- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Linux kezdőknek
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Windows 10
- VoIP telefonálás
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Tothgera30 #163676 üzenetére
Ha javarészt 1-2 fővel futna, ajánlható. Jobb ülés legyen feltétel az extrák közt, ennyi km-re érdemes. Ugyanez alapján dízelt kéne szerintem, benzinesek nyakalnak. Octavia Tour néven van újabb évjáratban is, sokáig húzták. 1.9 90 vagy 110 lovas adagolós, egyszerű, olcsó, viszont bizonyos évjárattal átvette a helyüket a többi PD. Az sem drága, de Swift után minden az sajnos egyedül az SDI maradt adagolós (ha nyugis vezető és nem szokott pályázni, az is elmegy). Motorikus dolgokat tekintve VAG topik összefoglaló mérvadó, golf és octavia nyűgöket szerintem itt is írtam (rozsda és tsai)
Bora ugyanez, mint az előbbiek, abból is van kombi, azok között gyakoriak a kifejezetten jól felszereltek. Esetleg még Leon is rokon technika.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Delta Force béta teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával