- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadelon
aktív tag
válasz szucsinka #6751 üzenetére
őszinte leszek.fingom nincs.de azt tudom hogy a hirtelen rántásoknál van jelentősége,egyébként az ikaridnak is 20 g-s a gyorsulása.az egerek 80-90 %-a tudja ezt.igazából én sohasem ezt figyelem egy egér vásárlásakor.elárulom karácsonyra én is egy mionix-ot kértem a jézuskától igaz én a 3200-ast.a feleségem valamiért meg nem értette meg hogy minek nekem ennyi egér.félek ha valaha egyszer felboncolják és megnézik a fejét nem találnak benne semmit
Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
deadelon
aktív tag
válasz szucsinka #6753 üzenetére
rendben.igaz játékból én az AVP-t tolom komolyabban de ahhoz eddig az icon 7 z500-am jött be a legjobban,az oldalsó gombok tökéletes elhelyezkedése miatt.persze nincs kizárva hogy száműzöm a naos miatt imádom ezt a kis "névtelen" icont és valószínű felváltva használom majd őket.bár karácsony még messze van, ha megkapta az üzit jézuska és van olyan fasza gyerek hogy teljesíti a kívánságom megírom mi róla a véleményem
[ Szerkesztve ]
Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
boki123
csendes tag
Sziasztok FPS lövöldözős játékhoz milyen egeret ajánlotok? (Cod4)
-
laczkoo
tag
akinek Logitech VX Nano egere van, annak atlagban meddig birja benne az elem?
csak akik pokereznek: http://poker150.fw.hu/
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ez az egér [link] megér 16 eurót? Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
-
deadelon
aktív tag
bár én nagyot csalódtam a gigabyte egerében,annyira hogy összetörtem,szerintem ez megér 16 eurót,persze ha magyar országon nem 400 ft-al számolják át viszont azt elmondom az oldalsó gombokat annyira felrakták.hogy hihetetlen nagyot kell érte nyúlni amivel elég sok időt veszít az ember játék közben,különben első ránézésre az ára alapján tetszetős,de az anyaga így képről nem derül ki,ami lehet hogy gagyi szar.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Én 1996-óta játszom FPS-el Quake-kel kezdtem. 2003-óta Ligában játszom illetve veszek részt versenyeken. Anno Lan-okra jártunk manapság meg online. Szóval rá is térnék az egérre. Rengeteg gyártót ki próbáltam nem akarok egyenként kitérni rájuk. Az elején szeretnék kitérni hogy teljesen más egy Quake Live és egy COD4. Első sorban nem az egeren múlik minden hanem a beállításokon! Mind két játékban van console és aki érti mit akarok ezzel az kedve szerint tudja állítgatni a számára legjobb configját. Nézzünk egy példát ' Stermy^ ' aki jelenleg Quake Live-on játszik egy IntellMouse 3.0 val tolja. érdekes nem egy több 10.000Ft-os súlyozható, 6000dpi-is 12gomb stb... cinikus vagyok igen! Aki egy játékban jó legyen az Quake Live vagy COD az egy pár ezer Ft-os egérrel is tud játszani most már a legtöbb lézer szenzorral van felszerelve és nagyon sok minden függ a beállítástól is! Nekem ez a tapasztalatom. Ja még annyit hogy én egy Gigabyte GM-6880 laser V2 vel játszok Quake Live havi fizetőssel. 400dpi + a saját kezem által írt cfg-vel.
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
iamthesonar
aktív tag
válasz deadelon #6750 üzenetére
3000ft-ert inkabb veszek egy ms 1.1a-t mint barmi csillivilli egeret....az az eger poccre megyminden jatekhoz beallitastol fuggoen.... en csak azert nem hasznalom maraz enyemet mert a sajat jatekstilusomhoz mas optika jobb teljesitmenyt eredmenyez szamomra DE tudok ugyanolyat vagy jobbat loni az ms 1.1-gyel mint egy 40000000dpi-s 64536778G gyursulasos fossal... nem az adatokon mulik milyen jo az egerhanem azon mennyire tartos es mennyire erzi a jatekos az eszkozet...
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz szucsinka #6751 üzenetére
nos a gyorsulas elarulom neked mi: PARASZTVAKITAS A KOBON! minden eger tudja de nem azert van raircva hogy azt hasznalod is hanem azert mert az optikaja lehetove teszi. te kis sajat kezeddel akarmilyen eros es gyors vagy soha de soha nem fogsz 3-5Gnel nagyobbat rantani az egeren meg akkor se ha az egesz nappali padlot hasznalaod nagymeretu egerpadnak....(a gamerek altalaban kikapcsoljak az eger gyorsitast vagy az alap 1.0-lan hasznaljak... a gyorsitast hasznalo gamerek meg pontosan tudjak hogy olyan ritkak mint a feher hollo es ok sem 20Gre allitjak hanem max 3ra) (egyedi pelda Tomi spanom tobb earthquake 1-3 helyezes es a tobbi rewardjai... o pl 2.25 es 1.25 kozott valtogatja a mouse accelt a Q3-ban es eleg pro... 11pro CS jatekos kuldte ellene 11v1be sajat hazi lanon a mi hazunkba es nem lottuk be... 1szer sem!)
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz boki123 #6755 üzenetére
microsoft, razer, logitech. ezekbe meg lehet bizni game kozben a tobbi markabol amit probaltam nemjottek be ezekkel a markakkal szemben pedig adatok alapjan jobb egerek is voltak...
-
deadelon
aktív tag
válasz iamthesonar #6765 üzenetére
sikerült egy olyan egeret ajánlanod amit nem is lehet kapni.ez szép volt!azzal pedig mindenki tisztában van hogy nem az egéren múlik elsősorban mennyire vagy jó.az csak hozzásegít. tartósság szempontjából,persze jó dolog ha valami sok évig jól működik ,de engem pont a legkevésbé érdekel.ha 1-2 évig jó nekem megfelel.persze nem biztos hogy most mindenki egyetért velem,de a számtech olyan ütemben fejlődik és jönnek az egyre jobb és jobb újítások,hogy én már hosszú távra nem tervezek.én se ajánlok tnt2 -őt senkinek hogy vegyen
pedig a maga idejében sláger volt.Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
Maksifül
senior tag
Javaslatokat kérnék 5-8e forint körüli egérre, amelyen vannak programozható gombok, de legalább hangerőszabályzó gombok, lehessen takarón, vagy szőnyegen használni egérpad nélkül. Ritkán játszom FPS-sel, nem számít annyira a szélsebes pozicionálás.
Korábban Genius NetScroll Superior volt, de nem voltam túlságosan elégedett a minőségével, lepattogzott a festékréteg róla, és fokozatosan tönkrement a görgője is, viszont volt 10 programozható gombja. Valami hasonló kategóriájú egeret keresek, vagy jobbat, amit használtan akár 10e alatt meg lehet vásárolni.Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz Maksifül #6769 üzenetére
én a Genius ergo 525 ajánlom neked. Árban amit írtál ott van 6000huf és elég masszív kis csoda nálam több mint 2 évig ment most pedig el van szépen csomagolva ha esetleg ami most van tönkre menne.
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
TeeJay
félisten
notebook-hoz szeretnék venni max 5ezerig egy vezeték nélküli lézeres egeret
van pár jelölt főleg a Gigabyte GM-M7700 tetszik
meg ahogy láttam megszólalásig ugyanolyan a Revoltec Cordless Mini Mouse C204
GM-M7700 vs. Revoltec C204ezek az egerek internetezésre meg böngészésre megfelelőek?
ha veszek bele 2db Sanyo Eneloop AAA akkut azzal hónapokig elmegy?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
jeni
félisten
válasz Butcher-HUN #6770 üzenetére
ha valakinek kell ilyen egér akkor van használtan egy ilyen 1000 Ft
egy hibája van,hogy a cserélhető borító bal oldali belül levő műanyag megkopott
maga az egér mikrokapcsolója hibátlan
ha kapható lenne cserélhető borítás akkor nem adnám el -
Tothgera30
Ármester
Tehát úgy döntöttem lecserélem a drága és nekem feleslegesen sokat tudó Razer Lachesis-em. Közben kipróbáltam az Intelli 1.1-est és beleszerettem, tehát megvásároltam egyet. De úgy néz ki a öcsém elkunyizza a laptopjához, így új egérke után kell néznem, mert a Razert féltem kínozni. Tehát maximum 7-8k-ig milyen egérkét ajánlatos venni?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz Tothgera30 #6773 üzenetére
Intelmouse 3.0
-
Tothgera30
Ármester
válasz Butcher-HUN #6774 üzenetére
Nézegettem, csak nagyon drága ahhoz képest hogy mégis csak egy "1.1 utánzat", de most a SteelSeries Kinzu Optical hihetetlenül tetszik. Az mennyire jó?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz Tothgera30 #6775 üzenetére
azt nem igen ismerem sajnos
-
Maksifül
senior tag
válasz Butcher-HUN #6778 üzenetére
Itt írtam, hogy mire használnám: #6769
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Butcher-HUN
senior tag
-
őstag
Üdv!
Vezeték nélküli egeret és billentyűzetet is szeretnék venni magamnak, lehet szettben is. Olvasgattam, itt is, meg a bill topikban is. Logitech MK320 szettben nem tetszik az egér, a bill ok lenne.Ami kell:
-max 4-5m hatótáv
-mindenképpen jobbkezes legyen
-ne legyen túl kicsi
-árban ne legyen több a bill+egér 10-12K-nálAmit eddig néztem, fogtam és nem tűnik rossznak.. Nem tudom melyik a jobb, bluetooth-os, vagy rádiós, fogalmam sincs.
Köszi!
-
jeni
félisten
válasz johnny82 #6782 üzenetére
A Trust nagyon hasonlít a Logitech-re
A Bluetooth messzebbre is vihető,ennyi előnye lenne
Ha találsz olyat ami az egere tölthetős,azzal jobban jársz mert a rádiós rágcsálók önmagukban sokat fogyasztanak,maga a billentyűzet kevésbé az tovább eltart
Ezekből a vezeték nélküli eszközökből a Microsoft és a logitech azok amelyek nagyobb kínálat van belőlük.
És ha teheted egy márkából keressél,mert két márkát ha összeereszted esetleg kiakadhatnak működés alatt.
pl:Genius bill-Trust egér ez csak példa volt.
-
dudika10
veterán
Összeakadhatnak? Ilyet se láttam még... nálam tökéletesen ment egyszerre 3 különböző egér 3 különböző gyártótól, a szomszéd szobában is megy és elég sokan használnak a környezetemben különböző gyártóktól termékeket egyszerre.
Egérbe lehet venni akkut, még jobb is mint a beépített, mert ha lemerül akkor nem kell megvárnod míg feltöltődik hanem csak kicseréled és kész.
Trust meg maximum sötétben, tükörből, csukott szemmel nézve hasonlít a logitechre.
Szvsz.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
deadelon
aktív tag
válasz iamthesonar #6786 üzenetére
igazad van!!.a hadtörténeti múzeumban valóban van még belőle.nincs felőle kétségem,hogy jó egér "volt a maga idejében",de eljárt felette az idő.procinak mit ajánlanál?egy celeron 300-ast?
(csak mert fasza kis játékszer volt)Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
deadelon
aktív tag
válasz dudika10 #6789 üzenetére
nem mondtam hogy hülyék.de játszanak nyugodtan.én sógorom is geforce2 mx 400-al "nyomja" 900-as celivel,és tök elégedett vele.azért iam és te sem ezzel toljátok így kilógtok a sorból.légy már őszinte!!ha ma vennél egeret ilyet vennél?
-
dudika10
veterán
válasz deadelon #6790 üzenetére
Igen.
Pontosabban WMO-t amit jelenleg is használok, van még egy a szekrényben a biztonság kedvéért és megvan még az előző IMO-m is ami jó sokáig bírta. A wmo csak a két oldalsó gombban tér el.
Pont mellényúltál.Nem mondom, hogy mindenkinek megfelelő, de a legjobb és legolcsóbb egér ha valaki low sensel játszik.
[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
válasz dudika10 #6791 üzenetére
csak az oldalsó két gombban?áhh az semmiség úgyse használja senki. a logitech v400 gondolom a tartalék ha ez befuccsolna. nálunk is van a melóhelyen 1.1.használható pedig már bűn rondán kopott. ha leselejtezik szívesen elküldöm neked alkatrésznek.
ui:én sem állítottam hogy rossz kis masina hiszen a maga korában a legjobb egér volt ez tény.
dehát azóta már eltelt jó pár év!![ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz deadelon #6792 üzenetére
V400 az azért van, mert "rövid a kábel" és nem ér el az ágytól a gépig.
Egyébként a kis logit kifejezetten sz@r egérnek tartom. Kb használhatatlan, ha azt használnám nap mint nap már biztos falhoz vágtam volna.Oldalsó két gomb biztos van akinek nagy érvágás, de én semmire nem használtam soha. Böngészésnél az "egérmozdulatoknál" nincs jobb/gyorsabb, quakelive-ozni szoktam néha, ott se tudnám mire használni. Oldalsó gombok nélkül "tanultam" játszani, nem tudnám őket használni.
Alkatrész: van 2 optikám, 2 a görgő alá és 5 mikrokapcsolóm valamint 1 USB kábelem, asszem elleszek velük még pár évig, de azért kösz.
Én tényleg nagyon szeretem és megértem azokat a játékosokat is akik nem cserélnék le szívesen modern csodákra. De ha visszaolvasol én se szoktam mindenkinek ajánlani.Érdekesség: [link]
Talán hallottál már a tesztelőről, a videó végén mondja, hogy nem szívesen cserélné le az IMO-ját.
1:40 körül beszél az IMO-ról is.[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
válasz dudika10 #6793 üzenetére
természetesen nem célom hogy végigvitatkozzak egy fórumot.tehát a kérdéses egér bárkinek tökéletes lehet aki nem akar sok pénzt áldozni rá és 400 dpi-vel megelégszik.
a videóval kapcsolatban egy jó hasonlatom van .ez az egér olyan mint egy jó feleség.nem kerül sokba! gyors mozdulatokra is reagál. kicsit már
öregecske, a melle és a segge is is pont elég mindenre de ami a legnagyobb előnye hogy megszoktam[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz deadelon #6794 üzenetére
nemtudom mert oltogatsz haver jacottal mar komolyabban valamit? nem? en nyertem versenyeket egereket videokarikat stb... es erdekes modon a PRO jatekos tarsadalom meg ha 6000dpi-s egere van az is leveszi 800ra vagy kissebbre...nem is beszelve arrolo nem az szamit mi van rairva a dobozra fogjatok mar fel!!! jottek uj egerek... hagyjuk az uj egereket inkabb probaltam a4teh meg ilyeneket es kb osszetort a kezemben.... egyebkent az ms 1.1nek 20000ft kb az ujonan kiadott valtozata... es igen lehet meg zsir ujonan is kapni azt az egeret es igen 3500ftba kerul ami a vita kirobbantoja volt... en 3000ert inkabb veszek ms 1.1et barmilyen kopott mint pl egy a4tech-es ropi egeret.... akarmilyen uj egerek jonnek ki a piacra meg mennek a jatekosok igazabol ugyis azt veszik meg amik nekik mar bevaltak. nem veletlenul adjak ki ujra a deathaddert az mx518at meg az ms 1.1et... vajon mert? es akkor jonnek a divat mitugrasz kis public "pro"-k es istenitik a vadiuj 3millio forintos logitecheket meg rocatokat meg istenbtudja mi most a divat... en szemely szerint ha lehetne ujonan venni razer diamondback 3g-t vennek megint mert azzal az optikaval es a sajat driver es CS cfg-mel eleg jokat osztott az eger... nem is beszelve arrol hogy szamomra baromi kenyelmes volt... eljart felette az ido... erdekes modon ezekkel a matuzsalemekkel jaccanak legtobben a az uj csillivilli 6000dpi meg 40g gyorsulasos lezeres fosokkal szemben... erdemes ezt figyelembe venni! ezek orok darabok! es ahogy olvasom gigabyte max 2 ev roccat max 2 ev a4teh hagyjuk inkabb... akkor melyik is a jobb darab? ami mukodik csapkodassal egyutt 7 evig vagy amelyik csillivilli es vigyazolra meg minden es 2 ev.... es amugy tokre elvagyok 1200mhz pIII-al meg giga rammal meg egy 6600GT-vel... a CS 100fps videot zenet lejaccik kifogastalanul... mert akarnek 300celeront vagy corei7et amikor kielegiti az igenyeimet...
-
deadelon
aktív tag
válasz iamthesonar #6795 üzenetére
Valószínű nehéz a felfogásod Olvasd már el az előző kommentem első bekezdését.
Még annyit: ajánlom egy magyar billentyűzet beszerzését úgy talán érthetőbb lenne amit írsz.Vagy tanuld meg a mostani használatát.
.A cs-vel meg ne zsongíts már!ismersz más játékot is.Szerintem egy lófaszt.Persze a mostani konfigoddal másra nem is vagy alkalmas.ui:volt egy kérdésed:"játszottál már már komolyabban valamit"
válasz:igen a barátnőmmel.Ami sajna neked nem adatik meg hisz mindig cs-zel,viszont ajánlom a jobb kezed.Továbbá manapság avp3 ahol várlak szeretettel, megmutathatod milyen profi vagy!Sajnos amit írsz "a pro játékos társadalom"Baszki hova fejlődik ez a világ?Mert ha azt írtad volna hogy k..va jó vagy fociban vagy esetleg kézilabdában még meg is dicsérnélek,de így csak számomra egy szánalmas fickó maradsz!Menj sportolj!
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz deadelon #6796 üzenetére
deadelon-nak is igaza van valahol de
iamthesonar is. Valaki a kosárlabdában vagy fociban de valaki az elektronikus sportban. Személy szerint kipróbáltam nagyon sok sportot: a focihoz két ballábas vagyok, a kosárlabda sem kötött le. De szerettem volna valamibe nagyon jó lenni kitűnni a társaim közül. Elkezdetem komolyabban foglalkozni a számítógépes játékokkal ' Quake ' akkoriban még nagyon még nagyon gyerekcipőben járt az internet így Lanokra jártunk. Mindig az időssebb játékosoktól tudtam meg az infokat figyelgettem őket netcafékban kérdezősködtem így szereztem tapasztalatot. Aztán én is beálltam játszani és sokat gyakoroltam. Aztán indultam versenyeken 1x ugye EarthQuake néven futott mára ide haza már WCG nek hívjuk ami már teljesen elvesztette varázsát számomra. Azóta természetesen én is az interneten versenyzem ClanBase és a nagyokkal ircen tartom a kapcsolatot. Néha azért benézek még a netcaféban ahol régen annyira toltuk a Quake III-at szépek voltak azok az idők. 25 éves vagyok dolgozom és van párom. Heti 3x játszok max 2 órát hogy szinten tartsam magam. De ugyan úgy élem a kis életem és igyekszem megtalálni a világ szépségeit élvezeteit. Amúgy QL-on Butcher-HUN néven vagyok fent aki szeretne egy kicsit fanolni szívesen játszok vele ' duel-t ' na off[ Szerkesztve ]
-
deadelon
aktív tag
válasz Butcher-HUN #6797 üzenetére
ui:én is szívesen játszok steam-en,ha időm engedi.
nyugodtan kereshet bárki: ejaculusgeisirus HUN ill szárított hiénakacaj néven.[ Szerkesztve ]
-
joe69
senior tag
üdv,
egerekben járatosabb kollégákhoz fordulnék.
munkához, desktop géphez keresek egeret, a lényeg az ergonómia lenne, mivel napi 6-7 órát nyomkodom. vezetékes talán praktikusabb lenne, nem kell akkor tölteni.ergonómiai szempontból legyen kiugróan jó, erre hajlandó vagyok áldozni.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest