- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
a freenas-t innen kell letöltened, a megfelelő iso-t pl, aztan kiirni lemezre és arrol bootolni és feltelepiteni. Nem pendrivra, hanem egy vinyóra ami a microserverben van ( a pendrive csak a zyxeles hack esetén kell)
be kell állítani telepitéskor a freenas hálózati adatait (IP címek stb, de végig vezet ezen egy DOS szerű ablakban telepítéskor (én még a 7.xxx verziokat probaltam, használtam csak anno, a 8-ast nem)
maga a telepitő nem magyar de aztan a freenas magyar nyelven is tud és utána bárhonnan elérheted és menedzselheted
szerk:zyxel esetén aztán ne mond hogy én beszéltelek rá, mert nem venném a lelkemre, ha valami miatt elégedetlen lennél mégis.
Neked kell dönteni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest