Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz Melack #41076 üzenetére

    Inkább a Stift mint a Felicia. Vezettem mind a kettőt anno. Egyformán semmilyenek, de a Felicia kicsit még semmilyenebb és a Suzuki jóval elterjedtebb, így feltehetően olcsóbban fenntartható.

    Halkan én is hozzászólnék ehhez a vegyél ne vegyél dologhoz. Ha valóban szükség van rá, akkor vegyetek, de semmi szín alatt ne menjetek bele hiteles autóba. Ilyen értéknél, ha hitelezni kell, az azt jelenti, hogy egy komolyabb hiba is nagy anyagi megterhelést jelentene. Tehát a cél a minél olcsóbb beszerezhetőség és fenntarthatóság legyen.
    Csak a saját példámat tudom hozni a bármi megtörténhetre: Fogsz egy nagyobb kátyút, a közút letojja, de az autónak mennie kell. A kátyú elvitte a felnit, gumit, lengőkart, a csapágyat, stb stb. Ez azért bármilyen autónál jó pár 10-100e-s játék tud lenni. Lesz erre vésztartalék, vagy bármikor mozgatható tőke?

    Sosem gondoltam volna, de erre az új Mazda 6-ra egyre jobban rákívánok: [link]

    Annyira racionálisnak tűnik, és annyira pofásra sikerült kívülről, hogy minden ellenérzésem kezd elszállni vele kapcsolatban. Na nem fenyeget, hogy hirtelen vegyek egyet, de egy benzines sedan-t bármikor alám rakhat bárki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák