- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz Butcher-HUN #6800 üzenetére
mondjuk ezt az egeret nem javaslom,csak akkor ha két év garit adnak rá,mert maga a cserélhető fedlap nem egy tartós műanyag rész ami cserélhető lenne,ha egyáltalán külön kapható lenne ehhez.alul,belül a kapcsolónál idő után a műanyag rész meg kopik.maga az egér műszakilag hibátlan nekem mai is de a kopás miatt már erősen kell nyomkodni a baloldali részt. mivel a cserélhető levehető fedlap nem kapható sehol így nekem most a szekrényben van félretéve,hátha akad akinek a cserélhető takaró még jó és nem kopott,hibátlan de maga az a elektronika rossz abban.
amúgy is kifutó modell már a Genius Ergo 525
-
Butcher-HUN
senior tag
igen ebben egyetértek jó kis egér volt anno... maga 2000dpi elég sokat lőttem vele. Nekem is bent a dobozában nyugdíjazzva ha esetleg ami most van tönkre menne legyen helyette ideiglenesen. Én most egy Gigabyte GM 6880 v2 1600dpi használok tökéletesen muzsikál.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Tiensin
csendes tag
Sziasztok!
Gondban vagyok egérvásárlást illetően. Alapvetően FPSre kéne, de mivel mutáns balkezes vagyok, ezért sok példány nem jöhet szóba. Két egeret szemeltem ki, a Microsoft X3-at és a balkezes Deathaddert, de nem tudok dönteni^^ Esetleg ha valakinek van még tippje más szimmetrikus egérre, azt is szívesen várom
Előre is kösz
-
rybank
senior tag
Heló notebook hoz kellene wireless egér, azt szeretném kérdezni vele kapcsolatban, hogy lemerülnek-e ezek az egerek, vagy életük végéig mennek?
-
Runner_fxr
Ármester
Ma vettem egy egeret. Red Bull Racing Extreme Vezeték nélkülit szerettem volna és logitech-et, de végül e mellett döntöttem. 10 ezer ft volt, szerintem ennyiért megérte! Nagyon jó a fogása és elég precíz cucc.
-
Kvazár
őstag
Bt-s egeret szeretnék venni, minél olcsóbban. 2 versenyző van. (Ha valakinek van más ötlete is, akkor azt nagy szívesen meghallgatom.)
1. MANTA optikai egér, Bluetooth (MM754)
2. A4-Tech BT-630-2Az elsőről nincs semmi háttér infóm, ránézésre elég gagyi, és a márkáját sem ismerem. De tévedtem már én is nagyokat.
A második márkájáról tudom, hogy erősen a futottak még kategória, de tetszik az egér külseje és felszereltsége. ( Mármint, hogy van hozzá hord"szütyő" ) Viszont a képek alapján nekem balkezes egérnek tűnik. Erről mi a véleményetek?Eladó cuccaim: -
-
jeni
félisten
a Manta MM754 nincs is support támogatása és elvileg csak a Visat 32bitet kezeli,eleve nem is lehet letölteni rá semmit.
Viszont az A4Tech terméknél van supportjában Windows 7 támogatás és leszedhető. Nem szeretnék olyat rágcsálót venni amelynek valamilyen okból nem működne valamely rendszeren driver támogatás nélkül.
termék információ
Driver információígy a Manta BZ mouse kilőve nálam
-
Kvazár
őstag
Thx. Akkor megkönnyítetted a döntést.
Egérből viszont csak Bt-set keresek, mert nem szeretnék mindenféle kiálló dolgot a gépembe dugdosni.Esetleg 5-6 környékén mintha láttam volna egy Gigabyte egeret, csak azt most nem találom. Arról a gyártóról mi a véleményed egér téren?
Szerk.: Az A4 szerinted nem balkezes egér? (Csak azért mert én jobbkezes vagyok.)
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
dudika10
veterán
-
devisionhun
csendes tag
-
devisionhun
csendes tag
Hali!
Látom többek szerint az IntelliMouse optical 1.1a az ár/érték optimális választás. Azonban nekem ingyért van Ms Basic Optical Mouse. Van valami radikális különbség az érzékelőik között? Nyílván ha nem óriási a difi, akkor nem ragaszkodok még 4-6k HUF kifizetéséhez sem. =P
Köszi!
-
jeni
félisten
-
TeeJay
félisten
van ilyen Gigabyte GM-M7700-as egere valakinek?
http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2933#ovnekem eléggé tetszik főleg a micro vevő miatt meg hogy lézeres és van rajta back/forward gomb böngészéshez
árban kijönne 5ezerből 2év garival
elsősorban azoktól kérdezem akiknek van ilyen hogy mennyire megbízható a vezeték nélküli kapcsolata?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kpetyke
tag
Hi!
Szeretnék venni valami normális sok gombos egeret.
fontos nekem a stabil, érezhető kattintás, játékra is használnám de nem kell feltétlen gamer egér.
GIGABYTE GM-M6980 -el szemezek, mi a véleményetek róla? esetleg 6-8k között még mit tudnátok ajánlani? -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!!!
Egeret szeretnék venni. 2 kiszemelt áldozat van:
- MICROSOFT SideWinder X5
- Roccat KovaUtóbbi van egy barátomnak, és azt mondta, hogy nagyon kis patent rágcsáló. Véleményetekre lennék kíváncsi.
Amik az elvárásaim: tartós, strapabíró kivitel (Ms egere képekről nekem annak tűnik). Leginkább fps játékokkal szoktam játszani, sajnos egyre ritkábban, mert pc-re lassan hiánycikk egy jó fps játék. Sokat böngészek, illetve fontos a gombok megbízható "klikkelése". Az előző egerem egy Trust GXT 14S volt, konkrétan majdnem agyvérzést kaptam tőle, hogy nem voltak pontosak a gombjai. Közepes nagyságű a kezem, de az újjaim hosszúak, ez gondolom a kialakításban, meg a kényelemben döntő fontosságú.Köszi
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
kpetyke
tag
válasz bajtokarpi #6829 üzenetére
a Sidewinderről amit hallottam, az h jó mint egér, de ergonómia szempontjából eléggé gyengén szerepel, töri a kezet..
de ezt csak hallottam a kezemben még nemvolt ilyen egér, de ahol csak utána olvastam mindenhol negatívumként szerepelt a formaterve. -
deadelon
aktív tag
válasz bajtokarpi #6829 üzenetére
az lenne az igazi ha mindkettőt legalább kézbe tudnád fogni.persze tudom ez nem egy egyszerű feladat hisz nem árulnak minden sarki fűszeresnél egeret.a probléma ott kezdődik, hogy mindenki másképp fogja az egeret a kezek nagyságáról nem is beszélve.tehát ami pl nekem jó lehet másnak tök kényelmetlen.azért sidewinder 7000-ért nagyon jó ár.nagy a rizikó képek alapján egeret választani én is így jártam a gigabyte egeremmel.
Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
kpetyke, deadelon köszönöm. Nekem is ez a bajom, hogy nincs hol mind2őt egymásmellé tenni, illetve próbálgatni. Nekem elsőre az Ms szimpibb, de nem szeretnék még1x befürödni a rágcsálómmal.
battletag: bossi#2666
-
kpetyke
tag
válasz bajtokarpi #6832 üzenetére
Mellesleg, most ugrott be, hogy a roccat-nál is ez a helyzet mint az MS-nél, de van akinek nagyon bejön fogásra, van aki 5perc alatt feldobja hardverapróra mert 1 sz*r szerinte...
-
deadelon
aktív tag
válasz kpetyke #6833 üzenetére
gigabyte gm 8000-es.de valamitől tönkrement.igaz előtte kitéptem belőle a zsinórt földhöz vágtam és megtapostam.a szemét még képes volt elvágni a talpamat is
akkor 12 ezret buktam.azóta csak billentyűzetet török úgyhogy csak max2-3 ezrest veszek belőlük.pedig mosta szívem vágya egy:Gigabyte K8100 USB GK-K8100 magyar bill.nagyon tetszik
[ Szerkesztve ]
Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Egeret akarok venni, de teljesen tanácstalan vagyok. Nincsenek különleges igényeim:
- tartós, minőségi darab
- alapvetően vezetékes, de nem feltétel
- legyen bal oldalt 2 gomb előre-vissza léptetéshez
- kényelmes, bár ez szubjektív
Az elmúlt 13 év alatt 3 egeret használtam el. 6-6 évig egy görgős és egy optikai A4Tech. Az utóbbi kb 1 évben pedig költségcsökkentés néven egy Trust. Na ilyet többet nem.
Jelenleg a Razer Mamba tűnik a favoritnak külső alapján, de horribilis az ára és még nem is fogdostam.
A lényeg hogy javaslatot kérnék 5-10-20E HUF értékben.
Köszi!96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
malwy
senior tag
válasz fi:zi'k #6839 üzenetére
Razer maradhat, de deathadder. Jól bevált egér. Kellemes forma, kiváló szenzor & driver, szép design, vezetékes, ára alacsonyabb, mint a Mambáé. Tartósságát viszont megkérdőjelezheti néhány embernél előfordult duplaklikk probléma, amikor dupla kattintásnak érzékeli az egér, a szimpla klikket is (néha).
-
tatamama
tag
Van egy Logitech MX Performance egerem amit most kezdem használatba venni és lenne egy kérdésem a micro gear görgövel kapcsolatban:túl érzékenynek találom a görgö müködését nagyon nehéz soronként precizen léptetni a görgetés végén általában még egyszer visszaléptet, játékokban lehetetlenség fegyver váltásra beállitani/megfoghatalan a következö fegyver/ a szoftverbe auto scrollra van állitva low sebességgel. Elözö egerem egy MX510-es ott ilyen gondom nem volt.
Ilyen érzékenyen müködik ez a fajta görgö vagy ez hiba lehet? -
tatamama
tag
Van egy Logitech MX Performance egerem amit most kezdek használatba venni és lenne egy kérdésem a micro gear görgövel kapcsolatban:túl érzékenynek találom a görgö müködését nagyon nehéz soronként precizen léptetni a görgetés végén általában még egyszer visszaléptet, játékokban lehetetlenség fegyver váltásra beállitani/megfoghatalan a következö fegyver/ a szoftverbe auto scrollra van állitva low sebességgel. Elözö egerem egy MX510-es ott ilyen gondom nem volt.
Ilyen érzékenyen müködik ez a fajta görgö vagy ez hiba lehet? -
Dante84
csendes tag
válasz Tiensin #6804 üzenetére
Szia! Ezt neked kell eldöntened, hasonló cipőben járunk. Nekem CAD tervezésre kell és fontos a sok gomb a precizitás mellett.
Nekem hosszútávon nem jött be a Death adder balkezes... neked lehet.
Ami eddig a legjobb volt az a Razer Copperhead.
Jelenleg Lachesisen gondolkozok, de sok a lehúzó teszt, minőséget illetően, a fogását szerintem meg lehet szokni. Várom hogy kis hazánkba is elérjen a 5600 dpi-s változata, na nem a színkavalkád meg ilyenek miatt, hanem azért mert feltehetőleg orvosolták benne a gyerekbetegségeket.
A Coppert jóideje nyúzom, nekem eddig ez a csúcs, ráadásul elég kedvező áron lehet hozzájutni , ha megcsípsz egy jó ajánlatot. ( 5-6 k )
A Diamondbacknak (3G) jobb a fogása, de sajnos az oldalsó gombokat nagyon rossz helyre rakták, elérhetetlenek sokszor, és az egér fogásánál is sok a véletlen gombnyomás. -
Dante84
csendes tag
válasz tatamama #6843 üzenetére
Szia! Nekem G500-asom volt egy kis ideig, mivel hasonló a görgő lehet ugyanaz a gond.
A Setpoint szoftverben amit adtak hozzá vagy letöltheted itt. Be tudod állítani hogy olyan gyors legyen amit szeretnél.
Illetve van a görgő alatt egy gomb, amivel ki be lehet kapcsolni a folyamatos futását a görgőnek szakaszosra vagyis "kattogósra" ez lehet még a gond! -
MeszarosB.
tag
Sziasztok, én két egérre kérnék ajánlatot:
Az egyik egy aztali géphez lenne, olyan 5k körül, de mindképpen garanciával. Jó lenne, ha balkezesek is könnyen használhatnák,szóval szimmetrikus lenne.
A másik pedig notebookhoz lenne egy lánynak 3k-ig.
A válaszokat előre is köszönöm.
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
Tothgera30
Ármester
válasz MeszarosB. #6849 üzenetére
Ha egy Microsoft Intellimouse Optical-t tudsz szerezni, az szerintem nagyon kényelmes lesz minden szempontból, az összesen rászánt 8k-hoz hozzáraksz egy picit és kijön a két egér. Esetleg a Microsoft Wheel Mouse Optical se lenne rossz, bár az drágább, bár nem tud annyit mint az INTELLI, de WMO volt nekem, és lesz is, szóval nagyon tuti egér.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.