-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Há nézzük csak: a süllyesztett ülés miatt a már az én combom sem feküdt fel teljesen. A fejemet nem vetrem be az tény, de hátul ülni hosszabb úton, nem kényelmes nekem. A csomagtartóval és annak funkcionalitásával mi legyen?
Az x6 azon kívül, hogy nagyobb fogyasztás mellett gyorsabban megy, mit nyújt még? Mert terepre álmodni nem lehet vele. Presztízs talán, de ugye csak magában az ára ehhez kevés. Szerintem.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Integrale
veterán
Land Cruiserre nem irtam, hogy az, mert nem az. De az X6 szerintem egy vergodo bogarra emlekeztet, ha egy poloska sportos, akkor elhiszem, hogy az X6 is az.
Alomautonak pedig hatalmas tulzas nevezni, amelyik motorral ad valami izgalmat, azok betegek.175 vagyok (bitpork, en meg jelenleg is ) kenyelmetken hatul ulni.
Alapbol nevetseges osszevetni a ket autot. Az egyik egy divattargy, a masik pedig egy celszerszam.Mindegy is, izlesek es pofonok, csak eros volt a kijelentes, foleg "szerintem" nelkul.
X6-ot ajanlanad varosba? Miert akarsz neki rosszat?
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép