-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz gyemipapa #23297 üzenetére
Innentől inkább shareware, de igen, freeware. ESET Smart security (nod32 utodja) amit használok win7-en és semmit nem jelez rá hibának. A windows 8-on nem használok csak gyári beípítettet, de annak sincs baja és a gépemnek se.
Ez a panda a crackekre is jelez, igaz? Meg bármire ami nem egyértelmű és ismert tiszta szoftver és nincs benne a panda szűk adatbázisában, ha jól sejtem. A helyedben miután megnézted az egér DPI-jét kicsit kérdezősködnék a virusírtós topikban is -
SohanHUN
csendes tag
'hoy!
Azt szeretném megtudni, hogy milyen egeret ajánlanátok a következő szempontok alapján;
(A mostani egerem egy Trust MaxTrack, egy éves, és ez alatt az idő alatt sikerült lekoptatnom róla a festéket, többször házilag megjavítani a bal gombot, most viszont a jobb oldalának van egy aligha szervizelhető baja, magyarul szétnyomkodtam.)
-játékra használnám, egy nap 6-8 órában, ezért a gomboknak strapabírónak kell lenniük
-a mostani rágcsálómhoz hasonlóan "Claw grip" szerűen szeretném fogdosni, és szintén a mostanihoz hasonló alak sem lenne rossz, a hüvelykujj tartót ideértve
-nem tudok sokat az érzékelőkről, viszont azt pontosan tudom, hogy nem lesz egérpadom, tehát az egér különféle bútorlapokon teljesítene szolgálatot
-a vezetékest preferálom inkább, de ha vezeték nélküli és megbízható, azt sem bánom
-most jön a nehéz rész, mégpedig én maximum 15.000 forintban gondolkoztam és gondolom ezért sem sikerült még találnom normálisatElőre is köszönöm a segítséget! :3
Ui.: Nem vetem meg, ha úgy van az árkategóriában, hogy Kína -> eBay -> én.
-
drtimot
aktív tag
válasz SohanHUN #23306 üzenetére
Első hozzászólás olvastad? Van ott egy lista az ajánlott egerekről, főleg ha az Ebaytól sem riadsz el, 15k-ból szerintem 1-2 kivétellel bármelyik beszerezhető. Sőt, talán mind.
(Persze nem ártana legalább egy párszáz forintos egérpadot rakni mégis csak a jó egér alá...)
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
drtimot
aktív tag
Microsoft Optical Mouse Blue -val van alakinek tapasztalata? Került hozzám pár darab. Elvileg ugyanaz a STMicroelectronics OS MLT04 szenzor van benne, mint a WMO-ban (és IM1.1 és IME3.0-ban is), de gondolom nem véletlen, hogy azokkal ellentétben nem került be az ajánlottak közé. (Olvasni negaccelről néhol, de nehéz jó forrást találni)
Erről van szó:
-
jaffa 2843
Ármester
-
törölt tag
Közben találtam egy ilyet:
[ Szerkesztve ]
-
kisbe88
tag
Voltam ma a Media Marktba(mamut) gondoltam végig tapicskolok pár egeret...Igazából 1-2 hama volt, rengeteg trust és pár logitech. Logitech-ek közt volt egy G9x is, ami meg is tetszett viszont még kipróbálnék néhány egeret azért pl.: razer, steelseries. Ezeket az egereket, melyik boltban tudnám megnézni?
"Egy jó harcos nem tökéletes. Nem győz mindig. Nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá."
-
angyalpc2
aktív tag
Helló mindenkinek,
FPS játékra keresek egeret, egész pontosan Quake 3, Live. Eddig egy Dell 5 gombos premuim egeret használtam , ami nyilván nem játékra való, de eddig elég jól szolgált.
Elolvastam a téma összefoglalót is, de nem hogy tisztult volna a kép, hanem még zavarosabb lett.Továbbá nem értem, hogy a felsorolt FPS egerek száma elég alacsony.
Az új egerek mind alkalmatlanok erre a célra vagymi?
Megmondom őszintén nem tetszenek,Nézem a netet és teli van tesztekkel ahol azért elég jól szerepelnek más gyártók termékei is ...vagy ez csak marketing?
Talán az A4Tech X-710BF még az ami formára is bejön. (egyébként ennél a végződések csak a külsőre vonatkoznak, elektronikára ugye nem? mert mintha más más gumírozás és műanyag felület lenne)
Egyébként kis kezem vanÖtlet?
[ Szerkesztve ]
-
drtimot
aktív tag
válasz angyalpc2 #23313 üzenetére
Sajnos azok nagy része marketing.
Van néhány újabb egér, amik lehetnek korrekt teljesítményűek (még ha nem is érnek fel az ajánlottak listájához), de ezek általában vagy túl drágák, vagy pedig még túl újak ahhoz, hogy bizonyítsák magukat és jó szívvel lehessen őket ajánlani.
Mit értesz egyébként FPS egér alatt? Az első hozzászólásban ajánlott egerek FPS-re is kitűnőek, sőt, általában az FPS teljesítmény az a vízválasztó, ami eldönti, hogy egy egér ajánlott vagy sem. (Mert pl. az MMORPG vagy RTS játékok nem vetik alá az egeret olyan extrém körülményeknek)
Sajnos pont azzal az A4tech 710-zel érdemes vigyázni, mert a manapság gyártottakba már egy másfajta, nem olyan jó szenzort raknak.
@kisbe88: Pixel boltot próbáld meg.
@jaffa 2843: Nyitott vagyok az ajánlatra, írok majd püt.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
G400-as patkányomnak 16 hónap után jött elő az USB-ledobálós problémája, hamarosan megy miskolcba gari miatt...jó, hogy az üzlet megszűnt, ahol vettem.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
törölt tag
válasz angyalpc2 #23313 üzenetére
Nagy részük "fizetett hirdetés" cikknek álcázva. A régi egereket (és minden nmást is) valahogy még jobban "megcsinálták". Talán még hajtotta őket a bizonyítási kényszer, vagy mert nem volt ennyi fajta, nem tudom. Lehet, hogy egyszerűbb a felépítésük, nem komplikálták őket agyon. Most az megy, hogy tudjon minél magasabb DPI-t és világítson 8 felé, miközben FPS-ekhez bőven elég 400-450 és az egér tipikusan az a jszág, amin a kevesebb villágító izé=több. Valamivel el kell kápráztatni az embereket és erre jók az új dizájnok, a csilivili, meg a hangzatos "képességek". De a lényeg, hogy mennyire precíz a szenzora, mennyire jól építették bele az egérbe és maga az egér mennyire testhezálló NEKED (személyfüggő) Ha megnézed a legdurvább (leginkább bevált) SteelSeries egereket: végtelenül egyszerűek és letisztultak és nem véletlenül. Mindeközben az áruk meglehetősen borsos. Ez olyan, mint anno a kiszőkített hajú, önbizalomhiányos csajszikák kidobott cicikkel és Uv érzéjeny, testhez tapadós ruciban a diszkóban. Előbb célt értél egy "visszafogott barna szendével", aki nem produkálta halálra magát, nem feltűnősködött, mert tudta mennyit ér, volt önbizalma és tudta, hogy mit akar Ez is hasonló Így (ennyi alapján) nehéz egeret javasolni, mert sok szubjektumtól függ (tőleg, hogyAN használod) De a dellednél pontosabbat, precízebbet és Q3/QW/QL játékokhoz megfelelőbbet végülis nem nehéz annyira alap szinten. Ha tévednék, majd valaki kijavít, de szerintem egy salmosa-val, abyssus-al, netalán mini salmosa-val (ha nagyon kicsi a kezed) jól járnál. A4Tech-et nem javaslom, mert az az 1-2 ami megütött valami szintet, már nem kapható, az újabbakkal kalapácsosat érdemes játszani. Az "elektronikájuk" már régebben is különbözött egyébként.
-
Rascal00
csendes tag
Sziasztok lehet már számtalanszor leírták amit kérdezek, de holnap szeretném megvenni a vezeték nélküli egeremet, és már fáradt vagyok sokat olvasgatni :-( ezért kérném a segítségeteket. Igazából jobban a számítógépemet szeretném használni vele. Játékra nem annyira ha igen ritkábban, a lényeg hogy strapabíró legyen energiailag bizonyos kereteken belül mint egy távirányító pl. Egy 3d tv-re van rákötve és azért kellene igazából, és nem tudom melyik technologia ami jó és megbízható pontos (wireless, nano bluetooh) , nem kell mondjuk félméterre arrébb mennem hogy kapjon jelet. A keret max 6-7 ezer forint köszönöm a választ előre is.
Samsung Ue40f6500
-
válasz angyalpc2 #23320 üzenetére
Hamubasült f*szság.
Ajánlott egerek: lsd. 1.hsz + Zowie AM, Zowie FK, Zowie EC2 eVo, Logitech G100s.
Quake pro-k / high skill player-ek és egereik. (l1nkin már nem KinzuAdder-t, hanem Ninox Aurora-t használ néhány napja.)
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
törölt tag
válasz Synthwave #23325 üzenetére
"Forgalomban van már? Vagy ő is bétateszterkedik" = bétateszterkedik. Ennyi
(#23324) jaffa 2843: Kösz, ismerem az oldalt, onnan linkelgettem ide pár napja. Évek óta húzódik a cucc, gondolom nem fog gyorsabban elkészülni, ha újra átolvasom azt a páraszáz kommentet miközben sz@rrá fagy a böngészőm Egyébként nem vágom mi tart 3-4 évekig. Némelyik startupnak pár hét alatt összedobnak dollár százezreket, milliókat, tele van velük a hvg.
[ Szerkesztve ]
-
zitromz
tag
Sziasztok!
5-6K körül milyen egeret ajánlotok?
Eddig A4Tech egereket vettem ennyiért,most is egy ilyet szeretnék de annyi van h nem tudom melyik lenne a legjobb?[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
6 év után tegnap elromlott a régi Deathadderem.
Mivel eddig ez volt a leginkább bevált kialakítású egerem, maradnék a formánál.
Kérdésem, hogy a DA 2013-at vagy a DA V2 Black Editiont válasszam? Tapasztalatokkal alátámasztva kérném a segítségeteket a döntésben.
üdv: mad
-
Madn!ght
addikt
válasz #10691584 #23331 üzenetére
Nem tudom. Egyik bekapcsolásnál már csak a görgő led-je világított, a logo nem pulzált. Ki-bedugással, USB port cserével nem jártam sikerrel. Felismeri, viszont semmire sem reagál. A driver buzerálásával (a világítás kapcsolgatásával) egyszer csak magához tért, este még játszottam is pár órát. Ma reggel már ismét tök süket, csak a scroll led világít, de meg se nyikkan.
Egyébként 6. éve használtam teljes megelégedéssel, rengeteg játékot/fraget túlélt.
Megrendeltem a a BE-t (220 volt.hu-nál 16,9k-ért), mert jobban megnézve a 2013 zöld ledje annyira nem adja.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Tudnám én mit fogok venni, ha a G400-asom gariztatásánál arconköpnek, aztán vehetek új rágcsálót...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Madn!ght
addikt
válasz Assdak #23335 üzenetére
Mindkét egérről olvastam hideget-meleget. A 2013 esetében néhányan említették a Synaps-ot negatívumként, illetve a görgővel kapcsolatos hibákról is láttam postokat. A BE-ről is voltak negatív tapasztalatok, de alapvetően ajánlottnak tekinthető.
Lehet, hogy csak a nagy számok törvénye alapján néhányan hibás példányt fogtak ki.
Mindenesetre úgy döntöttem, hogy számomra nem éri meg a felárat a 2013-as példány.
-
Assdak
őstag
válasz Madn!ght #23336 üzenetére
Mint mondtam, nem régóta használom, de a Synaps-el eddig nem volt probléma. A spinning bugot ugye már javították. Emellett a 2013 felülete számomra sokkal jobb és az oldalán lévő gumirozás is plusz pontot ér. A külföldi forumokat olvasva, nagyobb arányban ajánlják a 2013-at. Persze ettől függetlenül a BE is nagyon jó, csak a 2013 még ezt fokozza. A vicc, hogy ledeket kikapcsolva a 2013 feketébb mint a BE =) Ahol én vettem, ott 1k volt a különbség a kettő között.
-
Djsaba
senior tag
Ma 30% kedvezmény van egy kód beváltásával a Steelserieshez. the international lefthanders day: 30% OFF all mice, coupon code: LEFTY. Ha szeretné valaki
-
PeL
addikt
Sziasztok. Ismerősömnek szeretnék egeret választani, kérdés hogy melyik jobb az alábbi kettő közül, ezek tetszenek neki:
http://ipon.hu/webshop/product/steelseries_kana_counterstrike___global_offensive_edition/292269
http://ipon.hu/webshop/product/razer_deathadder_2013_fekete/354037
-
VAgica
csendes tag
Sziasztok!
Logitech G9x boldog felhasználója vagyok(eddig), de felmerül egy kérdésem vele kapcsolatban!
Elkezdtem tanulmányozni a hozzá kapott szoftvert, hogy van e lehetőség valamelyik gombra pl. egy jelszavat elmenteni?
Eddig nem jött össze, ezért kérdezem a minden bizonnyal jópár G9x felhasználót, nektek sikerült ilyenre rávenni az egeret?
Van egyáltalán ilyen lehetőség egereknél?Köszi!
-
Madn!ght
addikt
válasz #10691584 #23331 üzenetére
No, most hazajöttem melóból és ismét nekiálltam a hibafeltárásnak. Észrevettem, ahogy ki-be dugdosom az USB portba, úgy néha bevillan a pulzáló logó. Most sikerült úgy bedugni, hogy megint működik.
Szerintem egy csatlakozócsere meg kell, hogy oldja a baját.
szerk: off
[ Szerkesztve ]
-
WolfheartGR
őstag
válasz Assdak #23335 üzenetére
Negatív accel és a jitter problémák... Bár vannak beszámolók, amelyek alapján fw updattel megszabadultak ezektől a nyűgöktől, de emellett azért a negaccelre még azóta is akad panasz. Szóval egyértelműen BE. Legalábbis egyelőre.
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
ranz0r
csendes tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e olyan helyet ahol meg lehet nézni/meg lehet fogni az egereket amiket árulnak? Csak mert nem szívesen költenék 20-30ezer ft-ot gamer egérre anélkül hogy tudnám kényelmes-e.
-
válasz ranz0r #23349 üzenetére
20-30 ezret akkor se költenék rá, ha ultramegabrutálkényelmes. :>
pixel.hu, Logitech-ek MediaMarkt, Euronics meg ilyen helyek. Microsoft-okat meg sehol.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest