- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
válasz
Mans20 #128559 üzenetére
Hasonlót tapasztaltam Dell-el, ezek szerint nem vagyok egyedül. Túl agresszív a matt bevonat és megterhelő nézni. Másra nem tudtam tippelni, mert kékfény szűrővel sem lett sokkal jobb
Nem a magas Hz miatt van, mert azóta 165Hz-en vagyok, a Dell pedig 144 volt, ez attól független, hidd el.Sajnálom egyébként, mert pont javasoltam én is, de nem mondhatom minden Dell-re azt, hogy ne vedd, mert fájni fog a szemed tőle. Én azóta szándékosan olyan monitort kerestem, amin kevésbé agresszív a bevonat, ezt egy Gigabyte G24F személyében meg is találtam.
-
válasz
Mans20 #128559 üzenetére
Szia. Nem biztos , hogy Hz hibája , lehet maga a panel vagy annak megvilágítása az okozója .
OSD belül milyen profillal használod ? Esetleg próbáld meg warm-al. Kicsit melegebb színekre fog átállni , de egy próbát megér szerintem . Ha van Comfort View akkor azt aktiváld a warm helyet .Mushu
Rád emlékszemdiegho
Szia! Opel megy még?
Igazából TN-ről mindegy mire váltasz , csak jobb lehet .
Nos , ha megmondod mekkora összeget szánsz rá, mekkora átlóban gondolkodsz és milyen VGA-t hajtasz , akkor ajánlok pár IPS-t es pár VA panelos monitort , majd egy üzletbe besétálsz , pl Oázis .
Majd ki tudod próbálni vagy nézni őket .
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest