- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Olvasgattam, érdeklődtem. Most ott tartok, hogy egyelőre Fiat Puntóban gondolkodom (de pl. skoda fabia is a kiszemeltek között van).
500ezertől 1 millió között válogatok. Ami fontos, hogy ne legyen nagy fogyasztása (1.2-es benzines?) és legyen klíma.
Mit gondoltok, mire érdemes figyelni?
Mi éri meg jobban ár-értékben ebben a kategóriában? (inkább kis autót keresek, akár 3 ajtós is lehet)
Ami a legfontosabb, az a megbízhatóság, és az alacsony szerviz. Ebben mennyire térnek el a különböző puntók a felsorolt tartományban?
A gond az, hogy nem tudom eldönteni, hogy egy 500 ezres, vagy egy 850 ezres puntóval járok jobban... van-e bármi tuti előnye a drágábbnak, és ha igen, melyiknek?(nekem ez, hogy dínamic/active nem mond semmit)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gran Turismo
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest