-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
aujjobba #222403 üzenetére
Az 1.5 Tsi jó motor (A kéthengerezés, illetve DSG esetén a vitorlázás igényelhet megszokást), de 2022-ig bezárólag én meggondolnám a 4-es Octaviát az infotainment rendszere miatt, vagy legalábbis hosszabb próbának vetném alá, mielőtt beleugranék.
Én ugyan kicsit régimódi vagyok, de nekem nem jött be ez a generáció, illetve a FB csoportok is tele vannak folyamatosan hibát produkáló fedélzeti rendszerrel..
-
BigBlackDog
veterán
válasz
aujjobba #222403 üzenetére
Az elmúlt 5 évben eléggé eltűnt a forint alapú árak esése a használtautó piacon, sok minden miatt is (pl. új autó árak emelkedése, infláció, kisebb és nagyobb környezetünkben lévő folyamatok). Én is úgy látom, hogy kb. az 5 éve aktuális árak vannak most is, csak közben idősebbek lettek ezek az autók és kicsi futás még ment beléjük.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- ZIDOO médialejátszók
- Renault, Dacia topik
- Peugeot, Citroën topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Eladó Midea M7 robotporszívó újszerű állapotban!
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- Kábeldob új hosszabbító 40m réz kábel villanyvezeték 4db konnektor elosztó
- Sensibo Sky wifis okos klíma távvezérlő, újszerű
- CSB GP 7Ah 12V UPS akkumulátor GP1272 F2 35W/Cell
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest