-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sztivo #140845 üzenetére
Pontosan egy ilyen RX550 van a gépben. Direkt a DP (és a 100 Hz) miatt szereztem be, de mintha a GT1030-cal folyamatosabb lett volna pl a böngészés, ezzel viszont néha meg-megakad. Nem élvezhetetlen, csak néha van egy-két röccenés.
Én online pókerre használom a gépet (azért is kellett a nagy monitor), a PokerStars kliensének semmi extra gépigénye nincs, VGA oldaláról csak az OpenGL 2.0 kell neki, ezt simán teljesíti mindkét kártya, mégis, ha az animációkat nem kapcsolom ki, az egér is elkezd szaggatni, amikor pl a lapokat adja le a kliens. Próbaképp vissza fogom tenni a 1030-ast, nem emlékszem, annál is akadozott-e ilyenkor. Win10-en és Win11-en is csinálja, hiába teszem fel a gyártó driverét, nem változik semmi.
Az RX550 ráadásul kb 20%-kal jobb is, mint a GT1030, előbbi 4 GB-os, utóbbi 2 GB-os.
Megpróbáltam az RX550-est 3 db HDMI kábellel, mindegyikkel csak 85 Hz elérhető max, bár egyik kábel se high-end.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
Új hozzászólás Aktív témák
- Féláron!!! Új, dobozos, garanciális HP E24 G5 FHD monitor! AkciÓÓ!
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 27" Odyssey G5 S27AG550EP, 165Hz G55A Qhd Ívelt Gaming Monitor
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest