-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
A fekete kapcsoló biztos jó neked? Megszokás kérdése ok de nekem papíron kicsit erősnek tűnnek azok a rugók. A múltkor felraktam a model m-em és rájöttem nem tudok írni rajta mert nem nyomom le a billentyűket érzékelésig. (ok abban sztem még erősebbek a rugók)
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
WolfheartGR
őstag
Fogadd mély, őszinte tiszteletemet az önállóságodért és a döntéshozatali képességedért. Sok itt megfordult és a jövőben megforduló fórumozónak fénylő oszlopként mutasson utat, követendő példát férfias magatartásod.
Riszpekt. De tényleg!
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Trust GXT 838
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Akciós - Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest