-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Ma ujra megneztem a leon 2007 1.8 tsi-t masodik probakorre is elegge bejon, viszont a motorjarol nem talaltam semmi informaciot megbizhatosag szerviz kolseg tekintetben. Spritmonitor szerint nem veszes a fogyasztasa, csak a turbos mivolta miatt vannak ketsegeim, mennyire lesz eladhato 5 ev mulva, es addig mennyire lesz szervizigenyes.
-
neduddki
nagyúr
válasz zoo8800 #40903 üzenetére
HI!
ez igymongyuk nem egeszen igaz.... korabba vot mar errol szo
udv
neduddki
mod: MekMek: hat hogy ner mongyam vmikor a mult evezredben amikor a foccvagem kitanata, hogy sportositani kine a golf-ot akkor suzlettt egy 1.8as motor kerut erre 5 szeleps hengerfej turnyo nem si megbihahtlan de azer messze van mar a kulturaban /mongyuk ebben akonfigben enm is levaras/
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
EQMontoya
veterán
válasz zoo8800 #40903 üzenetére
A 2.2D-CAT-tal tényleg volt para. Akkoriban az volt a csúcs, a hasonló méretű konkurensek 150le körül tudtak, a Toyota kijött az ulra tiszta 177 lovassal, de ez rovására is ment a megbízhatóságnak sajnos. Volt egy 2.2-es Ave a családban ezzel a mocival, volt vele párszor gondunk. Nem kellett rá sokat költeni, de letiltott a vezérlés, lehetett vele 40-nel elvánszorogni a szervizbe, tehát kellemetlenség volt bőven.
Same rules apply!
-
Szplöttyy
senior tag
Ti hogy birnatok az auto nelkulozeset? Kb egy hete nem vezettem, es mar szo szerint minden bajom van, lassan mar ott tartok h a fotelbe ulve brummogok... Estenkent almomban azokrol az autokrol almodok, amiket szerettem, meg 1-2 Revlimiten valtasrol, meg gyorsulasokrol, elozesekrol. Aztan ugy kelek fel mint valami zombi. Csak en vagyok ennyire fuggo? Komolyan erdekel!
Smoke & Torque
-
mycso
veterán
Kezd, már picit vicces lenni ez a topik is...
Bár biztosan ismeritek:
Georges-Louis de Buffon
"...Le style est l' homme même." avagy "...A stílus maga az ember."Az utóbbi pár napban sikerült pár embert megismernem.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
EQMontoya
veterán
válasz Szplöttyy #40910 üzenetére
Voltam 5 hetet külföldön üzleti úton, hát utána akusztikai orgazmust éltem át, mikor elrúgtam a sorhatnak.
mycso: ez a komment sem volt jó másra, csak "odaszúrni". Hogy visszautaljak arra, amit Te írtál: ha ez alapján ítélnék, egy kötekedő, fölényeskedő pöcsnek tartanálak. Bocs és peace!
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Kornel #40911 üzenetére
Hat en nem mernem osszeszamolni mennyi penzt tankoltam el a semmire. Hanyszor volt hogy unatkoztam este, beletankoltam az osszes kpmet es mentem reggelig. Volt hogy egy este 3-400km-t is. Utana meg ment a sirankozas meg a mutato szugeralasa, hogy erjek be a melohelyre. Olyan jo felelotlennek lenni Az is biztos hogy ha vegre menni fog az auto, elso dolgom lesz az elogyujtast eloretolni, benzinnyomast emelni, fele-fele maxmontion100/e85, legszurot jobban nyitni es elkocsikazok egy darabig
Smoke & Torque
-
Integra
titán
válasz Szplöttyy #40910 üzenetére
kifejezetten kezdek örülni, ha nem kell autóba ülni
dugó, minősíthetetlen utak, idegbetegek jobbra-balra.. belvárosba én már csak bkv, sosem szégyelltem felszállni rá, volt mikor jegyre se volt pénzem, nem, hogy autóra.. max a ruhám féltem, hogy piszkos lesz, de akkor is megveszem a jegyet rá. 2000 km-es utakra lassan inkább sofőrt fogok fogadni annyira nincsen kedvem hozzá már, hiába a kényelmes autó. pedig imádok vezetni, konyítok is keveset hozzá, tolom a pályázást, a tréningeket (bár ezt is inkább motorral), de nagyon ritka már, hogy lehet élni vele.
inkább motorra ülök amikor csak lehet, nyáron szinte csak motor, az még igazi élvezet, de a gestapo rendszer ezt is igyekszik elnyomni. szerencsére itt még akad némi szabadság és öröm benne.
szép dolog az autózás, ha adottak a feltételek hozzá. de egyre kevésbé adottak. azért irígylem benned, hogy még ennyire megfog. anno én is odavoltam érte. talán még egy nap újra élvezni fogom most is van, de csak 5-10 percekre.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Integra #40918 üzenetére
Monnyuk egy integra utan eleg fos erzes lehet beulni valami punnyadt puha uleses halk szappantartoba, gondolom...
Nekem ez a motorozas tema sose jott at, biztos nagy az adrenalinloket, de en maradok a negy(vagytobb of korsz minusz kotottpalya : D ) kereknel : )Smoke & Torque
-
Most sz@r a kedvem, uh nem pusztítsátok még ti is az önuralmamat , mert kocsiba ülök és végigpofozok mindenkit! Tessék autókról beszélgetni, és nem egymást piszkálni!
Ma az Andrássy-n láttam egy gyönyörű cadilac kupét, valahonnan a 70-s évekből. Gyönyörű volt. Én meg ott rohadtam 40 percet 1 km utat megtéve ,mert egy paraszt bolgár kamionos a Múzemum krt-n a külső sávban kibaszta a háromszöget és szart a világra.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
EQMontoya
veterán
válasz bitpork #40920 üzenetére
Ez egyébként jellemző. Két napja, budafoki úti kistacskó (Újbuda-center) parkolója, van még bőven hely, maximum sétálni kell 20 métert. Csajszi beáll a roki helyre (csajszi, szóval jó karban lévő 35-ös). Mikor kiszállt, megkérdeztem: "Nem zavar, hogy roki?". Válasz: "csak 5 perc, mindjárt jövök."
Már ez sem lett volna rendben, de hogy ez után kb. fél óra múlva végzett (amikor én, kényelmesen bevásárolva, és még egy ismerőssel is összefutva), az már kifejezetten felbaszott. Közlekedési morál, ugye...
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
-
Integra
titán
válasz Szplöttyy #40919 üzenetére
őszintén? semmi értelme egy keményebb vonalas sportautónak, de szinte semmilyen sportautónak errefelé. csak idegeskedsz. és nem azért mert tolod neki, meg nem bírja, hanem kátyút kerülgetsz, pattogsz a keresztbordákon és a csatornafedeleken és szitkozódsz.. és akkor nem adtad még hozzá a suhancokat akik betalálnak hogy versenyezz meg bömböltetik az autót melletted etc.. kell ez? ha németországban vagyok, ott imádom vezetni, ott még lehet, oda való. lehet, hogy ki is viszem és ott leteszem.
itthon meg marad a suv. megy ez is veszettül, de az élmény... a mitsubishi nem tud váltót építeni.. cserébe magas, kényelmes, csöndes, masszív, popsifűtés, bőr, alcantara, agressízv külső, senki sem tol le, senki sem erőszakoskodik, senki sem akar beszúrni elém és noha kemény sportos a futómű ebben is, a kátyúk, bordák, úthibák sokkal kevésbé zavaróak (amúgy is kerülgetem mindet, az sem érdekel, ha a szembe sávban megyek emiatt néha). sokkal, sokkal nyugodtabban vezetek benne. integrát taposni akarod, azt tapsoni kell, mert ezért könyörög, akkor kanyarodik, ha széjjel kened a száját a kanyarban, mert a diffi akkor dolgozik és segít ívre húzni ha nyomod neki a gázt. lsd klasszikus iskola. na de hányszor van erre esély? illetve hogy utána lemeszelnek és kapok egy 100 rugós csekket? azért ennyiből közel 6x teletankolom..
meg most úgyis van 6 pontom, szóval nyugi van
motor más. én is csak szigorúan versenypályán fordulok lapon, de ott hajtom is, ott lehet (aztán elesel, felkelsz, ez benne van). közúton nekem egy számít: mindig hazaérjek. apámnak is megígértem, betartom a szavam. motorozik az egész család és megígértem neki, hogy én viszek virágot az ő sírjára egy nap és nem fordítva. soha nem élheti túl egy szülő a gyerekét. sajnos láttam ezt a családban (unokatesóm, motorbaleset), és senkinek sem kívánom. istenkirály dolog a motorozás, nagy szerelem, de hihetetlen türelem, tisztelet és alázat kell hozzá, tanulni, tanulni, tanulni és nem spórolni a biztonságon, felszerelésen, a technikán. ráadásul a köztak minősége motorozásnál fokozottan veszélyes, egy por vagy olajfolt.. már normál tempónál is nagyon tud fájni az aszfalt.. hát még a saját sávomban szemből átcsúszó autósok.. mennyi ilyet tudnék mesélni.. de félni nem szabad. bízni és tanulni. úgy minden rendben van...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Integra #40925 üzenetére
Valoszinuleg ezert nem motorozom, nekem az tul veszelyes. Jomultkor poenbol elkertem haverom robogojat, hat 40nel rendesen feltem. Most ulok a suzukimban, tudon en milyen az, a szelvedo a leg merevebb alkatresz, az ajto is egy papirvekony lemez aztan uveg, aztan egy fel centis pozdorja es ki muborrel ajtokarpit gyanant(enyem meg a nem merevitett ajtos) de megis jobban biztonsagban erzem magam, mintha fel millionyi erteku ruha lenne rajtam. De a normalis motorosokkal nincs bajom. De volt hogy M7esen belso savba teptunk eppen egy 195el(onnan tudom mert ott szabalyoz le a fosdizelrovidvaltoval) es a szalagkorlat es koztunk ugy tepett el egy motoros(vagyis csak gondolom hogy az) hogy csak egy szurke pacat lattam egy pillanatra es elorehajtotta a bal tukrot...
MOD: A veget azert irtam, hogy talan ezek az ellenszenvet kivalto peldak is az okai annak hogy sose vagytam motorra. De ha latom hogy jon lehuzodok. De mikor parasztmodra az en savomba jon akkor meg a felezohoz.
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
Integra
titán
válasz Szplöttyy #40927 üzenetére
nevetni fogsz, de én nem ülök robogóra. én simán életveszélyesnek tartom. csak akkor ülök rá, ha leadom szervízben olajcserére és átvizsgálásra. akkor adnak egy 105-125-ös automata issszonyatot vékony gumikkal.. nem megy, nem fékez, nem kanyarodik és ami a legfontosabb, az autósok a legkevésbé sem tisztelik..
sajnos én is és más normálisan motorozók is absz tisztában vannak azzal, hogy a maroknyi renitens milyen pusztítást okoz... és, hogy rombolják az autós-motoros viszonyt.. nem tudunk mit tenni. odamenjünk és felpofozzuk? önbíráskodás, 5 évig terjedő szabadságvesztés.. egyet lehet tenni, segíteni az autóst, az autós meg segíti a motorost. és ebben a kérdésben az én tapasztalatom az, hogy nagyon sokat fejlődött mindkét oldal. azt viszont látom, hogy nagyon sok motoros határozatlan és hiányzik a kellő tudás, rutin, nem mennek el vezetéstechnikai tréningekre, hanem élesben, a hungárián probálnak meg rájönni, hogyan kell egyenesen végigmenni az autók között.. de a motort nem tudják összeültetni hozzá.. ijesztő
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
őstag
válasz neduddki #40929 üzenetére
? 2007 év végi az autó, tizen valahanyadik hónapi.
Holnap megkérdezem az Seat Szabot, és a Fay utcai szervizt, hogy mit tudnak mondani az autó előéletéről, mert ezekhez hordták szervizbe. A szerívkönyv szerint a 120e KM-es szervizt is megcsinálták rajta. Pénteken pedig, elvisszük átvizsgálásra a Skoda palotába, mert oda járunk 2-3 éve a Superbbel és mivel már ismernek remélhetőleg rendesen át fogjak nézni és ha minden rendben van, akkor megvesszem.
[ Szerkesztve ]
-
-
stangli
senior tag
válasz bitpork #40930 üzenetére
pár hete, a házunk előtt egy milfnek, az új subarujával 2autónyi helyre nem sikerült beparkolnia, 4szer nekiindult, majd látta, hogy nem nagyon megy neki, így előregurult vagy50mértert és a zebrán parkolt le... arccal előre már sikerült neki, hátramenetbe nem nagyon ment neki... tuti, hogy nem az eszével kereste meg rá az árát...
-
mycso
veterán
Most hallom a rádióban, hogy péntekre havazást mondanak, jó nagy szeles idővel...lassan kitavaszodhatna már.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Te csak tuo ugye?:- )))
udv
neduddki
p.s. a leonban aszongyatok amr 2008as modellevtol ben vot az uj motor?, meg vagyok lepodve
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
most Te aszt varod tollem, hogy e seat-or nezegessek, hay megkrgute Te???:- )))
elg neme boven a bitprok FTE olvasni is brrrr kirazott a hideg:- )udv
neduddki
-
Integra
titán
eladó, jó autó.
"2001 a6 4.2 tiptronic quattro, valós 115.000 km.
első tulajos, magyarországi vásárlás,egy igencsak tehetős ember negyedik autója, amiben ő többnyire csak a hátsó ülésen utazott. nem S, noha felszereltségben megegyezik azzal, újszerű fekete bőr belső, külső karcmentes...makulátlan az egész. ára 1.4m"...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest