Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabyka666

veterán

válasz sztivo #140845 üzenetére

Pontosan egy ilyen RX550 van a gépben. Direkt a DP (és a 100 Hz) miatt szereztem be, de mintha a GT1030-cal folyamatosabb lett volna pl a böngészés, ezzel viszont néha meg-megakad. Nem élvezhetetlen, csak néha van egy-két röccenés.
    Én online pókerre használom a gépet (azért is kellett a nagy monitor), a PokerStars kliensének semmi extra gépigénye nincs, VGA oldaláról csak az OpenGL 2.0 kell neki, ezt simán teljesíti mindkét kártya, mégis, ha az animációkat nem kapcsolom ki, az egér is elkezd szaggatni, amikor pl a lapokat adja le a kliens. Próbaképp vissza fogom tenni a 1030-ast, nem emlékszem, annál is akadozott-e ilyenkor. Win10-en és Win11-en is csinálja, hiába teszem fel a gyártó driverét, nem változik semmi.

Az RX550 ráadásul kb 20%-kal jobb is, mint a GT1030, előbbi 4 GB-os, utóbbi 2 GB-os.

Megpróbáltam az RX550-est 3 db HDMI kábellel, mindegyikkel csak 85 Hz elérhető max, bár egyik kábel se high-end.

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák