-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
Elolvastam egy párszor a hozzászólást, mire meg merem válaszolni, de nem vagyok biztos benne, hogy jól értelmeztem. Amire írtad, arra tökéletes a 325V2, de majdhogynem akármelyik NAS a piacon. A kérdés inkább az, hogy az eléréshez, illetve a kezeléshez használt felület mennyire partner ebben. Amennyire én emlékszem, a Zyxeknek elég buta kis filekezelője van, de erre is biztosan létezik egyéb megoldás. Hardveresen biztosan alkalmas az általad igényelt dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest