Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
func93
senior tag
Végül egy Logi G403-ra esett a választásom, helyben is volt, szép darab.
Nyomtam vele pár DM-et, egész jó az egér fogása, a szenzor hibátlan, talán a görgő ami picit negatív igazából, eléggé combos ujjak kellenek a görgetéséhez. A talpacskák se vészesek, de rendeltem jaffa féléket, azt feldobom a hétvégén."Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem egy Zowie ZA13 vs EC-2A egeret. Akinek már volt hozzá szerencséje, mi a különbség a 2 egér között?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
Üdv!
Mennyire ajánlott belsőleg a Razer Abyssus V2?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Razer Abyssus vagy Steelseries Kana?
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Nem rég szereztem be egy Logitech G5 egérkét. Annyi problémám lenne hogy mikor kicsit felemelem az egeret a kurzor elkezd kicsit ficánkolni . Egy Nagyon régi Steelpadom van. Milyen új padot ajánlottok hozzá? Amin lehetőleg nem ficánkol
-
func93
senior tag
Sziasztok! Drága édes testvéremtől örököltem egy Razer Diamondback 3g egeret. Olyan kérdésem lenne hogy mivel célszerü letakaritani a burkolatot mer szerintem a kosztól ragad és hát nem valami jó érzés.
-
func93
senior tag
Üdv! Valami xai tulaj segitségére lenne szükségem, amikor huzom a steelseries padon az egeret a kurzor izeg-mozog igy rángatozik valami tipp hogy hogy tudnam helyre hozni h normalis legyen : s aki tudna segiteni privatba irjon lécci mer ott egyszerübben tudom nézni
-
func93
senior tag
oke csak kicsi a pad az egérnek a sensy-je meg nem gyorson van jatek miatt és ha fordulgatok néha ugy kell huznom h felkell emelnem :/ de más egér sose baszkodott emiatt nem tudom mivan
-
func93
senior tag
Üdv! Egy kis segitség kellene egy Steelseries xai egerem van és steelseries pad alatt elkezdett a kurzor igy rezegni amikor huzogatom az egeret jobbra-balra kis emeléssel....
Miért lehet ez?"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest