Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    válasz tboldi #208289 üzenetére

    Zaj, zaj, zaj! :D A jettát pl. én 130-ig tartom kényelmesnek, bár 140-nél sem bántó (gps szerinti sebességek). Ismerőssel mentünk tesztkört, ő 200-nál mondta, hogy "kezd megjönni a szélzaj". Én már szívem szerint szálltam volna ki, mert számomra az már elviselhetetlen volt : ) Tény, hogy ha fül alapján-nem füldugóval közlekedem, nem kell félnem a pályatempólimit-túllépéstől : ) Néhány kisautóban meg állsz a lámpánál, és a melletted elhaladó forgalom már "bántóan tolakodó" zajjal van jelen.

    Nem vagyunk egyformák, ez tény. Hiperszenzórium nálam hangokra-szagokra-taktilis ingerekre is kiterjed, szóval ihaj! :) Korábban volt, hogy gumis 0.2 bar-al többet tolt a gumiba, mint kértem, már a szomszéd utcában éreztem, hogy ez nem lesz jó. Bringán meg próbálja meg valaki pár tíz psi-vel nagyobb nyomásra fújni a gumijaim, biztos, hogy durcizni fogok.

    Aki "jelen van", annak nem optimális a kisautó pályázni, sőt, veszélyes. Személy szerint ha szenzorosan túltelítenek az ingerek ("overload") képes vagyok disszociálni a valóságról, eltávolodni, kiszakadni. Ezért én biztos, nem vennék kompakt alatti autót városon kívüli használatra :K

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák