-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
hidd el, az nem boldogitana, ha pont a Tiedbol lesz a donor vkinek
amúgy azokat lopjak, aminek a cuccaira van kereslet, mert ha elromlik draga hozza barmi
meg amig egyik gyártóhoz egy komplett motor fele-harmada masiknak, es nem biztos a dragabb azert dragabb, mert az jobb is, vagy az olcsobb azert olcsobb, mert szarabb..... sot
csak a bontos is jól tudja miert kell az neked, meg melyikek a nyugosebb konstrukciok, amiket par nap alatt elvisznek tole akkoris, ha "draga", nem foglalja ott neki a helyet
pl egy VP44-s dizel adagoloert siman 2-3x annyit is elkerhet, mert az egy meghalos fajta adagolo, meg eleve ritkabb is, mint egy tomegmodell 1.9-se, ami sokal stabilabb, meg abbol meg annyi van, mint a szemetott az van, hogy vagy megveszed annyiert, amit ker erte, vagy igen, mert lehet 2+ honapig nem is lesz masik sehol
egyszer a japanauto fanatikus isminek meg irtam egy par specko Win-s DVD-t (jo par eve volt...) o is jott ezzel a dumaval, van hozza barmi szotyiert, meg ugysem kell soha
felraktam egy fake G13B Swift GTi meg egy B18C5 Integra TypeR motor hirdetést ott elotte 120k illetve 220k-ert,15percen belul lett volna tobb vevo is mindkettore, hogy azonnal jonnek erte, mert vagy csak dragabban van masik hirdetve, masiknak meg 3 honapja bakokon all az auto, motor nelkul, mert vhogy megsem birt ki mindent
meg volt az a sztori amikor egy ismi egy Accord TypeR-be a 2.2-st 212lovas motor kikonykolt nyaralaskor horvatorszagban es 10 honap utan volt az elso elado bontott motor.... 600k-ert
szerinted megvette azt annyiert vagy igen?
es akkor meg azt nem art atnezni, tomitesek csereje... stbehhez kepest a PuntoGT-be a turbos motort a Sada-tol 35-40k-ert vettuk, ami stabil 200+ loerot tud gyari belsovel is tunnerolva
a Tempra 1.6 blokkot amibol az egykilences strokert csinaltuk, azt konkretan 10k-ert vettem kompletten, meg rajta volt a kozponti befecsi is a hengerfejen, a faszi 11 honapja(!) hirdetette mar a vatera.hu-n
de a regi 1.6-st is pl 12k-ert vettem kompletten a hengerfejjel, karterrel... ahogy kivettek az autobol[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Richard!
addikt
Sráczok!
Ez az Octavia jóféle lehet? (Nem tudom a Skodri felszereltségi szinteket, most 2 meló között néztem fel mobilére)
Erősen gondolkodom, hogy az Audival elválnak útjaink...Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
válasz szőröscica #155858 üzenetére
Mert tárgyalóasztalhoz ültem az autószerelőmmel, hogy megtrágyáljuk ezt az olajfogyasztást (6-7000 km alatt kb 3 liter), és hát nagyjából 5-6 ezer € közé tette a teljes motor felújítását.
5 ezerért vettem tavaly, gazdaságilag nagyon nem érné meg...pedig imádom és szeretem, de itt azért már a józan észnek kell döntenie.Ismerősömékkel nemrég vettünk egy 2013-as 2.0, 103 kW-os traktor Octavia kombit DSG-vel, vezettem pár km-t és nagyon megtetszett. 75 ezer km volt benne, 16300€-ba került, de nagyon patika volt.
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Nordschleife
csendes tag
válasz szőröscica #155861 üzenetére
Honda Accord, Mazda6, Toyota Avensis közül bármelyik 2000-es szívó benyával és le van a gond!
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz hobizoli #155852 üzenetére
Nem persze de nem mindegy erre mekkora az esély. Mert ha 100,000-ből visznek el 87-et vagy 1000-ből az nem mindegy. Plusz még nem vettük bele a területi eloszlást (itthon gyakorlatilag csak pesten lopnak autót).
Ez nem feltétlenül igaz, a Subaruhoz is drága minden mégsem lopják őket. Azokat lopják főleg amiből sok van mert nagy a kereslet az (olcsó) alkatrészre.
Persze, hogy olcsóbb mert eleve többet adtak el, több a donor is és jobban megéri utángyártott alkatrészt is árulni mert nagyobb a megtérülés. Hány Punto GT-t adtak el és hány Integrát? Nem mintha egy napon lehetne említeni a két autót. Az egyik egy túlmotorizált városi kisautó a másik meg egy eleve sportautónak tervezett kocsi.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Richard!
addikt
Csak tudjátok nem nagyon ( vagyis inkább nagyon nem) bízok az otthoni szerelőkben. Ha mégis találok egyet, akkor időpontot egyeztetni... ha nem kapok szabadságot már cseszhetem, illetve olyan kellene, aki tud csereautót biztosítani. Mert egy ilyen mutatvány nem 2 nap.
Esetleg ha tudtok jó szerelőt GYMS megyében, ne tartsátok magatokbanMa kezdődik életed háralévő része
-
hobizoli
nagyúr
ja ezert tunik el itthon annyi VAG-s auto
megvenni meg csak-csak sikerul, aztán amikor jon egy gyari konstrukcios hiba miatti lekonyulas, akkor meg pislogas van csak, hogy mi mennyi hozza ujanakkor jon a B terv
olyankor szar ugy, ha Te autod lesz a B terv egy reszede egyszeru, nézd meg itthon mennyi eladott VAG-bol loptak el ennyit, meg masbol mennyit adnak el es abbol mennyit loptak el, %-osan
szerintem nem tulzas azt mondani, hogy a VAG-bol aranyosan jóval tobbet lopnak el, nem csak a nagyobb eladott darabszam miattes ez 10+ eve is igy volt mar
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
humax
senior tag
fix kamerák által lefülelt gyorshajtások kizárólag a közigazgatási bírság kategóriájába tartoznak, amire az objektív felelősség elve érvényes. Ezt a minimum 30 ezer forintos összeget a jármű tulajdonosán vagy üzemben tartóján vasalják be, és nem lehet azzal trükközni, hogy családtag vezetett, akit nem vagyunk kötelesek megnevezni.
Aki nem éri el a közigazgatási bírsághoz szükséges sebességtúllépést, de gyorsabban megy a megengedettnél, azt helyszíni bírsággal sújthatja a rendőrség, de ennek feltétele, hogy a helyszínen állítsák meg a járművet, mert csak így derül ki kétséget kizáróan, hogy a szabálysértés pillanatában ki vezette
Ezek szerint ha 130 tábla nal autópályán fix kamer van mehetek 150 nal?
Ha rendőrség öt mer akkor csak 135 al mehetek?
Ezek szerint ha nem állították és 145 al mentem akkor nincs gond, láttam őket a hídon.
[link]
Nézetek a piros táblázatot
KöszönömElnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
veterán
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Az igaz hogy ami a regi peugeot 3008 as automban volt potkerek emelovel nem lehet hasznalni az uj Toyota corollahoz? Vagy ez kamu?
F.K.T.
-
grizlisandor
veterán
válasz rbalint88 #155782 üzenetére
Nézem a kocsit és találok egy papírt, hogy 2,5M az ára, mellette a kiegészítő papír, hogy akciós és érdeklődjenek az árról.
A közelben lévő szervizbe, amit én intéztem nem vihettem el az autót, csak oda ahol ő mondja.
Mindegy volt, mert az ottani szerelő is megerősítette, amiket én is észrevettem. Kívülről és az utastér rendben van, de motorikusan vannak problémái az autónak(olajfolyás+turbónak furcsa hangja volt).
Ennek függvényében adtam rá egy ajánlatot, na itt vesztünk össze.
Hogy ő ezeket 20k-ból megcsináltatja. Igen mondtam, hogy jobb esetben, látatlanba ki tudja mibe fog fájni.
Jött az eladó azzal, hogy mindegyik használt autónak van valami baja, hogy nem érti, hogy miért nem viszem el 2M-be.
Megköszöntem a lehetőséget és eljöttem. -
válasz grizlisandor #155876 üzenetére
Mi volt az ajánlatod?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
MunezXBK
nagyúr
válasz grizlisandor #155876 üzenetére
Akkor miért nem csináltatja meg és adja drágábban?
-
humax
senior tag
válasz BigBlackDog #155873 üzenetére
Igen GPS
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest