- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
A cikk nem lényeges, de ez priceless
"Persze némely autósokat sem kell félteni. Újabb vicces tuningszart láttam a napokban. Természetesen kombi, ráadásul dízel is, optikai förmedvényekkel felvértezve, xenon, angel eyes, ledes menetfényködlámpa alul. A parkoló autók miatt szűk lakótelepi utcában is csutkagázt kellett nyomni minden ötméteres egyenesben a dízelnek, én meg rákot kaptam a koromtól. Hátra is kellett volna még pár lámpa, mert alig látszott a fekete füsttől, könnyen hihette volna bárki, hogy haldokló Ikarus busz. Aztán természetesen a telep végén jobbos, rá a macskakőre, nagy gáz, és ahogy a kő elkezdte rázni a 17-es felnit, kiesett elöl a ledesmenetfényködtuninglámpa, amin szépen át is gyalogolt. Recsegve-ropogva zúzódott darabokra a feltűnési viszketegség-készülék, így hiába satuzott a marhája, csak a törmeléket tudta már összeszedni. Ha összeszedte."
-
mokus1
addikt
Lakk rétegen egy fehér pontban látszik hogy feljött a lakk. Lehet valamit kezdeni vele? Megelőzés stB?
-
mokus1
addikt
Joamilestoné: Már meg is indokolta.
Nem jó konstukció, könnyen romlik, kicsi helyre van beépítve így a hűtés se az igazi. Olvass utána az interneten. jobban jársz az 1,9 CDTI-vel. Vagy ha ekkora dízelt akarsz azt javaslom ne itt keresgélj, egyébként jó autónak tartom mind a vectrat mind a signumot, megbízható de nem ezzel a motorral. De kicsit ,,szürke" -
JanR
addikt
válasz szőröscica #78812 üzenetére
Nem siklottam át felette.. rengeteget olvastam már róla és sehol nem írták, hogy hengerfejes lenne. Leginkább az 1.9, 2.0 és a 2.2 dieseleket fikázzák, ezekből egyiket sem venném meg.
-
mokus1
addikt
Akkor biztos mást olvastunk, egyébként édesapámnak ilyenje van 2.0 dti-vel. mármint C vectrája.
Teljesen megbízható 4 év alatt egyetlen hibája hogy valami vákuum cső elszakadt (10000ft volt a csere)
Viszont nagyon unalmas autó, ő is már 159es sportwagon felé kacsintgat inkább.
Jó vele közlekedni, nyomatékos viszont felül nagyon elfogy. A fogyasztás viszont nagyon jó 6 liter felett még nem fogyasztott. Pedig budapesti lakosok vagyunk. És az én Volvomhoz képest belül is hatalmas autó.
Egyébként ez a motor se tartozik az ajánlottak közé, mert az 1,9-es mindentéren jobb ennél is és a v6nál is. -
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/e_heten_is_csokkennek_az_uzemanyagarak-12005?utm_source=hirfigyelo_anv2_hirlevel_20140226&utm_medium=webview&utm_campaign=hirlevel_2014-03-20&utm_content=cikk
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
SaNyEe
aktív tag
És a kérdés, Gumidoki mióta gondolatolvasó?
Bónuszkérdés, vajon egy funkcionális analfabéta osztotta tovább az "eszet", vagy gumidoki?-- end of transmission --
-
SaNyEe
aktív tag
válasz Dluinet #78821 üzenetére
Ez egy sima szerkesztői kérdés és szerkesztői válasz. .. 195/60R15 .. Mikor egy tény csak a válaszban hangzik el, legutoljára gondolok arra, hogy nem másolta be a teljes levelet az olvasótól. Kifejezetten amikor úgy kezdődik a levél, hogy Tisztelt .. és úgy végződik, hogy .. Üdvözlettel
Simán "legajja" kategória
-- end of transmission --
-
Laraxior
titán
válasz szőröscica #78815 üzenetére
Nem is tudom, hogy jut eszükbe keresztbe beletenni egy V- motort. Az enyémben is keresztben van, balfasz egy konstrukció az biztos.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
batai15
félisten
Sziasztok! ismerős el akarja adni a renault megane classic(99 évi) kocsiját kb 300ért. MOndom ennek van valami baja.Használt autó.hun is sok ilyen autó van (elvileg jó állapotba) ilyen árba. Az érdekelne hogy miért kerül ennyire kevésbe ez a kocsi? Eléggé nagy és normálisanak tűnik ahhoz képest amiért adják.Igaz még kocsit nem vettem most sem, de ennyiért suzuki swiftek vannak. Tehát a miértek érdekelnének , köszi!
-
DeFranco
nagyúr
válasz batai15 #78826 üzenetére
giigz fórumtárs 2012-ben 370k-ért vette az 1998-as megane-ját (1.4 benzin) és tudtommal eléggé szereti. azt nem tudom, hogy mennyit költött rá, de itt meg a renault topicban rákeresve megtalálod, vagy kérsz egy összefoglalót valamelyik rönós topictárstól ha elveszel a hsz-ek között.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz neduddki #78825 üzenetére
A Renault-betegség, a gyújtótrafó. Ha kimegy az első-soron akkor nincs gond, akkor 5 perc alatt megoldom, de ha hátul, akkor kell egy fél óra, hogy leszedjem a szívósort, kicseréljem a trafókat az első soron levőkkel. Ez így eléggé kellemetlen, főleg, ha útközben üt be a baj, hálistennek, eddig mindig pont jókor, de ha sietek valahova, akkor nem akarok ezzel kínlódni, nem mintha gyakori eset lenne.
Amúgy simán együtt tudok vele élni. Más baja úgysincsen...már."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Dare2Live
félisten
le re kijön a 12es arány 125le 1040kg ami már magában egy nagyon jó érték....
de mégse mond semmit. Régi 1.6hioz képest ami 120le ez nem 5el hanem 50level érződik többnek.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
jozefgucci1
addikt
Üdv Urak !
Amúgy háttérben lapozgató és figyelő kolega vagyok ,de most szeretnék kérdezni is
Van egy 2004-esToyota Corolla 1,4 benzines Terra felszereltségű sérülésmentes , rendszeresen karbantartott kocsim . Szervízkönyv van de gari után nem vezetettem . Ami érdekelne mennyit lehetne kérni érte . Hahun olyan 1.1.1,2 millió között nézegettem ,de ráérős vagyok ez reális gondolom ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Dany007
veterán
válasz jozefgucci1 #78837 üzenetére
Nem értek hozzá de szerintem ennél több infó kell a többieknek is.
Mennyire lehasznált, mennyire kopott, km? sérülések, horpadások, karcolások?Mert ennyi idősen még kilehet fogni igenszép állapotú autókat is aránylag kevés km-rel meg lehasznált szutykokat is...
(épp tegnap néztem, csak kíváncsiságból újabb Mondeokat. Ilyen 2008-as 2010-es évjáratúakat. Azon kívül, hogy gyönyörűek, láttam olyan 2008-ast sok millióért, ami úgy nézett ki, mint a hányadék! Bele nem ültem volna, pedig aztán az én Omegám se a tisztaság mintaképe (most amúgy igen, az), de az valami okádék volt ahogy kinézett. Szóval durva, hogy egy alig 5-6 éves autót hogy letudnak lakni a még nálam is trehányabb tulajok, jó egy takarítás biztos sokat javított volna a dolgon, de az én Omegám ülése nem nézett ki így még takarítás előtt se. Pedig abban van km...)
-
TaaT
nagyúr
válasz Dany007 #78838 üzenetére
"durva, hogy egy alig 5-6 éves autót hogy letudnak lakni"
A varázsszó, vagyis mondat az hogy "új ez még". Legalábbis ezt hallottam nagyon sokszor amikor mondtam az ügyfélnek hogy a külső mosás mellett azért érdemes lenne már 1x (először) kitakarítani az 1-2 éves autót.
Give them hell Ukraine!
-
jozefgucci1
addikt
válasz Dany007 #78838 üzenetére
Most van benne 97K km és ez annyi amennyi . Lelakva nincs vigyáztunk rá szinte asszony járt vele ami azt jelnti hogy én takríttatom Hátul meg van húzva egy kicsit alig észrevehetően elől pár javított kőfelverődés . Törve nem volt .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #78845 üzenetére
HI!
es hanyszor vo t az otod 100%trotlen a fenn nevezett fordsszamoma???:- )))
udv
neduddki
mod: v. csak otoskartyazunk...???...
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest