-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
-
bbdzyx
senior tag
válasz Fenn3gyer3k #36304 üzenetére
Egy petákot nem ér az az egér. Az előbb ajánlottak közül válassz és jól jársz.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Vanir
veterán
Nem hinném, hogy annyira jó lenne.
-
M@rdel
őstag
Ebből a tesztből kiderül, hogy passzol-e a kezedhez.
Én A4tech 718BK-ról váltottam, nekem bejött a Naos.Más.
Időközben sikerült találkoznom életem legkényelmetlenebb egerével. Ő az.
Egy excel kitöltés, formázás is szenvedés vele.[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Fenn3gyer3k #36309 üzenetére
Talán most a pixelben a legolcsóbb itthon[link]
Színt lehet állítani rajta.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Vanir
veterán
válasz Fenn3gyer3k #36309 üzenetére
Pixelben viszonylag olcsó, külföldről ez drágább.
-
teratti
senior tag
Helló! Részben off de hátha megoldható. Van egy Logitech M500-as egerem és meg-meg áll majd ugrik kicsi mintha nem érintkezne, eldobálja a jelet. Más egérrel minden Ok. Ez javítható probléma vagy így kezdődik a halála?
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
jaffa 2843
Ármester
válasz teratti #36312 üzenetére
M500-nak elég rosszacska az optikája, szóval lehet, hogy ott lesz a gond. Ha a Windows nem ad USB eszköz csatlakoztató/lecsatlakozó hangot, akkor nemhiszem, hogy kábel gond. Nézd meg más felületen is.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
teratti
senior tag
válasz jaffa 2843 #36313 üzenetére
Biztos nem kábel, optikára gondoltam én is de gondolom nem javítható vagy ha igen talán nem éri meg....
-
nyunyu
félisten
válasz Fancy-boy #36303 üzenetére
Nem tudom, ~4-5 eve nem volt kezemben Perf MX.
Annyi remlik, hogy egy evvel kesobb mar nem Eneloop akkut csomagoltak az eger melle, hanem GPt.Egyebkent mar reg esedekes lenne a modell frissites, elvegre regebben 2-3 evente dobtak piacra egy ujabb csucs egeret. (MX500/700: 2002, MX1000: 2004, MX Revo: 2006, Perf MX: 2009)
De mostanaban a G szeriat eroltetik, meg a tapiegereket.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
picirizs
csendes tag
válasz picirizs #36250 üzenetére
Picit máshogy tenném fel akkor a kérdést
Nézegettem őt, a következő észrevételeim/kérdéseim/fenntartásaim lennének ezzel kapcsoaltban.
- árban elég szimpatikus, ez sajnos most fontos szempont
- ROCCAT egerekkel még nem volt eddig dolgom, de még egyszer mondom, nem kell, hogy kávét főzzön nekem Cibálni nem cibálom, ha magától nem esik szét/lesz kontaktos, az már bőven jó
- EasyShift funkciót használta már valaki? gyakorlatban mennyire hasznos ez?
- probléma a kétkezes kivitelezés >> a jobb oldali gombok, főleg az alsó nemigen esik kézre, ahogy ezt többen kiemelték az olvasott tesztekben. Ugyanez vonatkozik a SteelSeries egerekere is.
Tud valaki olyan jobb kezeseknek kialakított egeret, ami ugyanilyen kétoldali kiosztással rendelkezik, de az elhelyezkedés jobban optimalizált (azaz a jobb oldali gombok az egér elülső részére vannak pozicionálva)?"Hagyományos" MMO egerek sajnos nem játszanak, mert zavaróan sok a gomb nekem az oldalukon. Nézegettem még Naga Hex-et, de ez meg már igencsak a prémium kategória, ennyire most nem futja.
Szigorúan az oldalsó gombokról alkotott elképzelésemre példaként mutatnám ezt, hogy lássátok, mire gondoltam az egyoldali kiosztással még az előző posztomban.
Bármilyen észrevételt, tanácsot hálásan fogadok
[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
válasz #19617792 #36319 üzenetére
Már rég nem garanciális ha nem javítható megy a levesbe én meg vadászhatok a gyereknek egyet. A másik most kapott egy M20-as Sharkoon-t.
nyunyu: megpróbálom...valami alkoholt v.arcszeszt használhatok vagy csak pl. fültisztítóval simán takarítsam meg?
-
Scale
őstag
Nem tudom merjek-e rendelni tőle, ő árul legolcsóbban DA-t. takasta-val szemben az az előnye, hogy ő full gyári/bolti csomagolással küldi. Csak kérdéses, hogy mennyire megbízható és hogy nem-e kamut küld. Nem vagyok túl jártas ebayes rendelésekben ezért gondoltam hogy megkérdem itt, hátha ti jobban "beleláttok".
Előre is köszi a segítséget.
-
diabolika
tag
SS Kana v2-ből tényleg ennyi féle szín létezik? Láttam feketét narancs oldalgombbal, feketét fekete oldalgombbal, fehéret narancs oldalgombbal és fehéret fehér oldalgombbal... Ez mind gyári és eredeti? Simán beírom árgépbe és ott is ennyi félét dob ki. Szerintetek? Már csak ezen múlik a rendelésem.
Tiszta hülye aki nem normális.
-
Night&Day
csendes tag
válasz Fancy-boy #36284 üzenetére
Most vettem egy mx performancet, mert a kana v2-be beesett a görgö (lehet én hibám a kutya 3 hete lerántotta). Gondoltam mivel föleg böngészgetek, kicsit wotozok jó lesz, de asztalon is sokszor meg-megugrik néha 1 videoba alig tudok beletekerni youtubeon(h eltaláljam a csúszkát). Volt egy mx 518am amitöl meg kellett válnom azóta is keresek valami nagyon hasonlót, ha rám hallgatsz nem veszel Mx-et, a héten viszem is vissza. Esetleg valaki tudna mx518-ra hajazó egeret? Limit 50font(20e huf).
-
Night&Day
csendes tag
válasz diabolika #36329 üzenetére
Hát nekem böngészöbe beállitotta alapból az elörét, de ott nem volt zavaró, wotba többször nyomtam le, de ott meg nincs funkcioja, sajna már nem tudom megnézni neked, mert mikor szét akartam szedni az egyik csavar feje szétment annyira puha hulladék anyagból van, így dühömbe széttörtem, mondván a kábel még jol jöhet, mert az nagyon jó Nem mondom amugy, hogy rossz egér, de az igaz szerelmem az mx518 volt, tudod mint a csajoknál, szép szép, de valami hiányzik.
-
Night&Day
csendes tag
válasz dobragab #36328 üzenetére
Köszönöm a megerösítést én is erre gondoltam. Most nézegetem még a Corsair vengeance M65-t, az a célzó gomb nekem jól jönne, sokban eltér a formája a logitechtöl? ebayröl lesz ugyis, mert UK-be vagyok
-
Fancy-boy
addikt
válasz Night&Day #36338 üzenetére
Átnéztem a kínálatot, de nincs igazán választék. Csupa kicsi egér, vagy gagyi.
30-ért meg nem fogok venni.Amik szimpatikusak:
- Logitech MX Performance ( amiről aztán lebeszéltél )
- Fujitsu LX901 bill-egér készlet. ( Jelenleg az LX900 szettet használom )
- Rapoo 7800p ( elég jókat írtak róla külföldön, és méretre is megfelelő )Ez a Rapoo kicsit hasonlít a Logitechre egyébként.
Szóval vagy maradok a Fujinál, vagy a Rapoo. Esetleg MX Performance utód, ha pár hónapon belül jönne.
[ Szerkesztve ]
-
Night&Day
csendes tag
válasz Fancy-boy #36339 üzenetére
Mx permonce, kajak nem ér ennyit és nagyon pontatlan.
Most van lakotársamnak egy rapoo 1200P alap egér, de nem vettem észre nála semmilyen ugrálást, laggot.
Ha a nagytesoja is ilyen jó, akkor az király kis egérke. Bár én tuti, hogy madzagosat veszek. G400s vs vegngeance M65, csak nem tudom melyiket, bár a roccat kova+ is megnyerönek tünik. -
ZolkoW
őstag
bocs a spamelésért, de számítottam rá, hogy a másik topicban (ahol kevésbé off) kevesebben nézegetik..
szóval win10 egér polling gondom van, nem sikerül 125Hz fölé vinnem: topicbejegyzésBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
ZolkoW
őstag
válasz jaffa 2843 #36343 üzenetére
Gigabyte M6800.
Ehhez (meg a tesójához, ami M6880) kértem ajánlatot talpakra. Nem biztos, hogy megéri a befektetést, de ha már megvan, próbálnék többet kihozni belőle.
A talpak is elsősorban azért érdekelnek, mert ha szét akarom csavarozni, akkor sérülnek a gyári csúszkák.Számítottam rá, hogy Win10 még korai fecske ehhez, de mindig bízik az ember... pl. abban hogy mások okosabbak, és hátha valakinek sikerült megfejteni, csak nem olyan elterjedt a megoldás
Egyébként az összefoglalót is olvastam, meg minden, de arra nem jöttem rá, hogy amúgy -mondjuk Win7 alatt- a földi halandó hogyan állítja a polling rate-et? láttam, hogy gamer egerekhez adnak külön programot, de ha nekem nincs ilyenem, és programot sem találtam, ami működött volna?
Munkahelyen Windows 7 van, ott a mókolt driverrel 200Hz-re sikerül módosítanom, feljebb ott sem ment (bár a registryben ott nem turkáltam).Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
jaffa 2843
Ármester
válasz ZolkoW #36346 üzenetére
Win7-nél szuperül fel lehet húzni 1000Hz-re is a polling rate-et. Újabb Win-eken már nem lehet ezt megtenni a szokásos USB hack-kel. Őszintén szólva kétlem, hogy lesz ilyen lehetőség Win10 alá.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #36347 üzenetére
Most kéne írni nekik, míg fejlesztés alatt áll
-
ZolkoW
őstag
válasz #10691584 #36348 üzenetére
elgyalogoltam volna a feedback webhelyre, de nem működik pont most :/
én bizakodó vagyok, a 125 Hz ki fogja verni a biztosítékot a gémereknél, csak kell rá valami megoldás.
(én nem vagyok valami nagy játékos, de azért 8ms az sok..)Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest