- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Corel Draw topic
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
0xmilan #91516 üzenetére
Ezt a kiosztást ismertem korábbról, nagyon logikusan van felépítve, könnyen tanulható, és ha ékezetek nélkül gépelsz, akkor teljesen élhetőnek tűnik. Ékezetekkel már nem igazán.
Az ilyen kiosztásokkal nekem az a problémám, ami egyúttal az előnyük is: teljesen kétkezes használatra vannak optimalizálva, így ha éppen nem tudod mindkét kezed gépelésre használni (telefonálsz, papírokat kezelsz, be van gipszelve a kezed, tömöd a búrádat és közben olvasol/keresel), akkor esélytelen a töredéksebességű egykezes használat is. És én úgy vettem észre magamon, hogy napi rendszerességgel szokott ilyesmi adódni, így a redundanciában hiszek a kétkezes szénné optimalizálás helyett.
Az emlitett Win+Shift+←/→ -hoz konkretan egyik ujjamat se kell elmozditanom a home poziciojarol.
Nekem meg rétegen van.
De ezt nezd, mutatok rosszabbat.
Az óriási keret Jackynél a designnyelv része, az Elephant és a Piggy egyike a legszebb billentyűzeteknek szerintem (ahol legszebb alatt azt értem, hogy a szemnek jó ránézni, de egyúttal nem kéne), érdekes módon éppen az általad linkelt 40%-os méretben nem működik számomra a design.De ha 40% mellett a feleslegesen nagy méret demonstrálása a cél, akkor ott van Jack és az ő őrült
mémjeiLongest Boi billentyűzete, amiből van 2 méter feletti szélességű változat is (sajnos arról a verzióról nem találok képet, ahol az Escape a bal felső sarokban van közel méternyi távolságra a legközelebbi gombtól)Ispy: én lusta vagyok átmeppelni, kitalálni, megszoktam és kész.
Én is úgy kezdem az ilyenek esetében, azaz leütöm ott, ahol gyárilag van. Azonban amint azt kezdem érezni, hogy nagyon kényelmetlen így használni, keresek neki egy jó helyet layeren. Így került fel 60%-on a Ctrl+PageUp/Dn, a Shift+Del vagy minden kiosztásnál a Win+Shift+← egykezes layerre, mert ugyan mindegyik leüthető direktben is, de túl sokat használom ezeket ahhoz, hogy ne kényelmesebben üssem le.Az egyetlen kivétel a Caps Lock, az sokkal rosszabb helyre került, mint ahol eredetileg lenne, de az eredetileg volt a funkciójához képest méltatlanul jó helyen.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Corel Draw topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Glorious GMMK Pro Black Slate 75% TKL - Barebone, ANSI-Layout, fekete
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest