Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
INFÓképpen:
VISSZATÉRT A MICROSOFT KÖZÖNSÉGKEDVENC EGERE -
Dtomka
veterán
Végre megjött
Majd leírom a tapasztalataimat...
-
Dtomka
veterán
válasz Bluerainbow #35212 üzenetére
Ezt a kérdést én is feltettem...kaptam is rá ..., választ? Döntsd el Te
[link]
(végül razer da chroma-t fogok venni, holnap érkezik meg. ) -
Dtomka
veterán
válasz Rathrol #35183 üzenetére
A Chroma az a 2013 újabb változata. A DPI 10000 lett (persze felesleges, mert általában a 3000 is sok) és 16 millió színben pompázhat. Szenzorja maradt a (jó) régi, úgy tudom.(Én tegnap rendeltem egyet ~20k, és szerdán érkezik meg. Akkor tudok róla véleményt alkotni)
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Pfff...."olcsó" egér...
Roccat Kone Pure Camo Charge -
Dtomka
veterán
válasz jookomak #34783 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor sztem érdemesebb a chroma-t vennem, mert több színben is pompázhat . Tudom, felesleges dolog, de ha szinte ugyanannyiba kerül mint a da 2013, akkor miért ne(#34784) kemotox
Ha a pénz nem számítana, akkor cselekednénk így 1 páran .[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz marchellow #34753 üzenetére
Engem is zavarna a dolog. De ez az egér ~25k, és te 15k ért jutottál hozzá. Persze, ha nem mondták, hogy miért kerül ennyibe, akkor kicsit átverve érezheted magad. Ha más probléma nincs vele, akkor ne mérgelődj.
-
Dtomka
veterán
válasz dobragab #34689 üzenetére
Itt tényleg van 1-2 igazság/okosság:
Gamer egerek, billentyűzetek - Hogyan játszunk jobban #2 -
Dtomka
veterán
válasz lordjancso #34683 üzenetére
Van benne igazság.
"hangzatos marketing bullshitet a Logitech (valami Delta Zero Mega Giga HyperSzipiSzuper Engine Space Technology Designed by NASA bla bla mittudoménmi a neve" ez hatalmas szöveg
A G402-t már korábban említettem, az 502 drága már nekem, és az igazat megvallva túl "csicsás is"
A kinéztet nekem azért fontos, mert 1-2 év múlva , hogy fogja az ember kitakarítani? Minél egyszerűbb a formája, annál kevésbé körülményesebb.Biztos, van előnye a súlyozásnak is. Nekem nem volt még olyan egerem ami ilyen tulajdonsággal bírt volna.
-
Dtomka
veterán
válasz kemotox #34681 üzenetére
Azért már jóval játszhatóbb mint régen
Biztos igazatok van abban, hogy a listában szereplő egerek jók. De egy újabb egeret szeretnék (max 1-2 éves modell), ami tényleg hozza az elvárást.
Lehet az alábbi listában szerepkő egerek valamelyike mellett fogok, dönteni.
Top 10 Gaming MiceAz első és második szerintem nem lenne "mellényúlás".
-
Dtomka
veterán
válasz salytmasztor #34675 üzenetére
"Tipikus példája volt az idetévedő IQ király Pistikének aki nem akar felfogni (meg nem is tud) kb semmit."
Ha most rám céloztál, akkor most vegyél vissza az arcodból....most már nekem is kezd elfogyni a türelmem....a lekezelő stílust nem én kezdtem.
Igen 2006 óta idetévedtem...Mind1 a tapasztalatokat leszűrtem. Gondolom az alábbi oldalon lévő egerek többsége sem ok:
Best Gaming Mice 2014Érdekes itt 1etlen Microsoft egeret sem látok....biztos ők sem tudják mely egerek jók 2014-ben.
(Jah, a Taipain mégis ott van a listában) -
Dtomka
veterán
Szerintem mindvégig tiszteletben tartottalak téged és a többieket is.
Én is neked/nektek is Boldog karácsonyt!(#34660) sepsi0
Ha a lóvé nem számítana, akkor megvenném az összes olyat amelyik tetszik, de sajna nem tehetem.(#34662) kemotox
Értem, akkor csak egy Hype...Ha (végre) meglesz akkor leírom a tapasztalataimat.
-
Dtomka
veterán
válasz kemotox #34653 üzenetére
"mai lézeres egerek biztos jobbak," Akkor nem kuka...jól értelmezem?
A 8200 és ennél + dpi 4k ra (5k a küszöbön) van leginkább. Tudom sokan feltehetik a kérdést, hogy hol van az még, hiszen a mai csúcs vga-k sem képesek szinte megbirkózni a 4-kval. (megbirkóznak, de viszonylag nehezen, persze minden max)
-
Dtomka
veterán
válasz Stigma.HC #34648 üzenetére
hallottam a srácról, de Ö tényleg kipróbálta azt az egeret
"kérdezel, választ kapsz," ----> "Lézer. Kuka." <---- Akkor visszakérdezek, és gondolom másnak is segítünk ezáltal. MIÉRT?
Attól hogy többen elleneztek, bizonyos egereket melyeket úgye Ti nem próbáltatok ki, attól miért, honnan tudjátok, hogy (én kulturáltan fogalmazok) nem jó?
Nem kötekedésképpen, és nem értetlenkedem, csak nincs cáfolás, és ezek a válaszok alapján az ember kap is meg nem is segítséget.Kár, hogy nincsen köztetek olyan aki ezeket (Razer Taipan, ASUS ROG GX1000) már használta, persze tudom mondani bármit lehet. De ha mégis betéved valaki, szívesen fogadom és olvasom tapasztalatait.
Köszönöm(#34651)
Nem jött át semmi
Mivel vezeték nélküli és az nincs tervben, így nem néztem utána, hogy vezetékesként is tud működni. Persze én hibám, de biztosan jó egér, persze csak véletlen lehet mert lézeres.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Azért kuka, mert lézeres. Pedig az egy fejlettebb technológia, azt gondolnám, hogy jobb.
(#34643) eam
Én inkább játékra a vezetékest preferálom, monitor előtt ülök, nem Tv és 3m Attól h lézeres, szerintem nem "kuka" , vagy "fúj fúj ".
Én könnyen hozzászokom a változáshoz .(#34644) Mikulásbá
Kár is, itt másnak nem lehet véleménye, mert indul a hadjáratAz alábbi video be mutatja az ASUS ROG GX1000 "LÉZER" -es egeret
Olvastam azt hogy biztosan hideg....erre is választ kapunk, hogy tévhit e vagy valóság:
[ASUS ROG GX1000 ]Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott! MERT, a videó végén van 1 "érdekesség"....van akit sérthet.
(#34646) Mikulásbá
Nekem 1 "kocsi" jutott eszembe róla
Lamborghini Aventador[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz dobragab #34639 üzenetére
Köszönöm a tanácsodat. Ebayról nem szeretnék. 1920x1200 ra szerintem min 800dpi szükséges.
(#34640) -KP-
Köszönöm a véleményed.
Lehet abban igazság, amit írsz. Ismerem a világot, hiszen 5 évig müszaki eladó voltam....tapasztalatom van, hogy mit mennyi időre terveznek. A Villanykörte Összeesküvés A Tervezett Elavulás történeteDe ha 2 évig kibirja az már szerintem jónak mondható. De ha csak hónapokat az nem koser
A Logitechről olvastam, hogy túlárazott és a minősége romlott...T
Tökéletes egér (periféria) nem létezik tudom. Én csak egy olyan szeretnék, ami tényleg jóGondolom erről sem vagytok jó véleménnyel?Tul sok s dpi...csicsás...gondolom ezek lesznek az ellenérvek
Pedig jól néz ki, és lehet többet tud, mint gondolnánk
[ASUS ROG GX1000] -
Dtomka
veterán
válasz Dtomka #34632 üzenetére
Microsoft IntelliMouse Optical 1.1A
"...bár az öregecske konstrukció és a 400 DPI-s felbontás mára épp, hogy csak alkalmassá teszi a komolyabb játékra." és ez volt 2008.11-ban.
Persze aki 800x600 játszik annak még mindig jó lehet(#34634) Vanir
Köszönöm a véleményt. Néztem még a G402 -t, de ~18-20k, a g502 már 24k+. Annyi már nekem drága, ha ciki ha nem.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz dobragab #34624 üzenetére
Szerintem, egy egérért nem fogják lejáratni magukat.
Most félreértettem valamit vagy ...
"But that sensor. Wow. We've seen a couple of quicker ones in pure dpi terms, but the smoothness and the responsiveness are almost unparalleled.
De ez érzékelőt. Wow. Láttuk pár gyorsabb is tiszta dpi szempontjából, de a sima és a válaszadó szinte páratlan." Igen, google trans...
Én ott körbenéztem, és a hozászolásokat is elolvastam, de te nem
[link]...itt ez inkább dicséret, mint szidalmazás.
(#34626) Vanir
"Segíteni akarunk, ne így viszonyulj hozzánk."
Köszönöm, szépen de: sajnos, nem ezt látom . Egyikőtök sem használta személyesen. Attól, hogy az ismerősödnek nem tetszett, akkor neked sem tetszhet? (és most nem a külsőre gondolok)Viszont látom mindegyikőtök MS intel....rajongó/használó. Nem lehet, hogy csak szimplán utáljátok a Razer márkát?Előítélet?
Pedig már nagyon szeretném eldönteni, mert emiatt hanyagolom a BF4 -et
Köszönöm türelmeteket!(#34627) salytmasztor
Elolvastam, de inkább frissíteni kellene, már igencsak ráférne.... Még mindig a több éves Microsoft optikai egér a TOP...gondolom 2008 tegnap volt:
[Hardver] GAME OVER - Microsoft IntelliMouse Optical 1.1AAki csak +1 és egyéb hasznos kommentet tud csak hozzáfűzni...azzal nem győz meg engem, sőt mást sem aki majd ebbe a helyzetbe fog kerülni.
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
(#34620) kemotox + (#34621) jaffa 2843
Lehet, de ha azt nézzük ~23+k egér most 15 k akkor szerintem annyit megér(het)!
Még nem döntöttem el, de ~15k ért ez jó vételnek tűnik. Ennyi pénzért használtan lehet venni hasonló tudásút, és ki tudja hogyan lett használva?De leszar*zni azt amit nem is próbált valaki...Aki flegmásodni szeretne, azt ne egy szakmai topicban tegye....köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz dobragab #34615 üzenetére
Razer Abyssus használtam eddig, és meg voltam vele elégedve.
"Taipanban sz@r szenzor van" Gondolom, használtál már ilyen egeret ha ezt ilyen határozottan kijelented.
Elfogadom, a véleményed, ha alátámoasztod. Én kerestem és a teszt oldalak éppen az ellenkezőjét mutatják:
Razer Taipan Gaming Mouse ReviewRazer Taipan Gaming Mouse Review
"15 ezerért tonnaszám kapható jobb szenzoros egér" Ez is "kicsit" túlzás, sorold...
0-15 k Sok van azt aláírom, de hogy ezek mindegyikét gamernek nevezni,kétlem.(#34618) jaffa 2843
Erre ugye nem vársz választ?Azért mert 2012 teszt(ek) attól még igaz.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Tudom, összefoglaló, de már többször elolvastam. Inkább véleményre lennék kíváncsi
Az alábbi egér szerintetek is megéri?
RAZER Taipan Battlefield 4Boldog karácsonyt!
Köszönöm
-
Dtomka
veterán
válasz dobragab #34568 üzenetére
Értem. Köszönöm a választ. Mi az az ár amit megérhet az g500s?pl 10-15k?
Esetleg az alábbi?
ROCCAT Kone Pure Optical[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Sajnon nem jött össze a steelseries sensei fnatic.....ezért még mindig egeret keresek .
Mi a véleményetek az alábbiról?FPS játékra kellene leginkább
Logitech G500s
Köszönöm -
Dtomka
veterán
válasz Cheesus #34533 üzenetére
Szerintem ezzel az egérrel elégedett lennél:
RAZER DeathAdder 2013
(Ha nem úgy alakul, akkor szerintem én is egy ilyet fogok venni. Jók a Razer egerek. Nekem abyssus mirror, volt, és nagyon jó véleményem szerint.)[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz jaffa 2843 #34521 üzenetére
Mindig reménykedik az ember.
(#34522)
Tényleg nagyon hasonlítanak tulajdonságaikban. Keresgéltem, de nem találtam olyan oldalt amin mind a 2-t össze lehetne hasonlítani. -
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Elromlott a razer abyssus mirror egerem. Szeretnék, egy legalább ilyen jót. FPS játékokkal szoktam játszani (BF3-BF4-FC4)
Az alábbi egérről mi a véleményetek?Vagy esetleg milyet ajánlanátok, a fenti igényekhez?
steelseries sensei fnatic edition
Köszönöm! -
Dtomka
veterán
Szerintem nem fogod megbánni, nekem (is) ilyen van (razer abyssus mirror special edition nemrég óta.).Én ajánlom!Amúgy melyik a sima vagy a Mirror (fényes)?Bf3ban már a távoli célpontokat is könnyű leszedni (Előtte TRUST GX25 volt, a különbség : ég, és föld...)
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Mi a véleményetek a következő egérről?TRUST18307GXT 25 GAMER
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest