-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz Anulu79 #14150 üzenetére
Drága hozzá minden, mivel annyi nem volt ezekből forgalomban mint pl a G astrából, meg a tipikus kettős tömegű lendkerék. Futóművet mondta, egy totál felújítás jóval drágább móka mint egy G Astránál. Összegről nem volt szó, csak dupla árról.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Anulu79 #14156 üzenetére
Ismerősnek az van, hajtja, sokat ment vele, nem volt gondja, de szerintem az a 6 liter mint olyan sok, (perverz gázos vagyok, a 6 liter gázolaj áráért adnak 10.5 liter gázt) szóval nekem nem alternatíva. Attól függ mekkora ember vagy, nekem mag a kocsi szimpatikus lenne, olcsón lehet kapni, a kombik jól pakolhatók, és minden van hozzájuk, de nekem csak a CNG és az LPG játszik, mint legolcsóbb üzemanyagok. Előbbit használva kemény 1000Ft/100km-es üzemanyagköltség számolható.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Anulu79
addikt
Nem vagyok nagy darab. 85-90 kg között mozgok. Ehhez 174 cm párosul. Sima G-sben ültem már és vezettem is. Én jól elfértem benne, hogy erre céloztál a mérettel kapcsolatban. Igazából nekem dízel kéne vagy valami kis köbcentis benzines mint pl. az Ignis. Mártuti, hogy ebből a kettőből (ignis, Astra) lesz valamelyik úgy néz ki.
-
Rick4
félisten
válasz Anulu79 #14158 üzenetére
Akkor rendben lesz a kényelem, ha "találsz" valahol gázolajat, akkor jó alternatíva, a kis köbcentisek közül van ebben 1.2 16V is, de nem hiszem, hogy kevesebbet enne a favorit 1.4 16V-s verziónál. Benzinesek is eljárogatnak 6 liter körül.
Azt vedd figyelembe, hogy egy Ignis mennyi pénz, cserébe kevesebbet enni nem nagyon fog, több cucc nem fog beleférni, és kényelmesebb se nagyon lesz. Talán olcsón egy alkalmi vétel oké, de amúgy jóval kisebb kocsi. Na nincsen gyerek és nem cuccolsz, az is jó egynek.
Ugyan ez egy G Atrával is megtörténhet, de ott a kombiban pl van még egy méter autó az utasok mögött, itt meg nincsen. :[link]49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
giigz
veterán
Jó autó a G Astra, a H pedig még sokkal jobb.
-
Vesztor87
senior tag
Munkatársam mondjuk folyton szidja a H Astrát, mondván relative lomha és sokat iszik. Vadi újan kapta az akkori melóhelye, még a tojással a pedál alatt közlekedő se tudta 7 alá vinni a fogyasztást, ha hajtva volt 10-11 litereket evett az 1,6-os, a gyors váltásoknál meg reccsent a váltója, nem bírta azt amit a régi Swift váltója állítólag...
-
neduddki
nagyúr
HI!
na friss info nemet rendszaos joszag itthoni vizsgaztatasa 300 juro /kint is 120juro a dij az ml-re/
udv
neduddki
mod: Vesztor87: opelek valtojahoz edzel legvarkevergetessel fozesnel:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
hdman
őstag
A mai napon a 2000-es évjáratú Fiat Puntómat kivégezete egy teljesen átlagos tócsa.
forrás:[link]
Sopron city :)
-
Nordik
őstag
válasz aphra2 #13702 üzenetére
Jelentem megcsinaltam a dudat! Koszi a segitseget!
Tenyleg egy kabel van, ennek a csatlakozojat is meg kellett csiszolnom meg kicsit helyrepofozni. Egy csavar fogja valami tartohoz, ez lehet akkor a test, na ez tiszta rozsda meg kosz lehet, meg se tudtam mozditani. De kicsit azert megfeszegettem meg mindenhol befujtam boven WD40-el es most szol. Remelem igy is marad... -
Anulu79
addikt
Esetleg a Suzuki Vitaráról tud valaki valami infót mondani? Netán tapasztalat vele?
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Fontolóra vettem egy 98-as Honda Civic vásárlását. Bp.-en hova vihetem ahol alaposan át tudják nézni, hogy minden rendben van-e?
Vásárlás után miket érdemes cserélni rajta, ezek milyen tételek lehetnek?Üdv,
Misi -
Zewa
senior tag
válasz Anulu79 #14172 üzenetére
Évjáratot vagy az esetleges rászánni való pénz mag összegét megjelölnéd akkor valószínűleg könnyebben tudnánk segíteni. Sima esetleg Grand kivitel?
misirulez: Motorolaj, fékolaj, váltóolaj, motor/váltó olaj szűrő,üzemanyagszűrő, fagyálló csere.
Vezérlést is érdemes cserélni mert ha az előző hanyag tulaj elhanyagolta és gubanc lesz akkor drága lehet a buli. +Átvizsgálás során csere érettnek talált alkatrészek cseréje.[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
misirulez
senior tag
Miért kérdezed?
Eddig focusokat néztem de be kell látnom, hogy ha jóbb állapotút szeretnék ami fel is van szerelve és nem kombi, akkor a vásárlást követő ráköltésekkel együtt már 1m. körül lennék, amit kicsit soknak tartok, annak fényében hogy ez lesz az első autóm és csak ritkán fogom használni.
Ezért mentem árban kicsit lejjebb, és ez megtetszett. De ha van jobb ötletetek ne habozzatok, előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
a_tesz
Korrektor
azért amikor a 3 tonna hátulról betalál, ahhoz egy betonfalat jó lenne vinni magad mögött, egyébként bármivel így járhatsz. teszem hozzá, ki tudja mekkora sebességgel pukkant bele, másrészt ezen nem hinném, hogy segítene ha bármilyen autóval is vagy
ha mindenképp le akarod beszélni az ignácról, inkább a magas építésből adódó viszonylagos borulékonyságát emeld ki, meg azt a "komfortot", amit mondjuk én egy régi swift után nem rossznak tituláltam, az új swiftből visszaülve viszont nagyon durván észrevettem. meg úgy az egész autószerűsége sehol nincs egy g astrához képest...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
-
Szplöttyy
senior tag
válasz hobizoli #14153 üzenetére
Az egy dolog hogy japán, ők is azt gyártják amit rendelnek. Sok franciában van japán váltó, ha jól emlékszem Laraxior-nak is van van benne. Okát nem tudom, de rossz híre van, és tényleg nagyon sok széthullott van.
(#14154) 8th:Lényegre tapintotál, imádom a merciket, és a dízeleket. 606 meg nagyon jó motor volt, és ennek se éppen traktorhangja van.Csak kár hogy zöld
Smoke & Torque
-
-
hdman
őstag
válasz dabadab #14191 üzenetére
Azon még nem, de Bombardier 65 Le quadon igen, az is meghatározó élmény volt
A legdurvább motor pedig egy hayabusa volt 280ig pörgette a srác, utána mondta, hogy mennyivel mentünk. Az első gondolatom az volt, hogy ha rámentünk volna egy nagyobb kavicsra, rögtön fejreálltunk volna
Sopron city :)
-
ati012
őstag
Mi a legegyszerűbb tuning szívód D-nél?
1.6 Golf 1-ről lenne szó. Nem baj ha végez a motorral. -
Szplöttyy
senior tag
Nem is hallottam róla, hogy itthon is épülgetnek már ilyet, északabbra divat csak. Itthon "szarzőccségesszartaxi" Itt az ideje, hogy meglássák az emberek mire is képes egy szar zöldséges merci Mellesleg igencsak irígy vagy most rád
(#14195) giigz:Az majdnem olyan fontos mint az erő. Nem is kéne dízel ami nem füstöl. Még egy 1.6szívódé golfot is széttekernék, nembaj ha nem megy, csak okádja a kormot.
(#14198) ati012
: Adagolót feltekered, esetleg féktisztítót a gázpedálra kötöd. Vagy ráhenkölsz egy bontott Rába turbót.[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Proxmox VE
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Revolut
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning