 üzenetére
Köszi!
Most eléggé elbizonytalanodtam,hogy elég-e nekem az 1 lemezes verzió a biztonság miatt. (DS118) Tudom,hogy skótság,de már a 60-at is épp határnak tartottam,és ahogy néztem kb 80-90 a 2 lemezes verzió (+ a második lemez) Az nagyon csóró megoldás,hogy az elfekvőben lévő 1tb-os külső vinyóm dugom rá egy usb-vel backup gyanánt?
Igazából "csak" a képeimet szeretném tényleg teljesen biztonságban tudni, ami kb 250-300 Gb. Ezt meg lehet így oldani egyáltalán? -
szata.68
senior tag
Sziasztok!
NAS cserén gondolkodok. Most egy NSA310S van,benne egy 4TB-os WD red. Az egyik problémám a mostanival,hogy elég hangos (pedig cseréltem benne ventit is), illetve (az én balekságom miatt) nem tudtam beállítani redensen rajta a személyes felhőt.
A célom az lenne,hogy filmeket, saját képeimet tároljam rajta, és ha kell telefonról bárhonnan elérjem az adataimat.Gyakorlatilag kb a dropbox,gdrive-ot szeretném kiváltani amennyire lehetséges. Ha jól tudom akkor az ilyesmi a (Zyxelhez képest) drágább,pl Synology eszközökkel könnyebben megy. Biztonsági mentést csak a képeimről szeretnék,azt úgy gondoltam,hogy szinkronizálnám a számítógépem vinyójával azt a mappát.Ezekre a célokra egy DS118 mennyire jó válasutás? Ha nem,mit ajánlanátok helyette?
-
szata.68
senior tag
Helló
Segítségeteket szeretném kérni NAS-ügyben.
Teljesen alap dolgokra a ZyXel Media NSA310-est néztem ki. Jó választás lehet szerintetek?
Használtan találtam egyet 13-ért,ami még a régebbi. Új 18 körül van,ami már "S" ,bár nem tudom,hogy mekkora előnnyel jár. Az igaz,hogy a 320-as hangosabb,mint a 310-es,ha 1 vinyó van benne? (mert ha nem,akkor talán érdemesebb a 320-as a későbbi bővíthetőség miatt)
Bele lehet tenni ezekbe 2,5"-os vinyókat is,vagy csak a 3,5"-osokat szeretik?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ZOTAC GAMING GeForce GTX 1660 SUPER Twin Fan 3 hónap garancia, számla!
- Gameboy Advance SP töltők
- Vezeték nélküli billentyűzet és egér (Dell Premier KM7321W)
- Értékcsökkent Hp nagyon gyors laptop LCD :15.6 CPU:6200U RAM: Új 8GB DDR SSD: 256 GB SSD Videókárt
- Hyperx alloy fps origin 60 + keycaps (átlátszó bill szett , fényesebb )