Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz CsiguszMaxim #6486 üzenetére

    Hát elég nagy változás lenne, az biztos, hiszen teljesen más formailag a kettő. Mondjuk először én is úgy éreztem, hogy kézre áll a Diamondback (az is baromi lapos, egy picikével kevésbé, mint a Krait), de aztán rájöttem, hogy a Logi sokkal kényelmesebb.
    Persze számomra az etalon az MS 3.0, ami ráadásul pehelykönnyű, és nagyon stabil érzetet ad. :B. Nem mellesleg, ha vigyázol rá, 7-8 év múlva is egér....
    Ha viszont nem szeretnél ilyen dolgokra rájönni :), akkor egy 3G-s Diamondback-et ajánlok alternatívaként.

    Prosector: hát, nekem a csúcskategória azt jelenti, hogy bárhogy rántom az egeret, pontosan követi az irányvektort. És sehogysem tudom kiakasztani. Ezt eddig négy egér (6, de ebből 3-ban ugyanaz az optika van) produkálta nekem: MS WMO 1.1/IM 1.1a/IE 3.0, Razer Diamondback (nem az új 3G-s, hanem a régebbi), Logi MX 500 ill. az MX 518 (a régebbi 1600 dpi-s; az újabb 1800-asat még nem próbáltam). Szóval az én meglátásomban ezek a csúcskategóriások.:))

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák