Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok,
Apámnak keresek egy egeret a laptopjához a jelenlegi kb. 500 forintos egér helyett.
1. Mennyi a keret?
Max 10k.2. Használtpiac játszik?
Nem.3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Karácsonyig nem ér ide.4. Mire használnád az egeret?
Csak böngészés, FB és YT, nem játszik laptopon.5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Nagy, sonkás kezei vannak. Az hogy fogja? Marokra.6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
Nagy.7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Átlag.8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Nem használ plusz gombokat, középen legyen egy görgő és kb. ennyi. RGB meg ilyesmi nem kell rá. A lényeg az, hogy sok időt tölt a laptopja előtt. Vezetékes kellene és tényleg olyan, amin nem feltétlenül van RGB, élvezetes vele böngészni (bár egy 500 forintos egérnél kb. bármi jobb) és 10k-nál nem drágább.[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
veterán
"Attól függ milyen erős, vagy ... én a gumit is le szoktam vele mosni az egerekről"
Tehát ez a mondat úgy lesz helyes, ha az erős szó után a vesszőt kiveszed. Ha nagyon erős vagy, a festéket is le tudod szedni az egérről.
-
veterán
válasz makoss #93520 üzenetére
Inkább csak az a jó, elektronikánál meg főleg.
Bár megjegyzem nálam a fejhallgató műanyag elemeit kikezdte. Szerintem valami kevésbé látható helyen elsőnek teszteld le, hogy "bántja-e" az anyagot.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Csandi #93338 üzenetére
Pont úgy volt, ahogy írod. Már a ctrl plusz alt gombok kombinációit is használtam, muszáj is volt. Élvezetes volt vele játszani, mintha zongoráznék. még a H-ra is raktam spellt, pedig az már messze volt.
A WoW szvsz sosem az időhatékonyságról szólt és nekem abból már nem sok van arra, hogy karaktert húzzak, repuzzak, grindoljak, stb. így elengedtem. Minőségben pedig WoD óta abszolút kezd az egész lefingani. Talán azért is tetszettek meg a Linux oprendszerek, mert a WoW-hoz hasonlóan modolható az UI.
De a WoW-ról részemről ennyit, elnézést az offozasért.
-
veterán
Megmondom őszintén egy darabig holy paláztam BfA és SL alatt, leginkább M+ érdekelt. Néha úgy éreztem pár plusz gomb elférne még az egéren. A sok spell meg még a használható trinketek, racialok, stb. ott aztán volt mit nyomkodni.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Sziasztok,
Ma reggel kőkemény 5 év (meh...) után elf*sta magát a Cooler Master Devastator II szetthez tartozó egerem. Béke poraira. Javíttatni nem szeretném, ezért új vezetékes egeret keresek, leginkább FPS játékok játszására.
1. Mennyi a keret?
Minél kevesebb. Max 10-15 ezer, de jó lenne az alatt.
2. Használtpiac játszik?
Nem. Te vennél egy lefingott egeret?
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Nem, kivéve, ha európai webáruháztól származik és szállítással együtt belefér a fentebb írt keretbe (amit erősen kétlek).
4. Mire használnád az egeret?
FPS, de az sem baj, ha valami univerzális kivitel. Legalább 5-6 gomb legyen rajta.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Marok Mária és ujjbegy között valahol félúton.
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
19 cm.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Őszintén számosítva nem figyeltem meg, de sosem állítottam túl érzékenyre. Nem teljesen csuklóból mozgatom, de az is dolgozik. Nagy érzékenységgel nem tudom irányítani célkeresztet. Valami arany középút szerűség lenne jó.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
5-6 gomb, MINÉL KEVESEBB LED, CSILLÁMPÓNI NEM KELL, egyszerű, fekete kivitel, optikai, vezetékes, valamennyire ergonómikus, meg valami ismert gyártótól származzon, ne a Xing Chiao Shi Kft-től.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest