-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz Molydeus #67653 üzenetére
Az elsot kizarnam, a barnaval nem volt gond.
A masodikra sem gyanakszom mivel viszonylag normalis tempoban jon vissza a space. Ha lassan engedem fel, akkor mintha feluton (vagy egy kicsit elotte) lenne egy megakadas. Szerintem ezt erzem gepeles kozben beragadasnak, bar most nappal (hogy tovig lehet csapkodni) nem tunik annyira veszesnek mint este.Arra gondoltam, hogy nem csak a torott labu F11-et cserelem ki hanem a kicsit magasabb hangon jarokat is, van par tartalek meg a dobozban. Gondolom abbol adodik az akusztikai elteres, hogy gyarilag nem egyenletesen vannak kenve ezek a kapcsolok, bar ahhoz keppes eleg jo az arany mert atpotyoreszve max 10 db van benne aminek kicsit kongosabb, koppanosabb a hangja. Mondjuk itt lehet az is kozrejatszik, hogy a szigetelo szivacs egyenetlen, hol egy, hol ket reteg terul az aljan nem egy minosegi munka de atmenetileg megteszi, rengeteget dob a hangjan.
Tegnap elfelejtettem irni, hogy a switch factory lubbed.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Peugeot, Citroën topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- ZIDOO médialejátszók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok