-
IT café
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Songo
senior tag
-
törölt tag
válasz Anfänger #56233 üzenetére
Vásárold meg és add oda nekem pár napra, máris lesz róla teszt!
Sajnos - és ezt most általánosságban értem - a legtöbben tesztet akarnak, a saját öncélú döntéseikhez, de hogy esetleg segítsenek másoknak azzal, hogy kölcsön adnak egy házat tesztre, az már nem jut eszükbe.
Kivételek persze voltak az évek során, de egy kezemen meg tudnám számolni sajnos hogy hány. -
nuke7
veterán
válasz Anfänger #24545 üzenetére
hangosak?!
14cm-es venti 700-900as fordulaton szerinted mekkora zajt csap egy hangcsillapított ajtó mögött?(#24547) albert8 : fél- max. egy centi hiányzik, de pont nem tudtam ráfordítani a csatlakozót, hogy bele is kattanjon... cpu hűtő nélkül lehet, hogy meg lehetett volna csinálni, de azt én régimódian még kinn ráraktam az alaplapra
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
jookomak
őstag
válasz Anfänger #23013 üzenetére
Az én antecem is belülről szívja, meg lehet fordítani azt a tápot, van alatta hely. Pont ez tetszett meg benne, így szőnyegre is le lehet tenni. No meg előlről tolja be egy 12cm-es venti a levegőt a vinyókon át. A tápom így sem hangoskodik.
Ez a df-85 elég bitang háznak néz ki. Anyagminőséggel, és a hűtéssel tuti nincs gond. Bár az ára elég húzós. Nekem a p280 jobban tetszik, de a p183-mam nem cserélném le rá.
-
ch003067
addikt
válasz Anfänger #21551 üzenetére
Háth, HAF X eket még nem nézegettem, de ha ilyen árban vannak, akkor lehet hogy olyan lesz, mert azt hallottam róluk, hogy nagyon nagyon jó házak.
(#21552) Recon666 Nem igazán tetszik, túl egyszerű, és ehhez képest drága is.
Anfänger Háth, az túlzás, hogy van pénzem, de úgy vagyok vele, hogyha már veszek házat, akkor az jól nézzen ki, nagy legyen, és ne a 4.000ft-os kategóriából vegyek...
Amúgy a Thermaltake az tényleg nagyon silány anyagokból készül ?
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Anfänger #21566 üzenetére
Azért a Corsair tetején van, egy kis műanyag rész, ami ránézésre is masszívabb, mint a TT műanyaga, én inkább a minőséget nézem, nem a hogy 20cm venti helyett, csak 14cm fér bele, és ettől függetlenül is jó hűtése van a háznak, a másik, hogy 1kg a súlykülömbség köztük, pedig a Corsair mid-tower ház a TT pedig full-tower, ebből lehet következtetni az anyaghasználatra
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Adobe Photoshop
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest