Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz tboy93 #221187 üzenetére

    1.4 - 1.6 utángyártott görgő rugója szereti átnyomni a talpat és ugrik a vezérlés.
    Sajnos nem én találtam ki, Imi fogadott ezzel miért csak a 80k-s gyárival vállalja. Beesett a minőség és még INA / SKF-nél is hallani róla.

    A rohad meg nem kifejezés. :D

    Olajevést meg szélsőséges esetben ala me értsétek: BP - Győr - BP leette max alatt 2-3mm-ről a min alá. (nívó 1l-ert takar, tessen számolni :D )

    Az az 1.7-es egyébként jó blokk hírében áll tboy. :K

    ---

    Köszi a válaszokat és a türelmet! Nem csak most de az elmúlt három hónapban is a többi topikkal együtt! Nem kis kanosszajárás volt az a Civic... :R

    Ránézünk az 1-es Oktávra azzal az 1.9-essel a Kia/Hunyadi benzinest meg eltemettük, max a cégeshez hasonlóan nézünk egy 1.6CRDi-t végülis az is DMF mentes és ismerjük is.
    Bár én tartom így a most olvasottak/visszajelzettek alapján, hogy az Astra 1.3-as kiesésével vagy akkor már az 1.6-os Astra H vagy egy 1.4-es 86 lovas Ibiza(2009<)** kéne apumnak... untig ellenne bármelyikkel.

    **Ha sikerülne végre meggyőzzem. De ott tartunk, hogy Te is dízelt vettél fiam... ja csak én vagy rohadok HO-ban vagy heti 2 nap irodára veszem elő egyébként meg hétvégi kirándulósnak kellett autó. :D

    ---

    slett27 hogy érezd, körbe futottam 8 lakatost többeket közülük a srácok ajánlottak odaát. 2 ív és 2 küszöb (belső küszöbbel persze) fújva ~600 +/-80 ezer.
    Mikor lemostuk az alját és kiderült gatya lesz éveken belül a hátsó bekötés, az első - hátsó nyúlványok ott már milliós tételről beszélgettünk a lakatosokkal. Itt még motor csere 400... itt volt az a pont, hogy az amúgy szemre tök szépnek tűnő autónál azt mondtam lenyelem a golyót és vele együtt a fél milla buktát. Egy szempont volt utána, nem lehet rozsda, kicsi sem. így és emiatt mentem csak el megnézni a GTC-t pedig eredendően taljánban gondolkodtam. :)
    Motor lehet cserélni, futóművet fel lehet újítani ha lóg. De ha a bódéhoz kell nyúlni az csillagászati. Ne a magad hibájából tanulj hanem az enyémből. :K

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák