-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
jimpo #137758 üzenetére
Köszi a választ!
Nincs mentségem, syntax errort kaptam a nézelődésben. Az ajánlások, és a felxibilitások, gyengeségek végett elkezdtem nézegetni az ajánlott Arctic Z1 (basic)-et, de ahonnét kedvezőbb áron tudtam volna berendelni, ott nem volt központi raktáron, ezért esett a választás a Gembirdre, ami egész hasonló.
Nem értem minek az átalakító
Szimpla kényelmesség, és "tisztaság". Az általad belinkelt megoldás lehetségesen járható, út, de alapból kerülném. Nem hiányzik még egy plusz dolog az asztalomra, és ha már bemenő jel alapján automatikusan tud váltani (Ha nincs bemenő akít jel HDMI-n, de DP-n, akkor azt az inputot kapcoslja, és vica versa automatikusan) az LG 24GN60R, valamint, ha már van rajta két bemenet kihasználnám.A setup a következő képpen nézne ki:
HP USB C G5 dokkoló
HDMI -> Acer Nitro XV272URV (Monitor 1) 1440p - HDMI 2.0 -> 144Hz
DP 1 -> átalakító / DP-HDMI kábel - LG 24GN60R (Monitor 2) - 1080p - HDMI 2.0 -> 144HzEzért lenne fontos egy átalakító, vagy egy DP-HDMI kábel, ami 144Hz-et át tudna adni.
Természetesen, ha nincs ilyen, marad a manuális nyomogatás, maximum az asztal helyett a monitor hátuljára ráragasztom a váltókapcsoló-dobozt, de nem preferálnám.
Köszönöm
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tippmix
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32A700NWUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K SMART WIFI GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest