Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz #10691584 #24097 üzenetére

    Olvasd vissza #24089-et és állítsd szembe azzal (soronként), hogy ez egy szakmai topik - és most nem az esetenkénti OFF-ról beszélek, mint ami ez is.

    Ha valamit kérdeznek, de egyáltalán nem tudok segíteni, akkor azt minek írom le? Azon kívül, hogy gyarapodjanak a hozzászólások, más célt nem szolgál.
    Majd reagál rá valaki, aki tud, vagy legalább részleteiben valamennyit, esetleg, ha a kérdés annyira lol volt, akkor kifejti, hogy miért volt az.

    Egy példa; ha valaki bedobja a topikba, hogy "gyerekek, megmondaná valaki, hogy a LOGI MX REVO NYÁK-ján lévő IC-n mi a 3. számjegy és 10-ből 8-at pontosan milyen mikrokapcsolókkal szerelnek, évjáratra lebontva?", akkor nem írom neki azt, hogy "gőzöm sincs, de nyunyu majd szétműt neked párat, mert már 7 éve csak ezeket gyömöszköli és azokkal van a szentélye tapétázva." :DDD
    nyunyu majd jön és elmondja neki, 5-ből 4-et szétkapva átlagol. Vagy ha nem jön, akkor dobok az embernek egy privit és a transztéren keresztül átirányítom a kollektívába.

    De meglepődnél amúgy, hogy emberek milyen tizedrangú szemetekre mondják, hogy "pontos". Elég végigmenni az ismerősi körömön, kapásból tudok 3 embert, aki olyan egérre mondja, hogy fúdezsír, amivel a kutya emésztésének végtermékét sem dózerolnám le a járdáról. :DDD Ilyen alapon kicsit "személyre szabhatjuk" a többi kritériumot is és máris van választék. ;]

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák