- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, MX-5 ön kívül van még reális árú jó kabrió? Tudom az mx5 rohad, de ezen kívül örök élet +1 nap, és olcsó. Van még ehhez hasonló? Az ilyen "csajos" kabriók azért nem érdekelnek mint pl peugeot 206 cabrio.
1,5M körül gondolkozom rajta, ez még csak ilyen álmodozás, ha ennyiért nem lehet vagy nem érdemes akkor inkább lemondok róla.Igazából már rohannék a pénzt lobogtatva MX5-öt venni mert imádom, de ez túlságosan élmény autó amit berakok a garázsba hétvégente előveszem és ennyi, a csomagtartójába jobb esetben belefér egy görögdinnye, szóval azért egy ~200 literes csomagtartó nem ártana, plusz 185cm vagyok, és meglehetősen kilógnék belőle.
Nézegettem ennyiért van Audi A4 cabrio, de én pont az a fajta vagyok aki inkább fintorog ettől a hatalmas BMW/Audi buzériától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest