-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz Taposo #45700 üzenetére
Illetve ezt még érdemes megnézni az FG2421 kapcsán. Nem mondom, hogy botrányos a 15ms körüli bemeneti késleltetés, de azért egy 180ezer Ft-os gamer monitor esetében szerintem fájó kompromisszum, pláne annak tükrében, hogy pl a Dell palettáján több "nem gamer" típus is 5ms alatti laggal bír (noha meglehet, hogy a 60Hz nagyobb érvágás fps-nél, mint a 15ms lag, de úgy gondolom azért az utóbbi sem elenyésző, ha már gamer-kedünk)...
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz Taposo #45700 üzenetére
Nehéz ügy. Amiket én láttam mva-kat, azok elmaradtak még a belépő ips-ektől is színhűségben (inkább a kontraszt az erősségük), így nem hiszem, hogy az az Eizo szebb színeket ad majd a nálad megfordult kalibrált Dellnél (a feketéje biztos jobb lesz, de meglepne, ha a színei jobbak lennének). Minden esetre érdekelnének a tapasztalataid, ha megveszed. Nem ajánlat, csak egy tipp: Yamakasi q270 "2b extreme" (eBay-en találod). 27es 2560x1440-es felbontású, sRGB-t kicsivel meghaladó színterű IPS. Sajnos nem adják olcsón, és nem tudok hazai tapasztalatról. A fórumom alalpján legtöbben elégedettek vele, csak a labilis talpára panaszkodtak sokan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Iproda 18.5 hüvelykes hordozható monitor 1920x1080P 120Hz FHD hordozható monitor laptopokhoz és PS5
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LC34G55TWWRXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Féláron!!! Új, dobozos, garanciális HP E24 G5 FHD monitor! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest