- Linux kezdőknek
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyacinto
tag
-
Hyacinto
tag
válasz
haxiboy #61503 üzenetére
10 szett?! Máris emelem a telefont a kínai kontakra
.
Az üzletünkben is van ilyen. hogy de miért nincs ez meg ez, ő látta interneten, meg régebben volt! Azért kiskezitcsonkolom, mert Ön az első és egyetlen vevő aki két év alatt ezt a terméket keresi.
Ha meg van akkor miért ennyi, neten olcsóbb! (Szállítási díjat persze nem számolja hozzá...)
A néptanításról meg már leszoktam, hogy hát tetszik érteni nekem áll benne a pénzem, és elnézést kérek meg magyarázkodom. Interneten kell megvenni, kész, kösz, viszlát, következő!
Idézve a szakértőt: "Annyira még nem borult el az agyam, hogy saját kontómra megvalósítsam mások álmait."
Nyunyu! Én a West féle apróhirdetéses matricákra gondoltam amúgy
és ő fel is teszi a kupakokra... Bár asszem csak a tetejére... Az LTT videóban milyen jól indul a "recept": végy egy (utolsó ismert áron kb. 80.000 forintos) Epson nyomtatót. Bizos gyorsan megtérülne! Meg a munka amit beleöl a puruszt.
Hiába no, nem igazán értek a hardwerekhez. (És a szoftwerekhez sem...)
-
Hyacinto
tag
Egyébként én ilyen finomságokat csak valamiféle tömeges fianszírozású alapon tudnék eelképzelni, pont úgy mint ahogy ők is csinálják. Ahogy nyunyu is írta, másképp nem jön ki a matek. Vagy az is lehet, hogy így sem... A magyar piac nagyon kicsi, és nagyon árérzékeny.
Csodálkoztam is, hogy a Varmilonál van magyar layout, két féle is!
Esetleg azt tudnám még elképzelni, hogy rendelni jó minőségű blank PBT kupakokat és azokat felmatricáztatni és úgy árulni.
Hmmmm.... Ezt fogom csinálni
. Köszi az ötletet
!
-
-
Hyacinto
tag
válasz
nyunyu #61455 üzenetére
Nem ezeket a droidokat keressük
. Ehh tudtam én, hogy túl szép, hogy igaz legyen. Amúgy meg jön a húsvét! Mekkora lenne, hogy tojás helyett PBT kupakokat festünk a kislányommal
!
#61456 DewiL: vagy inkább ott
! De akkor ott melyik kapcsolót
Amúgy mi a vélemény errefelé a bill. matricázásról? Nem akarom bemásolni az apró vonatkozó hirdetését
.
-
Hyacinto
tag
No akkor már legyen értelme is annak, hogy itt más dolgába avatkozom (bár egy nyílvános fórum pont erre csábít
) .
Egyedi billnetyűzetet szeretnék, de azt nem tudom, hogy vegyek e valamilyen billt, azt kupalozzam (kapcsolózzam) át és meg, vaaagy a WASD oldalán kattingassam magamnak össze?Van egy barebone keyboard, aztán hajrá. Bőszen készintem a magyar layoutot a magam izlésére szabva, mert azt írták semmi kadálya, hogy rányomják... De a fentebbi történetek kicsit elbizonytalanítottak. Mármint, hogy minőségre milyen lesz... Szeretnék egy nagyon halk (Chery MX Silent Red?) "Amigás" fehér házas ISO (aképen még nem az van) billt (ezt már a WASD oldalán raktam össze):
Ha jól értettem, akkor a világítás hazavágná a felirat mókát. Karakteres karaktereket szertnék
.
Ötlet, tipp, hogy merre induljak?
Köszönöm a válaszokat és a segítséget előre is!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- Fujifilm X
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Avowed teszt
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok